Cosmonautul Graviteaza - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Cosmonautul Graviteaza Descriere Joc: Cei care calatoresc in spatiul cosmic se numesc astronauti pentru ca ei sunt pregatiti in acest sens pentru a face fata cu bine acelui mediu special in care nu exista gravitatie. Cand nu exista gravitatie orice obiect de orice greutate ar fi pluteste el ne mai cantarind nimic. Astazi vrem sa va ducem si noi printr-un simplu joc intr-un spatiu lipsit de gravitatie in care veti avea sarcina sa ghidati astronautul in incaperea data ca sa adune punctele albastre, cardurile cu care sa poata deschide usa care il va duce intr-o alta incapere. Fiecare incapere reprezinta un nivel pe care voi sa il strabateti fara probleme ca sa ajungeti de fiecare data la usita pentru a merge mai departe. Fiti foarte atenti ca in incaperi se afla si tot felul de obstacole periculoase de care sa va feriti astronautul sa nu se atinga de ele ca sa nu fiti nevoiti sa reluati nivelul. Cu fiecare nivel incheiat cu succes veti aduna cat foarte multe puncte. Fiti foarte buni si ajutati astronautul sa faca fata cu bine in spatiul cosmic!
Jocul Cosmonautul Graviteaza a fost adaugat in data de 06.01.2015 10:30, fost jucat pana acum de un numar de 322 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Cosmonautul Graviteaza

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: cosmo gravity, jocuri cosmo gravity, jocuri cosmo gravity de logica, jocuri cu gravitatea din spatiu, jocuri cu logica, jocuri cu rezolvari logice, jocuri cu spatiul cosmic, jocuri de aventura, jocuri de aventura in spatiul cosmic, jocuri de logica, jocuri de logica 2015, jocuri de logica cu aventuri, jocuri de logica in cosmos, jocuri distractive de logica, jocuri gratis de logica, jocuri logice, jocuri logice de aventura, jocuri logice pentru copii, jocuri noi de aventura, jocuri noi de logica, jocuri pentru copii de logica

Cosmonautul Graviteaza

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Cosmonautul Graviteaza

Salveaza Oamenii de...

Salveaza Oamenii de la Spanzuratoare 4

Soricelul si Cheile...

Soricelul si Cheile

Logica cu Moneda Ca...

Logica cu Moneda Caesar

Ursuleti panda

Ursuleti panda

Aduna Dulciurile

Aduna Dulciurile

Protejeaza-l pe Ola...

Protejeaza-l pe Olaf de Ploaie

Aurul lui Tommy

Aurul lui Tommy

Sahul Copiilor

Sahul Copiilor

Rio 2 de Memorie

Rio 2 de Memorie

Spore Cubes

Spore Cubes

Flappy Bird prin va...

Flappy Bird prin vazduh

Salvari cu Nava Spa...

Salvari cu Nava Spatiala

Salveaza Cavalerii ...

Salveaza Cavalerii din Poveste

Maimuta Happy

Maimuta Happy

Ingroapa Scheletele...

Ingroapa Scheletele

Sah Asiatic

Sah Asiatic

Dezastrul Loveste 2...

Dezastrul Loveste 2

5 diferente

5 diferente

Balanta

Balanta

Mecanisme logice

Mecanisme logice


Mai multe despre jocul Cosmonautul Graviteaza
Jocul Cosmonautul Graviteaza face parte din categoria de Jocuri de Logica si a fost jucat ultima oara in data de 19.04.2018 14:35.
Jocul Cosmonautul Graviteaza a fost adaugat in data de 06.01.2015 10:30 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 322 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?