Spala Vasele cu Dora - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Descriere Joc
Spala Vasele cu Dora Descriere Joc: Micuta Dora revine alaturi de voi cu un joc noua in care are sarcina de a spala toate vasele ramase de la cina ca sa o ajute pe mama ei. Insa, micuta fiind, nu se prea descurca sa le puna corect la spalat in masina pentru vase si ar avea nevoie de ajutor din partea voastra ca sa faca aceasta treaba cat mai corect ca vasele sa fie curate luna. Pentru inceput aveti de sortat in doua lighenase tacamurile si vasele, intr-unul veti pune vasele iar in celalalt tacamurile. Daca le-ati sortat urmeaza sa le puneti in masina de vase folosind pentru fiecare detergentul potrivit ca sa le poata spala cat mai bine. Dupa ce masina a terminat de spalat tacamurile urmeaza vasele ca toate sa fie curate. Indata ce toate vasele au fost gata spalate tot ce mai aveti de facut este sa le puneti pe fiecare la locul lor in dulap. Dora este tare fericita ca sunteti alaturi de ea in bucatarie pentru ca e sigura ca va reusi sa termine cat mai repede treaba iar mama ei va fi mandra de ea. Dati o mana de ajutor Dorei ca sa termine cat mai repede treaba cu vasele din bucatarie!
Jocul Spala Vasele cu Dora a fost adaugat in data de 07.09.2014 14:37, fost jucat pana acum de un numar de 753 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 2 ori, iar media rezultata este de 3 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Spala Vasele cu Dora

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: dora, dora 2014, dora de spalat, dora frumoase, dora gratuite, dora noi, dora online, dora pentru fete, dora spa, jocuri cu dora, jocuri cu dora 2014, jocuri cu dora de spalat, jocuri cu dora de spalat vase, jocuri cu dora frumoase, jocuri cu dora gratuite, jocuri cu dora noi, jocuri cu dora online, jocuri cu dora pentru fete, jocuri de spalat, jocuri de spalat vase, jocuri gratis, jocuri gratis de spalat vase, jocuri noi, jocuri noi cu dora, jocuri pentru fete, jocuri pentru fete online

Spala Vasele cu Dora
Jocuri Asemanatoare Spala Vasele cu Dora

Dora la Spitalul de...

Dora la Spitalul de Recuperare

Gaseste Stele Ascun...

Gaseste Stele Ascunse cu Diego

Dora Operatie Reala...

Dora Operatie Reala

Dora la Golf

Dora la Golf

Dora de Parcat

Dora de Parcat

Dress up cu Dora

Dress up cu Dora

Decoreaza cu Dora P...

Decoreaza cu Dora Pentru Petrecere

Gateste un Tort cu ...

Gateste un Tort cu Dora

Dora Activitati de ...

Dora Activitati de Sirena

Dora de Ingrijit

Dora de Ingrijit

Dora cu Motocicleta...

Dora cu Motocicleta in Cursa

Dora si Caii din Le...

Dora si Caii din Legenda

Dora Curatenie de C...

Dora Curatenie de Craciun

Dora Face Curat in ...

Dora Face Curat in Camera

Dora Face Curat in ...

Dora Face Curat in Casa de Craciun

Dora cu Suv-ul Dupa...

Dora cu Suv-ul Dupa Stele

Dora Aventura Catel...

Dora Aventura Catelusilor

Dora in Ziua de Cra...

Dora in Ziua de Craciun

Dora in Aventura Fa...

Dora in Aventura Fantastica de Gimnastica

Dora si bomboanele...

Dora si bomboanele


Mai multe despre jocul Spala Vasele cu Dora
Jocul Spala Vasele cu Dora face parte din categoria de Jocuri cu Dora si a fost jucat ultima oara in data de 04.06.2023 01:03.
Jocul Spala Vasele cu Dora a fost adaugat in data de 07.09.2014 14:37 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 753 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?