Politia pe Urma Infractorilor - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Descriere Joc
Politia pe Urma Infractorilor Descriere Joc: Meseria de politist nu este deloc usoara pentru ca un politist se confrunta cu tot felul de infractori mai mult sau mai putin periculosi si pe langa asta este nevoit sa goneasca dupa ei pentru a-i prinde si pentru a nu provoca daune societatii. In jocul de astazi va veti juca si voi un pic de-a politistii si veti fi la volanul unei masini a politiei care va porni in misiunea de urmarire a masinilor cu infractori. Tot ce aveti de facut in joc este sa va ghidati masina cum stiti mai bine ca sa puteti ajunge din urma masina mafiota pentru a o scoate din circuit. Fiti foarte atenti sa nu va loviti de alte masini pentru ca atunci veti pierde din viata si veti avea slabe sanse sa va atingeti targhetul. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel veti avea o noua misiune de urmarire a infractorilor pe care trebuie sa ii capturati la timp. Fiti cat mai rapizi in aceasta cursa nebune dupa infractori ca sa va dovediti foarte buni politisti si misiunile voastre sa fie indeplinite!
Jocul Politia pe Urma Infractorilor a fost adaugat in data de 03.02.2015 01:43, fost jucat pana acum de un numar de 400 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Politia pe Urma Infractorilor

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015, joc 2015 cu politisti, joc cu masini, joc gratis, joc gratis cu masini, joc gratis cu politisti, joc nou, joc nou cu masini, joc nou cu politisti, joc online, joc online cu masini, joc online cu politisti, joc pentru copii, joc pentru copii cu masini, joc pentru copii cu politisti, jocuri 2015, jocuri 2015 cu masini, jocuri 2015 cu masini, jocuri 2015 cu politisti, jocuri cu masini, jocuri gratis, jocuri gratis cu masini, jocuri gratis cu politisti, jocuri noi, jocuri noi cu masini, jocuri noi cu politisti, jocuri online, jocuri online cu masini, jocuri online cu politisti, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu masini, jocuri pentru copii cu politisti

Politia pe Urma Infractorilor
Jocuri Asemanatoare Politia pe Urma Infractorilor

Parcheaza Masina de...

Parcheaza Masina de Politie

Politia si Obiectel...

Politia si Obiectele Ascunse

Politia in Trafic

Politia in Trafic

Urmariti de Politis...

Urmariti de Politisti 2

Test de Conducere P...

Test de Conducere Pentru Politisti

Costumatia de Polit...

Costumatia de Politista

Masini de Politie N...

Masini de Politie Numere Ascunse

Politistii pe Taram...

Politistii pe Taramul de Foc

Puzzle cu masini de...

Puzzle cu masini de politie

Politist Londonez i...

Politist Londonez in Lupta

Uniforma de Politis...

Uniforma de Politista

Hotii si Politistii...

Hotii si Politistii

Urmarit de politist...

Urmarit de politisti

Politisti vs infrac...

Politisti vs infractori

Politist in misiune...

Politist in misiune

Politista Dress Up...

Politista Dress Up

Parcheaza Masini de...

Parcheaza Masini de Politie

Masina de politie i...

Masina de politie in urmarire

Cursa Politistului ...

Cursa Politistului Printre Obstacole

Masina de politie

Masina de politie


Mai multe despre jocul Politia pe Urma Infractorilor
Jocul Politia pe Urma Infractorilor face parte din categoria de Jocuri cu Politisti si a fost jucat ultima oara in data de 03.06.2023 23:17.
Jocul Politia pe Urma Infractorilor a fost adaugat in data de 03.02.2015 01:43 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 400 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?