Bejeweled cu Bomboane si Purcelusa Peppa - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Bejeweled cu Bomboane si Purcelusa Peppa Descriere Joc: Daca v-a fost dor de purcelusa Peppa, iata ca ea revine alaturi de voi intr-un nou joc ca sa va jucati si distrati alaturi de ea cat mai mult timp. Jocul pe care ea vi-l ofera este de tip bejeweled in care nu veti avea diamante de eliminat ci bomboane, preferatele ei. Jocul de astazi respecta intocmai regulile jocului clasic bejeweled si tot ce aveti de facut este sa eliminati bomboanele grupandu-le minim trei sau mai multe de acelasi fel pana cand veti reusi sa colorati patratele din joc. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de eliminat bomboane pana cand veti reusi sa schimbati culoarea intregului careu de joc ca sa puteti trece mai departe la un nou nivel. Cu cat veti reusi sa eliminati mai multe bomboane cu atat veti reusi sa strangeti mai multe puncte. Fiti foarte atenti ca jocul este cronometrat si voi trebuie sa eliminati bomboanele inainte ca timpul sa expire ca sa nu pierdeti si sa fiti nevoiti sa o luati de la capat. Puncelusa Peppa va asteapta alaturi de ea in joc ca sa elimnati cat mai multe bomboane!
Jocul Bejeweled cu Bomboane si Purcelusa Peppa a fost adaugat in data de 29.01.2015 09:52, fost jucat pana acum de un numar de 319 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Bejeweled cu Bomboane si Purcelusa Peppa

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bejelweled cu bomboane, bejeweled, bejeweled cu bomboane peppa pig, bejeweled pentru copii, bejewelled cu peppa, jocuri 2015, jocuri 2015 bejeweled, jocuri 2015 peppa bejewelled, jocuri bejeweled, jocuri bejeweled pentru copii, jocuri cu pusrcelusa peppa, jocuri gratis, jocuri gratis purcelusa peppa, jocuri kids peppa pig, jocuri noi, jocuri noi bejeweled, jocuri noi purcelusa peppa, jocuri online, jocuri online bejeweled, jocuri online peppa bejewelled, jocuri online purcelusa peppa, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu pepa, jocuri pepa, jocuri peppa, jocuri peppa pig, jocuri peppa pig 2015, jocuri purcelusa pepa, jocuri purcelusa peppa 2014, jocuri purcelusa peppa bejeweled, noi jocuri cu peppa bejewelled, peppa bejeweled cu bomboane 2015, peppa pig

Bejeweled cu Bomboane si Purcelusa Peppa

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Bejeweled cu Bomboane si Purcelusa Peppa

Wall-e Bejeweled cu...

Wall-e Bejeweled cu Roboti

Bejeweled Twist

Bejeweled Twist

Aduna Diamante cu F...

Aduna Diamante cu Foc si Gheata

Bejeweled la Clubul...

Bejeweled la Clubul lui Mickey Mouse

Diamantele Atlantis...

Diamantele Atlantis

Diamante in Vegas

Diamante in Vegas

Bejeweled cu Minion...

Bejeweled cu Minioni

Sparge Diamantele

Sparge Diamantele

Grupeaza Cuburile C...

Grupeaza Cuburile Colorate

Bejeweled cu Pietre...

Bejeweled cu Pietre Pretioase si Diamante

Polly Pocket Bejewe...

Polly Pocket Bejeweled

Bejeweled cu Bomboa...

Bejeweled cu Bomboane si Purcelusa Peppa

Ploaia cu Bomboane ...

Ploaia cu Bomboane Bejeweled 2

Tinkerbell Bejewele...

Tinkerbell Bejeweled

Galactic Gems Bejew...

Galactic Gems Bejeweled

Potriveste inimi be...

Potriveste inimi bejeweled

Serifii si Diamante...

Serifii si Diamantele

Bejeweled cu Vietat...

Bejeweled cu Vietati Marine

Violeta si Fructele...

Violeta si Fructele Bejeweled

Diamante misterioas...

Diamante misterioase


Mai multe despre jocul Bejeweled cu Bomboane si Purcelusa Peppa
Jocul Bejeweled cu Bomboane si Purcelusa Peppa face parte din categoria de Jocuri cu Diamante si a fost jucat ultima oara in data de 07.12.2018 15:41.
Jocul Bejeweled cu Bomboane si Purcelusa Peppa a fost adaugat in data de 29.01.2015 09:52 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 319 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?