Dinozauri Diferente - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Dinozauri Diferente Descriere Joc: Intra in noul nostru joc si vei avea sansa sa te bucuri de doua dintre lucrurile tale preferate. In primul rand vei putea fi unicul copil ce va fi alaturi de dinozauri, care stim cu siguranta ca iti plac foarte mult, insa ei au disparut de mult, asa ca nu ai avut niciodata sansa sa ii vezi. Acum insa totul s-a schimbat si noi ne-am gandit la dorinta ta, asa ca ti i-am adus alaturi intr-un nou si fascinant joc. Dar asta nu este tot! Tu va trebui sa gasesti diferentele din doua imagini aparent identice. Vor fi in total cinci astfel de lucruri ce vor aparea intr-o poza, iar in alta nu. Pentru a le gasi va trebui doar sa dai un simplu click cu ajutorul mouse-ului. Insa ai mare grija la timp, deoarece se va scurge foarte repede astfel incat sa ne demonstrezi cat de indemanatic esti. Tine minte ca daca vei apasa intr-un loc gresit, unde nu este nici o diferenta, ti se va scadea putin din timpul tau si vei ajunge sa pierzi o viata. Jocul se va sfarsi atunci cand vei pierde toate vietile pe care ti le-am pus la dispozitie in acest joc.
Jocul Dinozauri Diferente a fost adaugat in data de 24.04.2014 00:13, fost jucat pana acum de un numar de 673 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Dinozauri Diferente

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: dino, dinozauri, in 2, jocuri cu dino, jocuri cu dinozauri, jocuri cu dinozauri 2013, jocuri cu dinozauri 3d, jocuri cu dinozauri carnivori, jocuri cu dinozauri gratis, jocuri cu dinozauri ierbivori, jocuri cu dinozauri in 2, jocuri cu dinozauri mari, jocuri cu dinozauri noi, jocuri cu dinozauri pentru copii, jocuri cu dinozauri uriasi, jocuri cu dinozauri zburatori

Dinozauri Diferente

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Dinozauri Diferente

Micul Dino

Micul Dino

Dinozaurul Donald

Dinozaurul Donald

Dinozauri si Ultram...

Dinozauri si Ultraman in Lupta

Dinozauri vs extrat...

Dinozauri vs extraterestri

Dinozaurul meu

Dinozaurul meu

Dinozauri SF

Dinozauri SF

Dinozaurul Mananca ...

Dinozaurul Mananca Carne

Dinozauri de colora...

Dinozauri de colorat

Aventura Dinozauril...

Aventura Dinozaurilor

Dinozauri si meteor...

Dinozauri si meteoriti

Distruge Dinozaurii...

Distruge Dinozaurii

Dinozauri in Duet

Dinozauri in Duet

Dinozauri fiorosi

Dinozauri fiorosi

Dinozaurul zburator...

Dinozaurul zburator

Dinozaurul Dino

Dinozaurul Dino

Dinozaurul Hopy Sal...

Dinozaurul Hopy Salveaza Fructele

Gaseste Ouale

Gaseste Ouale

Micul Dinozaur

Micul Dinozaur

Dinozaurul Hopy

Dinozaurul Hopy

Dinozaurul pe bicil...

Dinozaurul pe bicileta


Mai multe despre jocul Dinozauri Diferente
Jocul Dinozauri Diferente face parte din categoria de Jocuri cu Dinozauri si a fost jucat ultima oara in data de 19.01.2018 04:31.
Jocul Dinozauri Diferente a fost adaugat in data de 24.04.2014 00:13 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 673 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?