Spala Vasele cu Dora - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Descriere Joc
Spala Vasele cu Dora Descriere Joc: Micuta Dora revine alaturi de voi cu un joc noua in care are sarcina de a spala toate vasele ramase de la cina ca sa o ajute pe mama ei. Insa, micuta fiind, nu se prea descurca sa le puna corect la spalat in masina pentru vase si ar avea nevoie de ajutor din partea voastra ca sa faca aceasta treaba cat mai corect ca vasele sa fie curate luna. Pentru inceput aveti de sortat in doua lighenase tacamurile si vasele, intr-unul veti pune vasele iar in celalalt tacamurile. Daca le-ati sortat urmeaza sa le puneti in masina de vase folosind pentru fiecare detergentul potrivit ca sa le poata spala cat mai bine. Dupa ce masina a terminat de spalat tacamurile urmeaza vasele ca toate sa fie curate. Indata ce toate vasele au fost gata spalate tot ce mai aveti de facut este sa le puneti pe fiecare la locul lor in dulap. Dora este tare fericita ca sunteti alaturi de ea in bucatarie pentru ca e sigura ca va reusi sa termine cat mai repede treaba iar mama ei va fi mandra de ea. Dati o mana de ajutor Dorei ca sa termine cat mai repede treaba cu vasele din bucatarie!
Jocul Spala Vasele cu Dora a fost adaugat in data de 07.09.2014 14:37, fost jucat pana acum de un numar de 886 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 2 ori, iar media rezultata este de 3 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Spala Vasele cu Dora

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: dora, dora 2014, dora de spalat, dora frumoase, dora gratuite, dora noi, dora online, dora pentru fete, dora spa, jocuri cu dora, jocuri cu dora 2014, jocuri cu dora de spalat, jocuri cu dora de spalat vase, jocuri cu dora frumoase, jocuri cu dora gratuite, jocuri cu dora noi, jocuri cu dora online, jocuri cu dora pentru fete, jocuri de spalat, jocuri de spalat vase, jocuri gratis, jocuri gratis de spalat vase, jocuri noi, jocuri noi cu dora, jocuri pentru fete, jocuri pentru fete online

Spala Vasele cu Dora
Jocuri Asemanatoare Spala Vasele cu Dora

Dora la Biblioteca...

Dora la Biblioteca

Gaseste Stele Ascun...

Gaseste Stele Ascunse cu Diego

Dora la Scoala Dres...

Dora la Scoala Dress Up

Super Eroina Dora

Super Eroina Dora

Dora la Spa

Dora la Spa

Dora de Ingrijit

Dora de Ingrijit

Dora la scoala

Dora la scoala

Joc de memorat cu D...

Joc de memorat cu Dora

Dora in labirint

Dora in labirint

Dora si Bomboanele ...

Dora si Bomboanele Bejeweled

Dora Fan Fifa Joc C...

Dora Fan Fifa Joc Creativ

Dora si Caii din Le...

Dora si Caii din Legenda

Dora cu Motocicleta...

Dora cu Motocicleta in Cursa

Puzzle cu Dora in b...

Puzzle cu Dora in balon

Diego cu Masina de ...

Diego cu Masina de Teren

Dora in Vacanta Dre...

Dora in Vacanta Dress Up

Dora la Coafor

Dora la Coafor

Dora la Camping

Dora la Camping

Dora Spectacol de B...

Dora Spectacol de Ballet

Dora Operatie la Di...

Dora Operatie la Dinti


Mai multe despre jocul Spala Vasele cu Dora
Jocul Spala Vasele cu Dora face parte din categoria de Jocuri cu Dora si a fost jucat ultima oara in data de 16.06.2024 12:44.
Jocul Spala Vasele cu Dora a fost adaugat in data de 07.09.2014 14:37 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 886 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?