Campionatul de Zuma - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Campionatul de Zuma Descriere Joc: Jocurile din categoria zuma sunt din ce in ce mai variate cu diferite decoruri care mai de care mai interesante si care te indeamna la joaca. Jocul nostru de astazi Campionatul de Zuma este un joc de zuma in care trebuie sa loviti cu bilute colorate pentru a alcaturi un grup de minim trei bile de acelasi fel ca sa le puteti elimina si sa adunati cat mai multe puncte. Jocul nostru are mai multe nivele si in fiecare nivel aveti de eliminat toate bilutele ca sa fiti avansati si sa adunati un scor cat mai mare. Tot ce aveti de facut este sa urmariti grupurile de bile care va sunt date si cu ajutorul mouse-ului sa trageti ca sa eliminati bile colorate. Jocul de astazi este dedicat fotbalului de aceea cadrul de joc este un stadion iar bilutele sub forma unor mingi de fotbal. Veniti alaturi de noi si distrati-va cu noua varianta de zuma!
Jocul Campionatul de Zuma a fost adaugat in data de 05.06.2014 14:59, fost jucat pana acum de un numar de 888 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Foloseste mouse-ul pentru a juca jocul Campionatul de Zuma.

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: fotbal online, jocuri fotbal, jocuri fotbal online, jocuri fotbal zuma, jocuri noi, jocuri noi zuma, jocuri online, jocuri zuma, jocuri zuma 2014, jocuri zuma cu mingi, jocuri zuma cu mingi de fotbal, jocuri zuma fotbal, jocuri zuma frumoase, jocuri zuma gratis, jocuri zuma noi, jocuri zuma online, zuma, zuma 2014, zuma cu mingi, zuma cu mingi de fotbal, zuma fotbal, zuma frumoase, zuma gratis, zuma noi, zuma online

Campionatul de Zuma

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Campionatul de Zuma

Zuma India

Zuma India

Ben 10 Helix Zuma

Ben 10 Helix Zuma

Zuma cu Luptatori

Zuma cu Luptatori

Zuma cu Tigri

Zuma cu Tigri

Zuma Magic

Zuma Magic

Suma Ultima Comoara...

Suma Ultima Comoara

Zuma Bubbles

Zuma Bubbles

Zuma Crab

Zuma Crab

Zuma Luxor

Zuma Luxor

Zuma cu bile

Zuma cu bile

Zuma Tiger Maze

Zuma Tiger Maze

Zuma cu dinozauri

Zuma cu dinozauri

Zuma Kazoo Ball

Zuma Kazoo Ball

Zuma Wrong Block

Zuma Wrong Block

Zuma Twistingo

Zuma Twistingo

Zuma Puzzle

Zuma Puzzle

Zuma mouse

Zuma mouse

Zuma Vozz

Zuma Vozz

Zuma cu Animalele W...

Zuma cu Animalele Winx

Micul Ursulet Zuma...

Micul Ursulet Zuma


Mai multe despre jocul Campionatul de Zuma
Jocul Campionatul de Zuma face parte din categoria de Jocuri Zuma si a fost jucat ultima oara in data de 14.02.2019 10:54.
Jocul Campionatul de Zuma a fost adaugat in data de 05.06.2014 14:59 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 888 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?