Dinozauri in Duet - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Dinozauri in Duet Descriere Joc: Mama dinozaur a pornit intr-o calatorie cu fiul ei pe un traseu destul de complicat pentru amandoi insa ei se pot ajuta ca sa adune toate punctele bonus dar si alte obiecte necesare pe parcursul nivelului. Jocul nostru de astazi Dinozauri in Duet este un joc cu dinozauri care au pornit la drum si au nevoie de ajutorul vostru ca sa ii ghidati cat mai bine ca sa faca fata fiecarui nivel al jocului. Jocul nostru are mai multe niveluri si in fiecare nivel aveti cate un traseu de strabatut cu cei doi dinozauri, ajutati-i sa adune toti banutii din fiecare nivel si cheitele. Pe parcursul jocului veti fi ghidati ca sa stiti ce aveti de facut. Porniti alaturi de dinozaurii vostri si treceti-i pe amandoi mai departe in fiecare nivel si adunati cat mai multe puncte!
Jocul Dinozauri in Duet a fost adaugat in data de 23.04.2014 13:09, fost jucat pana acum de un numar de 1043 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Dinozauri in Duet

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: dinozauri, dinozauri 2014, dinozauri friv, dinozauri in 2 persoane, dinozauri multiplayer, dinozauri online, friv, friv 2014, friv in 2 persoane, friv online, jocuri cu dinozauri, jocuri cu dinozauri 2014, jocuri cu dinozauri friv, jocuri cu dinozauri frumoase, jocuri cu dinozauri in 2 persoane, jocuri cu dinozauri multiplayer, jocuri cu dinozauri noi, jocuri cu dinozauri online, jocuri friv, jocuri friv 2014, jocuri friv cu dinozauri, jocuri friv multiplayer, jocuri friv online, jocuri in 2, jocuri in 2 friv, jocuri in 2 persoane, jocuri in 2 persoane cu dinozauri, jocuri in 2 persoane friv, jocuri multiplater, jocuri noi, jocuri noi friv

Dinozauri in Duet

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Dinozauri in Duet

Dinozaurul pe bicil...

Dinozaurul pe bicileta

BM REX

BM REX

Dinozaurul Dino

Dinozaurul Dino

Baby Dino

Baby Dino

Dinozaurul Robot

Dinozaurul Robot

Dinozauri pe atv

Dinozauri pe atv

Dinozaurii Vaneaza ...

Dinozaurii Vaneaza Carne

Dinozauri pe bicicl...

Dinozauri pe bicicleta

Aventura Dinozauril...

Aventura Dinozaurilor

Distruge Dinozaurii...

Distruge Dinozaurii

Micii dinozauri

Micii dinozauri

Impusca Dinozauri

Impusca Dinozauri

Dinozaurul meu

Dinozaurul meu

Dinozauri in Duet

Dinozauri in Duet

Ouale de Dinozaur

Ouale de Dinozaur

Dinozauri Gaseste D...

Dinozauri Gaseste Diferentele

Atacul dinozaurilor...

Atacul dinozaurilor

Dinozaur Invasion

Dinozaur Invasion

Micul Dino

Micul Dino

Dinozaurul distruga...

Dinozaurul distrugator


Mai multe despre jocul Dinozauri in Duet
Jocul Dinozauri in Duet face parte din categoria de Jocuri cu Dinozauri si a fost jucat ultima oara in data de 21.01.2018 18:57.
Jocul Dinozauri in Duet a fost adaugat in data de 23.04.2014 13:09 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1043 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?