Aventura Poneiului Rainbow Dash - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Aventura Poneiului Rainbow Dash Descriere Joc: Iata ca a sosit timpul sa mai adaugam un nou joc cu poneii minunati din seria Micul Meu Ponei, care au mereu surprize frumoase pregatite pentru voi ca sa va distrati impreuna si sa va jucati cat este ziua de lunga. In jocul de astazi veti fi alaturi de poneiul curcubeu, Rainbow Dash, care astazi va trece prin aventura vietii lui, pentru ca va avea de dat un test de initiere in zbor spre inaltime. Ca sa poata trece acest test de abilitate are insa mare nevoie de ajutorul vostru ca sa il ghidati cat mai bine si sa il feriti din calea obstacolelor peste care el sa se descurce sa treaca ca sa nu fie ranit si sa piarda cursa. Aveti in joc tastele pe care sa le accesati ca sa va deplasati personajul zburator si sa poata aduna bonusurile care vor contribui la cresterea scorului final. In joc aveti de parcur trei runde iar dupa finalizarea lor veti afla care este punctajul total obtinut. Daca reusiti sa strangeti foarte multe puncte atunci aveti sansa sa va numarati printre cei mai buni jucatori. Dati o mana de ajutor poneiului vostru curcubeu ca sa treaca testul de zbor!
Jocul Aventura Poneiului Rainbow Dash a fost adaugat in data de 29.11.2014 12:37, fost jucat pana acum de un numar de 549 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Aventura Poneiului Rainbow Dash

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocri rainbows dash de zburat, jocuri 2015 micul meu ponei, jocuri aventura cu rainbow dash, jocuri cu micul mei ponei, jocuri cu rainbow dash, jocuri cu rainbow dash de aventura, jocuri de zburat cu raibow dash, jocuri gratis micul meu ponei, jocuri micul meu ponei, jocuri my little pony, jocuri noi cu micul meu ponei, jocuri noi rainbow dash, jocuri online micul meu ponei, jocuri online my little pony, jocuri ponei pegasus, jocuri rainbow dash 2015, jocuri rainbow dash aventura online, jocuri rainbow dash noi, micul meu ponei, noi jocuri aventura rainbow dash, noi jocuri cu micul meu ponei

Aventura Poneiului Rainbow Dash

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Aventura Poneiului Rainbow Dash

Ingrijitorul de pon...

Ingrijitorul de ponei

Poneii de Craciun P...

Poneii de Craciun Puzzle

Indigo Zap Motocicl...

Indigo Zap Motociclista

Micul Meu Ponei Gas...

Micul Meu Ponei Gaseste Diferentele

Puterea Poneilor Po...

Puterea Poneilor Poniville

Apararea Poneiului...

Apararea Poneiului

Sijin Prinde Ponei...

Sijin Prinde Ponei

Poneiul si Printesa...

Poneiul si Printesa de Imbracat

Aventuri cu My Litt...

Aventuri cu My Little Pony

Zboara cu Micul Meu...

Zboara cu Micul Meu Ponei

Micul Meu Ponei Ave...

Micul Meu Ponei Aventura in Ponyville

Rainbow Dash Puzzle...

Rainbow Dash Puzzle

Coloreaza Micii Pon...

Coloreaza Micii Ponei

Micul meu Ponei Num...

Micul meu Ponei Numere Ascunse

Dress Up cu Micului...

Dress Up cu Micului Ponei

Imagini cu ponei

Imagini cu ponei

Equestria Fluttersh...

Equestria Fluttershy

Familia Rainbow Das...

Familia Rainbow Dash Puzzle

Ponei dress up

Ponei dress up

Gaseste Stelele Asc...

Gaseste Stelele Ascunse cu Poneiul Apple Jack


Mai multe despre jocul Aventura Poneiului Rainbow Dash
Jocul Aventura Poneiului Rainbow Dash face parte din categoria de Jocuri cu Ponei si a fost jucat ultima oara in data de 15.09.2018 12:41.
Jocul Aventura Poneiului Rainbow Dash a fost adaugat in data de 29.11.2014 12:37 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 549 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?