Pufuletii Vooz Zuma - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Descriere Joc
Pufuletii Vooz Zuma Descriere Joc: Va aducem astazi un nou joc cu bilute pufoase si colorate pe care il inscriem in categoria zuma pe care sa-l jucati si sa va distrati alaturi de noi. Jocul nostru de astazi Pufuletii Vooz Zuma este un joc zuma in care trebuie sa aruncati cu pufuleti colorati ca sa alcatuiti minim trei sau mai multe siruri de aceeasi culoare ca sa le puteti elimina si sa adunati cat mai multe puncte. Jocul nostru are mai multe nivele si in fiecare nivel aveti de eliminat toti pufuletii ca sa puteti castiga si sa treceti mai departe intr-un nou nivel. Jocul nostru va ofera si alta posibilitate de a aduna un punctaj mai mare tragand cu pufuletii in rocile sau copaceii din peisaj. Incercati sa terminati cu bine fiecare nivel al jocului si adunati cel mai mare punctaj de pana acum. veniti alaturi de noi si distrati-va cu noul joc de zuma cu pufuleti colorati de eliminat!
Jocul Pufuletii Vooz Zuma a fost adaugat in data de 20.06.2014 16:11, fost jucat pana acum de un numar de 1017 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 4 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Pufuletii Vooz Zuma

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri frumoase zuma, jocuri gratis zuma, jocuri noi cu bile, jocuri noi zuma, jocuri vooz, jocuri vooz zuma, jocuri zuma, jocuri zuma 2014, jocuri zuma deluxe, jocuri zuma deluxe online, jocuri zuma frumoase, jocuri zuma noi, jocuri zuma online, jocuri zuma vooz, zuma, zuma 2014, zuma deluxe, zuma deluxe online, zuma frumoase, zuma noi, zuma online, zuma vooz

Pufuletii Vooz Zuma
Jocuri Asemanatoare Pufuletii Vooz Zuma

Frenezia Oualor Bub...

Frenezia Oualor Bubble

Impusca Bile de Hal...

Impusca Bile de Halloween 2

Valentine Day Bubbl...

Valentine Day Bubble

Bila magica

Bila magica

Avengers Bublle in ...

Avengers Bublle in Spatiu

Zuma Kazoo

Zuma Kazoo

Candy Shooter 2

Candy Shooter 2

Redakai Bubble

Redakai Bubble

Pimball cu Ratatoui...

Pimball cu Ratatouille

Bubble Exploziv

Bubble Exploziv

Zuma Tropical

Zuma Tropical

Zuma Heru

Zuma Heru

Tunul cu Bile Bubbl...

Tunul cu Bile Bubble

Zuma Sushi

Zuma Sushi

Bila nastrusnica

Bila nastrusnica

Bubble in Doi

Bubble in Doi

Bubble Ever After H...

Bubble Ever After High

Vrajitoarea si bile...

Vrajitoarea si bilele colorate

Olaf Bubble

Olaf Bubble

Bile de sapun

Bile de sapun


Mai multe despre jocul Pufuletii Vooz Zuma
Jocul Pufuletii Vooz Zuma face parte din categoria de Jocuri cu Bile si a fost jucat ultima oara in data de 04.10.2023 01:52.
Jocul Pufuletii Vooz Zuma a fost adaugat in data de 20.06.2014 16:11 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1017 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?