Campion la Box in Devenire - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Campion la Box in Devenire Descriere Joc: Venim la voi astazi cu un nou joc de box pe care sa il jucati si sa va distrati alaturi de noi cat mai mult timp. In jocul de astazi veti invata cum sa fiti un campion la box, pentru ca in joc veti face multe exercitii in care veti sti cum sa executati anumite lovituri sub indrumarea unui antrenor foarte bun care va va spune ce sa faceti. Ca sa ajungeti in ring mai ntai trebuie sa cunoasteti cateva tehnici de lupta pe care le veti invata ca sa le stapaniti foarte bine si apoi sa inaintati in joc. La inceput va trebui sa va alegeti un antrenor dupa care va veti putea alege altii pe masura ce veti inainati in joc. Antrenamentul pe care il aveti de facut este cronometrat si voi trebuie sa terminati la timp toate loviturile cerute ca sa il incheiati cu succes. Dupa antrenament veti trece la etapa in care va veti lupta in ring cu un adversar pe care sa il infrangeti ca sa puteti trece la un alt antreonor mai bun de la care veti invata mai multe si apoi sa va luptati din nou. Fiti cei mai buni la box si invatati cat mai repede cele mai bune lovituri!
Jocul Campion la Box in Devenire a fost adaugat in data de 28.09.2014 11:08, fost jucat pana acum de un numar de 244 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Campion la Box in Devenire

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: box cu campioni, box joc, box jocuri, box lupte, campion de box, joc cu box, joc cu lupte, joc de box, joc de lupte, jocuri 2014, jocuri 2014 cu box, jocuri 2014 cu lupte, jocuri cu box lupte, jocuri cu campionul de box, jocuri cu lupte, jocuri cu lupte noi, jocuri de boc cu campion, jocuri de box, jocuri de lupte, jocuri distractive cu box, jocuri distractive cu lupte, jocuri gratis, jocuri gratis cu box, jocuri gratis cu lupte, jocuri lupte, jocuri lupte de box, jocuri noi, jocuri noi cu box, jocuri noi cu lupte, jocuri online, jocuri online cu box, jocuri online cu lupte, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu box, jocuri pentru copii cu lupte, lupta, lupte box, lupte joc, lupte jocuri

Campion la Box in Devenire

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Campion la Box in Devenire

Box Brasil

Box Brasil

Exercitii Pentru Mu...

Exercitii Pentru Muschi

Box Intre Presedint...

Box Intre Presedinti

Shrek cu Skateboard...

Shrek cu Skateboardul

Badminton in doi

Badminton in doi

Snowboard Freestyle...

Snowboard Freestyle

Lovituri Puternice ...

Lovituri Puternice la Box

Box cu Celebritati ...

Box cu Celebritati de la Hollywood

Big Joes Provocare ...

Big Joes Provocare la Baseball

Messi si Ronaldo la...

Messi si Ronaldo la Box

Batman si Superman ...

Batman si Superman la Turneul de Baschet

Aruncari la cos

Aruncari la cos

Sala de Forta

Sala de Forta

Jocul schi viteza

Jocul schi viteza

Johnny Bravo pe pla...

Johnny Bravo pe placa

Air Hokey

Air Hokey

Baseball in Parcare...

Baseball in Parcare

Tenis de masa

Tenis de masa

Sala de Muschi

Sala de Muschi

Box Stereotip

Box Stereotip


Mai multe despre jocul Campion la Box in Devenire
Jocul Campion la Box in Devenire face parte din categoria de Jocuri Sport si a fost jucat ultima oara in data de 17.12.2017 11:26.
Jocul Campion la Box in Devenire a fost adaugat in data de 28.09.2014 11:08 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 244 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?