Aventura Poneiului Rainbow Dash - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Aventura Poneiului Rainbow Dash Descriere Joc: Iata ca a sosit timpul sa mai adaugam un nou joc cu poneii minunati din seria Micul Meu Ponei, care au mereu surprize frumoase pregatite pentru voi ca sa va distrati impreuna si sa va jucati cat este ziua de lunga. In jocul de astazi veti fi alaturi de poneiul curcubeu, Rainbow Dash, care astazi va trece prin aventura vietii lui, pentru ca va avea de dat un test de initiere in zbor spre inaltime. Ca sa poata trece acest test de abilitate are insa mare nevoie de ajutorul vostru ca sa il ghidati cat mai bine si sa il feriti din calea obstacolelor peste care el sa se descurce sa treaca ca sa nu fie ranit si sa piarda cursa. Aveti in joc tastele pe care sa le accesati ca sa va deplasati personajul zburator si sa poata aduna bonusurile care vor contribui la cresterea scorului final. In joc aveti de parcur trei runde iar dupa finalizarea lor veti afla care este punctajul total obtinut. Daca reusiti sa strangeti foarte multe puncte atunci aveti sansa sa va numarati printre cei mai buni jucatori. Dati o mana de ajutor poneiului vostru curcubeu ca sa treaca testul de zbor!
Jocul Aventura Poneiului Rainbow Dash a fost adaugat in data de 29.11.2014 10:37, fost jucat pana acum de un numar de 6 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Aventura Poneiului Rainbow Dash

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocri rainbows dash de zburat, jocuri 2015 micul meu ponei, jocuri aventura cu rainbow dash, jocuri cu micul mei ponei, jocuri cu rainbow dash, jocuri cu rainbow dash de aventura, jocuri de zburat cu raibow dash, jocuri gratis micul meu ponei, jocuri micul meu ponei, jocuri my little pony, jocuri noi cu micul meu ponei, jocuri noi rainbow dash, jocuri online micul meu ponei, jocuri online my little pony, jocuri ponei pegasus, jocuri rainbow dash 2015, jocuri rainbow dash aventura online, jocuri rainbow dash noi, micul meu ponei, noi jocuri aventura rainbow dash, noi jocuri cu micul meu ponei

Aventura Poneiului Rainbow Dash

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Aventura Poneiului Rainbow Dash

Micul Meu Ponei Pot...

Micul Meu Ponei Potriveste Cristalele

Poneiul Rarity in A...

Poneiul Rarity in Armura Puzzle

Fluttershy Spre Cer...

Fluttershy Spre Cer

Ziua Poneilor

Ziua Poneilor

Dora si Poneiul 2

Dora si Poneiul 2

Obiecte ascunse cu ...

Obiecte ascunse cu ponei

Micul Meu Ponei la ...

Micul Meu Ponei la Bal Puzzle

Micul Meu Ponei Dec...

Micul Meu Ponei Decoreaza Inghetata

Micul Meu Ponei Sli...

Micul Meu Ponei Sliding Puzzle

La Joaca cu Micul M...

La Joaca cu Micul Meu Ponei

Micul Meu Ponei Puz...

Micul Meu Ponei Puzzle

Curse cu ponei

Curse cu ponei

Poneiul nazdravan

Poneiul nazdravan

Cursa Poneilor

Cursa Poneilor

Equestria Fluttersh...

Equestria Fluttershy

Rarity Imbracaminte...

Rarity Imbracaminte in Stilul Rainboom

My Little Pony

My Little Pony

Poneiul si Printesa...

Poneiul si Printesa de Imbracat

Ponei Printre Bule ...

Ponei Printre Bule Puzzle

Gradinita de Ponei...

Gradinita de Ponei


Mai multe despre jocul Aventura Poneiului Rainbow Dash
Jocul Aventura Poneiului Rainbow Dash face parte din categoria de Jocuri cu Ponei si a fost jucat ultima oara in data de 26.06.2017 03:21.
Jocul Aventura Poneiului Rainbow Dash a fost adaugat in data de 29.11.2014 10:37 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 6 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?