Plunk Biliard - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Descriere Joc
Plunk Biliard Descriere Joc: Stim cat de mult indragiti jocurile noastre de biliard si ne bucuram tare mult sa va aducem de fiecare data cele mai noi si mai interesante jocuri de biliard pe care sa le jucati si sa va distrati alaturi de noi. In jocul de astazi veti avea de jucat un altfel de biliard, diferit de cele cu care ati fost obisnuiti insa prin faptul ca ele va aduc un plus de diversitate acest lucru le face mai interesante si mai jucate. In acest joc veti avea o masa de biliard mai deosebita in care veti avea cate doua gauri in care la fiecare cate un anumit punctaj, iar cu ajutorul unei bile smiley veti impinge bilele colorate spre aceste gauri ca sa aduati cat mai multe puncte. In joc veti avea si unele obstacole care va vor impiedica sa introduceti bila direct in gaura. Trebuie sa fiti foarte atenti ca sa reusiti cat mai bine sa eliminati toate bilele pe care le aveti de introdus in gaurile cu puncte. Insa daca se intampla ca bile smiley sa intre din greseala in gaura veti pierde nivelul si numarul de puncte afisat la aceasta. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti noi sarcini de implinit. Distrati-va cat mai mult timp alaturi de noi cu noul joc de biliard!
Jocul Plunk Biliard a fost adaugat in data de 27.09.2014 12:11, fost jucat pana acum de un numar de 559 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Plunk Biliard

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: biliard, biliard cu bile, biliard cu fete, biliard cu fete zambitoare, biliard cu smilies, biliard joc, biliard jocuri, biliard plunk, joc cu bile, joc cu biliard, joc cu plunk biliard, jocuri 2014, jocuri 2014 cu bile, jocuri 2014 cu biliard, jocuri biliard, jocuri biliard real, jocuri cu bile, jocuri cu bile biliard, jocuri cu biliard, jocuri cu biliard cu bile, jocuri cu biliard cu fete zambitoare, jocuri cu biliard plunk, jocuri de biliard realistic, jocuri distractive cu bile, jocuri distractive cu biliard, jocuri gratis, jocuri gratis cu bile, jocuri gratis cu biliard, jocuri interesante, jocuri noi, jocuri noi cu bile, jocuri noi cu biliard, jocuri online, jocuri online cu bile, jocuri online cu biliard, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu bile, jocuri pentru copii cu biliard, plunk biliard

Plunk Biliard
Jocuri Asemanatoare Plunk Biliard

Viral Biliard

Viral Biliard

Super Biliard

Super Biliard

Biliard cu 9 Bile

Biliard cu 9 Bile

Biliard junior

Biliard junior

Ultimate Billiards...

Ultimate Billiards

Biliard in Spatiu

Biliard in Spatiu

Biliard Realist

Biliard Realist

Mini Biliard

Mini Biliard

Rapid Biliard

Rapid Biliard

Biliard cu Impuscat...

Biliard cu Impuscaturi

Biliard 8 bile

Biliard 8 bile

Impact Biliard

Impact Biliard

Biliard cu Sapte Lo...

Biliard cu Sapte Lovituri

Biliard la club

Biliard la club

Biliard Rapid

Biliard Rapid

Maniac Biliard

Maniac Biliard

Biliard cu Impuscat...

Biliard cu Impuscaturi 2

Uber Pool

Uber Pool

Shock Pool

Shock Pool

Biliard Cronometrat...

Biliard Cronometrat


Mai multe despre jocul Plunk Biliard
Jocul Plunk Biliard face parte din categoria de Jocuri de Biliard si a fost jucat ultima oara in data de 26.05.2024 17:29.
Jocul Plunk Biliard a fost adaugat in data de 27.09.2014 12:11 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 559 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?