Dreseaza Delfinul 2 - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Dreseaza Delfinul 2 Descriere Joc: Bine ai venit in lumea noastra plina de animale si alte mamifere. Doar aici vei avea ocazia sa descoperi unele dintre mamiferele tale preferate, delfinii. Acestia sunt foarte simpatici si jucausi si pot fi dresati foarte bine de catre oameni. Ei fac acest lucru tocmai pentru a face spectacol si a-i face pe oameni sa rada si sa se amuze pe seama lor. Misiunea ta in acest minunat joc este sa ii ajuti pe ingrijitorii unui mare parc acvatic sa dreseze un delfin. Desi acestia se pricep foarte bine la lucrurile acestea, delfinul respectiv este un pic mai dificil si nu doreste sa se lasa pe mainile nimanui decat pe ale tale. Noi iti propunem sa il ajuti deoarece astfel vei reusi sa faci spectacol si poate va veni tot mai multa lume. Foloseste sagetile pentru a-l ajuta sa sara si sa ajunga la bila cea colorata. Daca o va atinge, nu va primi foarte multe puncte, insa daca va sari peste ea si va mai face si alte scamadorii va primi o multime de laude, puncte si mii de aplauze. Dreseaza cat de bine poti acest delfin pentru a creste popularitatea acestui parc de distractii.
Jocul Dreseaza Delfinul 2 a fost adaugat in data de 21.04.2014 10:49, fost jucat pana acum de un numar de 2710 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 3 ori, iar media rezultata este de 4.66667 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Dreseaza Delfinul 2

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu animale de dresat, jocuri cu circ, jocuri cu delfini, jocuri cu delfini 1, jocuri cu delfini 2, jocuri cu delfini 2013, jocuri cu delfini 3, jocuri cu delfini care inoata, jocuri cu delfini de dresat, jocuri cu delfini gratis, jocuri cu delfini in apa, jocuri cu delfini la circ, jocuri cu delfini la spectacol, jocuri cu delfini la spectacol 2, jocuri cu delfini olimpici, jocuri cu delfini olimpici 2, jocuri cu delfini si balene, jocuri cu dresori, jocuri cu dresori la circ, jocuri cu oameni si animale, jocuri cu pesti, jocuri de dresat, jocuri de dresat animale, jocuri in apa, jocuri la circ, jocuri la mare, jocuri la spectacol, my delphin show 2

Dreseaza Delfinul 2

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Dreseaza Delfinul 2

Pestii din acvariu...

Pestii din acvariu

Rechinul carnivor

Rechinul carnivor

Copilul la Pescuit...

Copilul la Pescuit

Pescuit la Copca

Pescuit la Copca

Bule cu Pesti

Bule cu Pesti

Flappy Fish Online...

Flappy Fish Online

Pescuit in stil ind...

Pescuit in stil indian

Ferme cu Pesti

Ferme cu Pesti

Delfinul de Ingriji...

Delfinul de Ingrijit

Octonauts Salveaza ...

Octonauts Salveaza Pestisorii

Rechinul Medieval

Rechinul Medieval

Dreseaza Delfinul 2...

Dreseaza Delfinul 2

Delfinul acrobat

Delfinul acrobat

Viata in Acvariu

Viata in Acvariu

Pestele Woot

Pestele Woot

Diferente pestisori...

Diferente pestisori

Biliard in Acvariu...

Biliard in Acvariu

Delfinul Olimpic

Delfinul Olimpic

Joc cu pesti mari

Joc cu pesti mari

Joc cu meduze

Joc cu meduze


Mai multe despre jocul Dreseaza Delfinul 2
Jocul Dreseaza Delfinul 2 face parte din categoria de Jocuri cu Pesti si a fost jucat ultima oara in data de 17.02.2019 19:16.
Jocul Dreseaza Delfinul 2 a fost adaugat in data de 21.04.2014 10:49 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 2710 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?