Bejeweled cu Bomboane si Purcelusa Peppa - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Bejeweled cu Bomboane si Purcelusa Peppa Descriere Joc: Daca v-a fost dor de purcelusa Peppa, iata ca ea revine alaturi de voi intr-un nou joc ca sa va jucati si distrati alaturi de ea cat mai mult timp. Jocul pe care ea vi-l ofera este de tip bejeweled in care nu veti avea diamante de eliminat ci bomboane, preferatele ei. Jocul de astazi respecta intocmai regulile jocului clasic bejeweled si tot ce aveti de facut este sa eliminati bomboanele grupandu-le minim trei sau mai multe de acelasi fel pana cand veti reusi sa colorati patratele din joc. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de eliminat bomboane pana cand veti reusi sa schimbati culoarea intregului careu de joc ca sa puteti trece mai departe la un nou nivel. Cu cat veti reusi sa eliminati mai multe bomboane cu atat veti reusi sa strangeti mai multe puncte. Fiti foarte atenti ca jocul este cronometrat si voi trebuie sa eliminati bomboanele inainte ca timpul sa expire ca sa nu pierdeti si sa fiti nevoiti sa o luati de la capat. Puncelusa Peppa va asteapta alaturi de ea in joc ca sa elimnati cat mai multe bomboane!
Jocul Bejeweled cu Bomboane si Purcelusa Peppa a fost adaugat in data de 29.01.2015 09:52, fost jucat pana acum de un numar de 90 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Bejeweled cu Bomboane si Purcelusa Peppa

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bejelweled cu bomboane, bejeweled, bejeweled cu bomboane peppa pig, bejeweled pentru copii, bejewelled cu peppa, jocuri 2015, jocuri 2015 bejeweled, jocuri 2015 peppa bejewelled, jocuri bejeweled, jocuri bejeweled pentru copii, jocuri cu pusrcelusa peppa, jocuri gratis, jocuri gratis purcelusa peppa, jocuri kids peppa pig, jocuri noi, jocuri noi bejeweled, jocuri noi purcelusa peppa, jocuri online, jocuri online bejeweled, jocuri online peppa bejewelled, jocuri online purcelusa peppa, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu pepa, jocuri pepa, jocuri peppa, jocuri peppa pig, jocuri peppa pig 2015, jocuri purcelusa pepa, jocuri purcelusa peppa 2014, jocuri purcelusa peppa bejeweled, noi jocuri cu peppa bejewelled, peppa bejeweled cu bomboane 2015, peppa pig

Bejeweled cu Bomboane si Purcelusa Peppa

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Bejeweled cu Bomboane si Purcelusa Peppa

Bejeweled Diamante ...

Bejeweled Diamante Magice

Bejeweled cu Minion...

Bejeweled cu Minioni

Sina Mortii din Min...

Sina Mortii din Mina

Diamantele Atlantis...

Diamantele Atlantis

Bejeweled Cleopatra...

Bejeweled Cleopatra

Jessie Vizita in Or...

Jessie Vizita in Oras Bejeweled

Elimina Siruri de D...

Elimina Siruri de Diamante

Benjeweled cu Dracu...

Benjeweled cu Draculaura

Sonic Bejeweled

Sonic Bejeweled

Galactic Gems 2 Del...

Galactic Gems 2 Deluxe

Bejeweled Galactic...

Bejeweled Galactic

Printesa Yasmin Bej...

Printesa Yasmin Bejeweled

Diamante pretioase...

Diamante pretioase

Aduna Diamantele di...

Aduna Diamantele din Mare

Goana Dupa Diamante...

Goana Dupa Diamante cu Perechea de Regi

Bejeweled cu Pietre...

Bejeweled cu Pietre Pretioase si Diamante

Galactic Bejeweled ...

Galactic Bejeweled 2

Bejeweled cu Bule d...

Bejeweled cu Bule de Apa

Diamante nepretuite...

Diamante nepretuite

Bejeweled cu Bomboa...

Bejeweled cu Bomboane


Mai multe despre jocul Bejeweled cu Bomboane si Purcelusa Peppa
Jocul Bejeweled cu Bomboane si Purcelusa Peppa face parte din categoria de Jocuri cu Diamante si a fost jucat ultima oara in data de 20.10.2017 02:06.
Jocul Bejeweled cu Bomboane si Purcelusa Peppa a fost adaugat in data de 29.01.2015 09:52 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 90 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?