Cursa de Viteza cu Masina Politiei - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Descriere Joc
Cursa de Viteza cu Masina Politiei Descriere Joc: In cadrul politiei sunt organizate diferite curse cu masini prin care veti putea primi cate o calificare in functie de cat de bine va veti descurca. Astazi sunteti asteptati si voi in joc ca sa va aratati talentul la sofat ajutand masina de politie sa iasa pe primul loc. Acest joc este alcatuit din 12 curse pe care sa le faceti cat mai corect si mai bine pentru a va putea intrece adversarii si a trece cei dintai linia de sosire. Cursa cuprinde mai multe ture de pista pe care sa le faceti cat mai bine pentru a nu va pierde energia si pentru a reusi sa iesiti pe primul loc. Trebuie sa va dati toata silinta sa parcurgeti traseul plin de curbe greu de luat, insa sa va feriti si de unele atacuri ale adversarilor care va pot incetini in cazul in care calcati pe o bomba amplasata de ei. De asemeni si voi puteti sa amplasati tot felul de bombe si alte lucruri care va ajuta sa va eliminati din adversari oferindu-va sansa sa castigati. Fiti foarte atenti la cursa ca sa nu pierdeti avansul pentru a avea sansa sa va intreceti adversarii si pentru a va califica ca cel mai bun politist pe masina care poate face cu succes fata atacurilor inamice.
Jocul Cursa de Viteza cu Masina Politiei a fost adaugat in data de 01.03.2015 14:41, fost jucat pana acum de un numar de 493 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti, tasta space si tastle X, C, Z ca sa jucati jocul Cursa de Viteza cu Masina Politiei

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015 cu masini, joc 2015 cu masini, joc 2015 cu politisti, joc gratis cu politisti, joc nou cu politisti, joc online cu masini, joc online cu politisti, joc pentru copii cu masini, joc pentru copii cu politisti

Cursa de Viteza cu Masina Politiei
Jocuri Asemanatoare Cursa de Viteza cu Masina Politiei

Eroul Politist pe S...

Eroul Politist pe Sosele

Masini de Politie d...

Masini de Politie de Parcat

Politista Dress Up...

Politista Dress Up

Politistii pe Taram...

Politistii pe Taramul de Foc

Politisti SWAT

Politisti SWAT

Uniforma de Politis...

Uniforma de Politista

Politist vigilenti...

Politist vigilenti

Curse Offroad cu Ma...

Curse Offroad cu Masina Politiei

Duba Politistilor d...

Duba Politistilor de Parcat

Politisti vs super ...

Politisti vs super eroi

Politisti vs infrac...

Politisti vs infractori

Politia si Obiectel...

Politia si Obiectele Ascunse

Agentul de Politie ...

Agentul de Politie Smith

Imbraca politista

Imbraca politista

Patrula Politiei

Patrula Politiei

Parcheaza Masini de...

Parcheaza Masini de Politie

Lego cu politisti

Lego cu politisti

Curse la Academia d...

Curse la Academia de Politie

Parcheaza Masina Po...

Parcheaza Masina Politiei la Locul Faptei

Curse Extreme cu Ma...

Curse Extreme cu Masini de Politie


Mai multe despre jocul Cursa de Viteza cu Masina Politiei
Jocul Cursa de Viteza cu Masina Politiei face parte din categoria de Jocuri cu Politisti si a fost jucat ultima oara in data de 12.04.2024 04:28.
Jocul Cursa de Viteza cu Masina Politiei a fost adaugat in data de 01.03.2015 14:41 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 493 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?