Avion de Razboi Puzzle - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Avion de Razboi Puzzle Descriere Joc: Ce poate fi mai placut decat sa refaci imagini cu avioane de lupta sau elicoptere impresionante, din diferite perioade? Tot ce trebuie sa faci este sa iti folosesti indemanarea si sa muti fiecare piesa a puzzle-ului in locul potrivit, astfel sa poti creea poza mult dorita. Nu ai nevoie decat de mouse si de putina atentie. Vei vedea ca fiecare bucata este colorata mai intens decat imaginea originala, pentru a-ti ingreuna putin jocul. Iar daca nu reusesti din prima sa asezi piesele, acestea vor trece in partea cealalta, unele peste altele, astfel incat tie iti va fi mai dificil sa le deosebesti. Ai la dispozitie un anumit timp, indicat de bara orizontala de jos. Daca timpul a trecut, iar tu nu ai terminat cerinta, ti se va da o alta imagine, pe care tu va trebui sa o completezi. In total sunt sase astfel de imagini, fiecare avand alt tip de aparat aerian. Nu ai nevoie decat de concentrare, pentru ca jocul necesita acest lucru, si vei termina imediat tot ce ti-ai propus!
Jocul Avion de Razboi Puzzle a fost adaugat in data de 07.04.2014 10:22, fost jucat pana acum de un numar de 750 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Avion de Razboi Puzzle

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocui puzzle, jocuri air combat puzzle 4, jocuri cu aviaone de lupta, jocuri cu avioane 2013, jocuri cu avioane 2014, jocuri cu avioane 3d, jocuri cu avioane de razboi, jocuri cu avioane gratis, jocuri cu avioane noi, jocuri cu avioane vechi, jocuri cu piloti, jocuri de facut puzzle, jocuri de indemanare cu avioane, jocuri pazal

Avion de Razboi Puzzle

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Avion de Razboi Puzzle

Tank Attack 3D

Tank Attack 3D

Distruge Podurile 2...

Distruge Podurile 2

Razboi in Aer 2

Razboi in Aer 2

Regatul cu datorii...

Regatul cu datorii

Razboi in desert

Razboi in desert

Defense 1942

Defense 1942

Razboi in aer

Razboi in aer

Avioane de razboi

Avioane de razboi

Avioane de Razboi 2...

Avioane de Razboi 2

Tancuri de Lupta 3D...

Tancuri de Lupta 3D

Razboiul din Troia...

Razboiul din Troia

Ultimate war

Ultimate war

Marea Cruciada 3

Marea Cruciada 3

Razboiul Dwarf

Razboiul Dwarf

Razboaie cu orci

Razboaie cu orci

Elicopterul de Razb...

Elicopterul de Razboi

Razboi cu vapoare

Razboi cu vapoare

Deeds of War

Deeds of War

Soldati in razboi

Soldati in razboi

Tiny Combat 2

Tiny Combat 2


Mai multe despre jocul Avion de Razboi Puzzle
Jocul Avion de Razboi Puzzle face parte din categoria de Jocuri cu Razboi si a fost jucat ultima oara in data de 16.10.2018 05:24.
Jocul Avion de Razboi Puzzle a fost adaugat in data de 07.04.2014 10:22 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 750 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?