Cursa Masinilor de Politie - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Descriere Joc
Cursa Masinilor de Politie Descriere Joc: Va invitam din nou astazi intr-o noua cursa cu masini in care va trebui sa va dovediti foarte buni ca sa puteti sa va faceti treaba cat mai bine. In jocul de astazi veti fi la volanul unei masini de politie care va goni intr-o cursa rapida pe strazile orasului in urmarirea celor mai periculosi infractori care au masini dotate cu armament destul de periculos care pot pune viata oamenilor in pericol. In aceasta goana va trebui sa fiti foarte atenti pentru ca pe strazi traverseaza pietoni si trebuie sa ii ocoliti ca sa nu ii accidentati. Cu cat veti inainta in joc veti intalni foarte multe masini ale infractorilor pe care sa le eliminati rapid de pe circuit folosind armamentul din dotare ca sa va impliniti misiunea. De asemeni sa va feriti de atacul lor dar si sa intrati in ei pentru ca atunci veti pierde din viata si veti fi nevoiti sa o luati de la capat. Cu cat veti inainta in nivele veti strange o anumita suma de bani pe care o puteti folosi dotand masina cu echipament special, roti mai bune, motor mai puternic ca misiunea voastra sa fie mereu de succes. Intrati in noul joc si fiti cei mai buni politisti!
Jocul Cursa Masinilor de Politie a fost adaugat in data de 07.02.2015 12:26, fost jucat pana acum de un numar de 468 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 1 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti si tasta space ca sa jucati jocul Cursa Masinilor de Politie

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015, joc 2015 cu impuscaturi jocuri 2015 cu impuscaturi, joc 2015 cu masini, joc 2015 cu politisti, joc cu impuscaturi, joc cu masini, joc cu politisti, joc gratis, joc gratis cu impuscaturi, joc gratis cu masini, joc gratis cu politisti, joc nou, joc nou cu impuscaturi, joc nou cu masini, joc nou cu politisti, joc online, joc online cu impuscaturi, joc online cu masini, joc online cu politisti, joc pentru copii, joc pentru copii cu impuscaturi, joc pentru copii cu masini, joc pentru copii cu politisti, jocuri 2015, jocuri 2015 cu masini, jocuri 2015 cu politisti, jocuri cu impuscaturi, jocuri cu masini, jocuri cu politisti, jocuri gratis, jocuri gratis cu impuscaturi, jocuri gratis cu masini, jocuri gratis cu politisti, jocuri noi, jocuri noi cu impuscaturi, jocuri noi cu masini, jocuri noi cu politisti, jocuri online, jocuri online cu impuscaturi, jocuri online cu masini, jocuri online cu politisti, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu impuscaturi, jocuri pentru copii cu masini, jocuri pentru copii cu politisti

Cursa Masinilor de Politie
Jocuri Asemanatoare Cursa Masinilor de Politie

Academia de politie...

Academia de politie

Poligonul politisti...

Poligonul politistilor

Politist vigilenti...

Politist vigilenti

Masini de Politie N...

Masini de Politie Numere Ascunse

Politistii de la ci...

Politistii de la circulatie

Urmariri cu Masini ...

Urmariri cu Masini de Politie

Politisti SWAT

Politisti SWAT

Politistii Parcheaz...

Politistii Parcheaza Masina

Masina de politie -...

Masina de politie - Descopera literele

Imbraca Tanara Poli...

Imbraca Tanara Politista

Cursa de Viteza cu ...

Cursa de Viteza cu Masina Politiei

Politist Londonez i...

Politist Londonez in Lupta

Uniforma de Politis...

Uniforma de Politista

Politisti vs infrac...

Politisti vs infractori

Politist Antitero

Politist Antitero

Politist Mascat in ...

Politist Mascat in Actiune

Scapa de Politie Le...

Scapa de Politie Lego

Cursa Masinilor de ...

Cursa Masinilor de Politie

Camionul de politie...

Camionul de politie

Cursa Politistului ...

Cursa Politistului Printre Obstacole


Mai multe despre jocul Cursa Masinilor de Politie
Jocul Cursa Masinilor de Politie face parte din categoria de Jocuri cu Politisti si a fost jucat ultima oara in data de 03.06.2023 18:16.
Jocul Cursa Masinilor de Politie a fost adaugat in data de 07.02.2015 12:26 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 468 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?