Politia in Trafic - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Descriere Joc
Politia in Trafic Descriere Joc: Politistii au foarte multe misiuni dificile de indeplinit pentru ca nici faradelegile nu se termina niciodata si ei sunt mereu in urmarirea celor care le savarsesc pentru a-si primi pedeapsa. In jocul pe care il avem de oferit pentru voi astazi, este un joc cu masini de politie care au pornit in urmarire generala pe urmele unei bande de infractori care au facut diferite fapte nedemne si trebuiesc urgent opriti si capturat. Sarcina voastra in joc este sa goniti cat mai iute cu masina politiei pe strazile orasului ca sa ajungeti pana la cei suspecti ca sa ii trageti pe dreapta prin orice metode ca sa nu mai aibe scapare. Ca sa va dati seama care masina este vizata veti observa o sageata indreptata inspre ea si ea va fi semnalizata ca sa o puteti lovi pentru a o scoate de pe carosabil. Fiti foarte atenti ca nu este singura masina care trebuie capturata ci mai sunt si altele cu care veti proceda la fel ca sa va impliniti msiunea cu succes pentru a trece mai departe in joc. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de eliminat un numar de masini cu infractori ca sa puteti avansa mai departe in joc. Incercati sa nu va loviti de prea multe ori de masinile din trafic ca sa nu pierdeti din viata si sa aveti toate sansele sa va atingeti targhetul de kilometri necesari de parcurs. Fiti cei mai buni politisti in trafic si ghidati masina politiei cum stiti mai bine!
Jocul Politia in Trafic a fost adaugat in data de 22.01.2015 14:44, fost jucat pana acum de un numar de 424 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 1 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti si tasta space ca sa jucati jocul Politia in Trafic

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015, joc cu masini, joc cu politisti, joc gratis, joc gratis cu masini, joc gratis cu politisti, joc nou, joc nou cu masini, joc nou cu politisti, joc online, joc online cu masini, joc online cu politisti, joc pentru copii, joc pentru copii cu politisti, jocuri 2015, jocuri cu masini, jocuri cu politisti, jocuri gratis, jocuri gratis cu masini, jocuri gratis cu politisti, jocuri noi, jocuri noi cu masini, jocuri noi cu politisti, jocuri online, jocuri online cu masini, jocuri online cu politisti, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu politisti

Politia in Trafic
Jocuri Asemanatoare Politia in Trafic

Hotii si Politistii...

Hotii si Politistii

Camioane de Politie...

Camioane de Politie

Politista Dress Up...

Politista Dress Up

Scapa de Politie 2 ...

Scapa de Politie 2 3D

Politistii si Bandi...

Politistii si Banditii

Scapa de Politie Le...

Scapa de Politie Lego

Super Hotul Indrago...

Super Hotul Indragostit

Masina de Politie i...

Masina de Politie in Viteza

Cursa de Viteza cu ...

Cursa de Viteza cu Masina Politiei

Urmariri cu Masini ...

Urmariri cu Masini de Politie

Politist vigilenti...

Politist vigilenti

Politisti vs super ...

Politisti vs super eroi

Camionul de politie...

Camionul de politie

Puzzle cu masini de...

Puzzle cu masini de politie

Politia in Trafic

Politia in Trafic

Uniforma de Politis...

Uniforma de Politista

Politia in actiune...

Politia in actiune

Masina de politie -...

Masina de politie - Descopera literele

Politia in Exerciti...

Politia in Exercitiu cu Masini

Lunetistul din Poli...

Lunetistul din Politie


Mai multe despre jocul Politia in Trafic
Jocul Politia in Trafic face parte din categoria de Jocuri cu Politisti si a fost jucat ultima oara in data de 03.06.2023 23:17.
Jocul Politia in Trafic a fost adaugat in data de 22.01.2015 14:44 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 424 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?