Aventura Ultimilor Dinbozauri - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Aventura Ultimilor Dinbozauri Descriere Joc: Desi se vorbeste despre dinozauri ca ar fi trait cu sute de mii de ani in urma si ca nu mai exisat in ziua de astazi nicio creatura asemanatoare, in jocul de astazi acest lucru se infirma, pentru ca doi dintre dinozaurii stravechi traiesc si astazi si au raspandit teroare in orasul animalelor si acestea sunt dispuse sa porneasca pe urmele lor pentru a-i elimina. Doi dintre dinozauri se ascund acum in catacombele orasului si sunt gata sa se apere contra animalelor care sunt pe urmele lor. Voi veti fi de partea celor doi dinozauri ca sa ii ajutati sa se fereasca cat mai bine de inamicii care vor sa ii vada disparuti si sa ii aleimine pe acestia pentru a putea supravietui. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de eliminat toate animalele inarmate pornite asupra dinozaurilor ca sa puteti aduna cat mai multe puncte si sa fiti transferati mai departe intr-un nou nivel. Trebuie sa fiti foarte atenti la toti inamicii ca sa nu pierdeti viata dinozaurilor si sa fiti nevoiti sa reluati nivelul. Dati tot ce puteti si ajutati dinozaurii sa supravietuiasca!
Jocul Aventura Ultimilor Dinbozauri a fost adaugat in data de 25.08.2014 20:49, fost jucat pana acum de un numar de 762 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 3 ori, iar media rezultata este de 4.66667 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Aventura Ultimilor Dinbozauri

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu dinozauri, jocuri cu dinozauri 2014, jocuri cu dinozauri de lupta, jocuri cu dinozauri friv, jocuri cu dinozauri frumoase, jocuri cu dinozauri noi, jocuri cu dinozauri online, jocuri cu impuscaturi, jocuri cu lupte, jocuri friv, jocuri friv cu dinozauri, jocuri friv de lupta

Aventura Ultimilor Dinbozauri

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Aventura Ultimilor Dinbozauri

Gogosile Dinozaurul...

Gogosile Dinozaurului

Dinozaurul Dino

Dinozaurul Dino

Dinozaurul meu

Dinozaurul meu

Dinozaurul Hopy in ...

Dinozaurul Hopy in Aventura

Salturile lui Dino...

Salturile lui Dino

Intrecerea dinozaur...

Intrecerea dinozaurilor

Dinozaurul Donald

Dinozaurul Donald

Ouale de Dinozaur

Ouale de Dinozaur

Vaneaza Carne cu Di...

Vaneaza Carne cu Dinozaurii

Distruge Dinozaurii...

Distruge Dinozaurii

Atacul dinozaurilor...

Atacul dinozaurilor

Dinozaurul pe bicil...

Dinozaurul pe bicileta

Baby Dino

Baby Dino

Dinozaurul Hopy

Dinozaurul Hopy

Dinozaurul si Minio...

Dinozaurul si Minionii Diferente

Dinozaur Invasion

Dinozaur Invasion

BM REX

BM REX

Dinozauri Tricerapt...

Dinozauri Triceraptos

Gaseste Ouale

Gaseste Ouale

Dino Rush

Dino Rush


Mai multe despre jocul Aventura Ultimilor Dinbozauri
Jocul Aventura Ultimilor Dinbozauri face parte din categoria de Jocuri cu Dinozauri si a fost jucat ultima oara in data de 18.01.2019 12:38.
Jocul Aventura Ultimilor Dinbozauri a fost adaugat in data de 25.08.2014 20:49 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 762 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?