Construieste Caruselul cu Phineas si Ferb - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Construieste Caruselul cu Phineas si Ferb Descriere Joc: Phineas si Ferb, prietenii vostri de la Disney, vor mai multa distractie si s-au gandit sa-si construiasca singuri un carusel pe care sa mearga si sa se distreze impreuna cu prietenii lor. Jocul nostru de astazi Construieste Caruselul cu Phineas si Ferb este un joc de construit in care trebuie sa amplasati fiecare piesa care va este data de joc ca sa realizati cel mai palpitant carusel din lume. Mai intai trebuie sa-l construiti facand legaturi cu diferite piese de carusel ca sa mearga dintr-o parte in alta ca sa poata ajunge la finish. Dupa ce veti termina de construit caruselul trebuie sa apasati butonul start ca sa porneasca caruselul pe traseul construit de voi miscandu-le cu ajutorul butoanelor sageti. Incercati sa construiti cele mai frumoase carusele care sa aibe legaturi solide si sa poata circula pana la capat. Veniti alaturi de prietenii vostri si ajutati-i sa construiasca cel mai bun carusele!
Jocul Construieste Caruselul cu Phineas si Ferb a fost adaugat in data de 11.05.2014 17:32, fost jucat pana acum de un numar de 1074 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Construieste Caruselul cu Phineas si Ferb

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: distractie cu phienas si ferb, jocuri 3d, jocuri 3d cu phineas si ferb, jocuri cu candace, jocuri cu ferb, jocuri cu ferb si phineas, jocuri cu personaje disney, jocuri cu phineas, jocuri cu phineas si ferb, jocuri de creat, jocuri de creativitate cu phienas si ferb, jocuri disney, jocuri distractie phineas si ferb, jocuri distractive phineas si ferb, jocuri ferb si phineas, jocuri kids, jocuri kids phineas si ferb, jocuri noi, jocuri noi creatii cu phineas si ferb, jocuri noi cu phineas si ferb, jocuri noi de creat cu phineas si ferb, jocuri noi montagne rouse cu phienas si ferb, jocuri online, jocuri online phineas si ferb, jocuri phienas si ferb de construi, jocuri phineas si ferb, jocuri phineas si ferb caruselul, phineas si ferb

Construieste Caruselul cu Phineas si Ferb

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Construieste Caruselul cu Phineas si Ferb

Piese in echilibru...

Piese in echilibru

Construieste un Reg...

Construieste un Regat Pentru o Printesa

Construieste Poduri...

Construieste Poduri pentru Masini

Tower Bloxx Deluxe ...

Tower Bloxx Deluxe 3D

Construieste regatu...

Construieste regatul

Repara Casa

Repara Casa

Case de Construit

Case de Construit

Sam Construieste Ca...

Sam Construieste Casa in Copac

Construieste Turnul...

Construieste Turnul Sushi a lui Kwakoo

Construieste cel ma...

Construieste cel mai Inalt Turn

Construieste baza

Construieste baza

Construieste Podul ...

Construieste Podul 2

Fratii Buldozer

Fratii Buldozer

Construieste logic...

Construieste logic

Masini de Construct...

Masini de Constructii

Piese de construit...

Piese de construit

Construieste roboti...

Construieste roboti

Isoball 2

Isoball 2

Construieste Traseu...

Construieste Traseul Bilei

Construieste cu Mel...

Construieste cu Melcul Turbo


Mai multe despre jocul Construieste Caruselul cu Phineas si Ferb
Jocul Construieste Caruselul cu Phineas si Ferb face parte din categoria de Jocuri de Construit si a fost jucat ultima oara in data de 11.12.2018 06:51.
Jocul Construieste Caruselul cu Phineas si Ferb a fost adaugat in data de 11.05.2014 17:32 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1074 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?