Lupul Prinde Oi - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Descriere Joc
Lupul Prinde Oi Descriere Joc: A fost odata un lup si o lupoaica, iar lupoaica ii spune lupului sa-i prinda oite ca sa se sature ca are mare pofta. Lupul porneste la vanatoare de oi cu un carlig insa este cam stangaci si ar avea nevoie de ajutor din partea voastra ca sa aduca acasa oitele mult ravnite de lupoaica. Jocul ostru de astazi Lupul Prinde Oi este un joc cu animale in care trebuie sa-l ajutati pe lup sa lanseze carligul in directia oilor ca sa le poata prinde si sa stranga numarul Kilogramelor cerute de lupoaica. Jocul nostru are mai multe niveluri si in fiecare nivel aveti un anumit numar de kilograme de adunat iar ca sa aveti mai mult succes si sa terminati nivelul in timp util lansati carligul spre oitele mai mari care cantaresc mai mult. Incercati sa nu nimeriti pietrele ca va vor lua din timp. Incercati sa treceti cu bine de fiecare nivel si adunati kilogramele de oi ca sa saturati familia lupului!
Jocul Lupul Prinde Oi a fost adaugat in data de 06.05.2014 21:19, fost jucat pana acum de un numar de 1272 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Lupul Prinde Oi

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu animale 2014, jocuri cu animale 3d, jocuri cu animale de la ferma, jocuri cu animale de la zoo, jocuri cu animale domestice, jocuri cu animale frumoase, jocuri cu animale gratis, jocuri cu animale in doi, jocuri cu animale la spital, jocuri cu animale noi 2014, jocuri cu animale salbatice, jocuri cu animale tpu, jocuri cu animale virtuale, jocuri cu carlige, jocuri cu lupi, jocuri cu oi, jocuri tpu, jocuri wolf catch sheep

Lupul Prinde Oi
Jocuri Asemanatoare Lupul Prinde Oi

Ingrijeste Animale ...

Ingrijeste Animale cu Dora

Care Bears Aduna St...

Care Bears Aduna Stele

Iepurele Fericit

Iepurele Fericit

Cursa Melcilor

Cursa Melcilor

Hamsterul Harry 3

Hamsterul Harry 3

Cuibul Pasarilor 2...

Cuibul Pasarilor 2

Casa Pasarilor

Casa Pasarilor

Hamsterul Jucaus

Hamsterul Jucaus

Iepurele Dupa Oua

Iepurele Dupa Oua

Hamsterul meu Draga...

Hamsterul meu Dragalas

Porcusor in Aventur...

Porcusor in Aventura

Spitalul de Animale...

Spitalul de Animale

Diferente cu Catelu...

Diferente cu Catelusi

Sobolanul Erou

Sobolanul Erou

Curiosul George cu ...

Curiosul George cu Rolele

Evadeaza de la Zoo...

Evadeaza de la Zoo

Iepurele si ouale

Iepurele si ouale

Salveaza Pinguinul...

Salveaza Pinguinul

Pisica Bulba

Pisica Bulba

Panica Oilor

Panica Oilor


Mai multe despre jocul Lupul Prinde Oi
Jocul Lupul Prinde Oi face parte din categoria de Jocuri cu Animale si a fost jucat ultima oara in data de 16.07.2024 11:49.
Jocul Lupul Prinde Oi a fost adaugat in data de 06.05.2014 21:19 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1272 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?