Dinozauri in Duet - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Dinozauri in Duet Descriere Joc: Mama dinozaur a pornit intr-o calatorie cu fiul ei pe un traseu destul de complicat pentru amandoi insa ei se pot ajuta ca sa adune toate punctele bonus dar si alte obiecte necesare pe parcursul nivelului. Jocul nostru de astazi Dinozauri in Duet este un joc cu dinozauri care au pornit la drum si au nevoie de ajutorul vostru ca sa ii ghidati cat mai bine ca sa faca fata fiecarui nivel al jocului. Jocul nostru are mai multe niveluri si in fiecare nivel aveti cate un traseu de strabatut cu cei doi dinozauri, ajutati-i sa adune toti banutii din fiecare nivel si cheitele. Pe parcursul jocului veti fi ghidati ca sa stiti ce aveti de facut. Porniti alaturi de dinozaurii vostri si treceti-i pe amandoi mai departe in fiecare nivel si adunati cat mai multe puncte!
Jocul Dinozauri in Duet a fost adaugat in data de 23.04.2014 13:09, fost jucat pana acum de un numar de 1253 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Dinozauri in Duet

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: dinozauri, dinozauri 2014, dinozauri friv, dinozauri in 2 persoane, dinozauri multiplayer, dinozauri online, friv, friv 2014, friv in 2 persoane, friv online, jocuri cu dinozauri, jocuri cu dinozauri 2014, jocuri cu dinozauri friv, jocuri cu dinozauri frumoase, jocuri cu dinozauri in 2 persoane, jocuri cu dinozauri multiplayer, jocuri cu dinozauri noi, jocuri cu dinozauri online, jocuri friv, jocuri friv 2014, jocuri friv cu dinozauri, jocuri friv multiplayer, jocuri friv online, jocuri in 2, jocuri in 2 friv, jocuri in 2 persoane, jocuri in 2 persoane cu dinozauri, jocuri in 2 persoane friv, jocuri multiplater, jocuri noi, jocuri noi friv

Dinozauri in Duet

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Dinozauri in Duet

Dinozaurul rex

Dinozaurul rex

Dinozaurul amuzant...

Dinozaurul amuzant

Dinozaurul Hopy

Dinozaurul Hopy

Dinozaur Invasion

Dinozaur Invasion

Dinozaurul zburator...

Dinozaurul zburator

Aventura Dinozauril...

Aventura Dinozaurilor 2

Sarituri cu Dino

Sarituri cu Dino

Dinozauri de colora...

Dinozauri de colorat

Dinozauri vs extrat...

Dinozauri vs extraterestri

Salturile lui Dino...

Salturile lui Dino

Dinozauri in Duet

Dinozauri in Duet

Ouale de Dinozaur

Ouale de Dinozaur

Dinozaurul Donald

Dinozaurul Donald

Dinozauri Diferente...

Dinozauri Diferente

Dinozauri pe atv

Dinozauri pe atv

Dinozauri stravechi...

Dinozauri stravechi

Eu si Dinozaurii

Eu si Dinozaurii

Micul Dinozaur

Micul Dinozaur

Diego si dinozaurii...

Diego si dinozaurii

Puzzle cu Dinozauri...

Puzzle cu Dinozauri 3


Mai multe despre jocul Dinozauri in Duet
Jocul Dinozauri in Duet face parte din categoria de Jocuri cu Dinozauri si a fost jucat ultima oara in data de 14.11.2018 06:38.
Jocul Dinozauri in Duet a fost adaugat in data de 23.04.2014 13:09 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1253 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?