Cuibul Pasarilor - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Descriere Joc
Cuibul Pasarilor Descriere Joc: Va aducem o noua versiune a jocurilor cu pasari pe care trebuie sa le faceti sa dispara ca sa adunati cat mai multe puncte si sa avansati in niveluri. Jocul nostru de astazi Cuibul Pasarilor este un joc cu pasari in care trebuie sa daramati cuibul lor ca sa le eliminati pe toate ca sa fiti punctati si avansati. Jocul nostru are mai multe niveluri si in fiecare nivel aveti de eliminat pasarile si ouale acestora. Trebuie sa gasiti solutiile cele mai bune ca sa le daramati cuibul din cat mai putine incercari ca sa adunati cat mai multe puncte. Incercati sa adunati si bonusurile din fiecare nivel pentru un scor final cat mai mare. Cautati sa terminati fiecare nivel cu bine iar daca se intampla sa nu reusiti sa finalizati un nivel il puteti relua incercand sa gasiti alte solutii de a darama cuibul pasarilor. Veniti alaturi de noi si impliniti-va obiectivul din fiecare nivel al jocului nostru cu pasari!
Jocul Cuibul Pasarilor a fost adaugat in data de 10.05.2014 18:52, fost jucat pana acum de un numar de 924 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Cuibul Pasarilor

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: friv, friv 2014, friv cu casa pasarilor, friv cu case, friv cu pasari, friv de demolat, friv de demolat cladiri, friv frumoase, friv noi, friv online, jocuri cu pasari, jocuri cu pasari friv, jocuri cu pasari online, jocuri friv, jocuri friv 2014, jocuri friv cu casa pasarilor, jocuri friv cu case, jocuri friv cu pasari, jocuri friv de demolat, jocuri friv de demolat cladiri, jocuri friv frumoase, jocuri friv noi, jocuri friv online, jocuri noi

Cuibul Pasarilor
Jocuri Asemanatoare Cuibul Pasarilor

Pesti - Litere Ascu...

Pesti - Litere Ascunse

Spitalul de Animale...

Spitalul de Animale

Tunde Oile

Tunde Oile

Hamsterul Jucaus

Hamsterul Jucaus

Oi in Londra

Oi in Londra

Gaseste Pinguinul

Gaseste Pinguinul

Oile Furioase

Oile Furioase

Iepurasul de Pasti ...

Iepurasul de Pasti Diferente

Jocul Oilor

Jocul Oilor

Fata mesager pe cal...

Fata mesager pe cal

Poneiul

Poneiul

Animale Pierdute de...

Animale Pierdute de la Zoo

Oaia Cerului

Oaia Cerului

Ingrijeste Elefantu...

Ingrijeste Elefantul

Cursa Ursului Polar...

Cursa Ursului Polar

Fetitele Powerpuff ...

Fetitele Powerpuff Salvari la Zoo

Veterinarul animalu...

Veterinarul animalutelor

Diego Ajuta Animale...

Diego Ajuta Animalele

Cursa Veveritei

Cursa Veveritei

Ingrijeste Animale ...

Ingrijeste Animale cu Dora


Mai multe despre jocul Cuibul Pasarilor
Jocul Cuibul Pasarilor face parte din categoria de Jocuri cu Animale si a fost jucat ultima oara in data de 16.07.2024 13:39.
Jocul Cuibul Pasarilor a fost adaugat in data de 10.05.2014 18:52 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 924 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?