Biliard Blaster Contratimp - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Descriere Joc
Biliard Blaster Contratimp Descriere Joc: Ne bucuram ori de cate ori avem ocazia sa va oferim jocuri noi din categoria bliardului ca sa le jucati si sa va distrati alaturi de noi cat mai mult timp. In jocul de astazi veti avea ocazia sa ne aratati ce stiti si cum stiti sa jucati biliard pentru ca este contratimp si aveti nevoie de multa precizie ca sa nimeriti toate bilele in buzunarele de la masa ca sa le eliminati inainte ca timpul sa expire. Bilele din acest joc sunt deosebite de cele cu care sunteti obisnuiti in jocurile de biliard si sunt de forma unor bombe cu fitil aprins care sunt gata sa explodeze la terminarea timpului. Voi trebuie sa fiti foarte atenti sa loviti bila alba cu tacul ca sa nimeriti bombele in gauri si sa terminati jocul cu bine. Timpul va este afisat pe fiaecare bomba ca sa stiti cat mai aveti pana sa le eliminati pe toate. Acest joc necesita din partea voastra multa indemanare in jocurile de biliard ca sa puteti sa va incadrati cat mai bine in timp ca sa castigati. Fiti foarte atenti, totodata, sa nu nimeriti din greseala bila alba in buzunar pentru ca veti pierde jocul. Intrati in noul joc si distrati-va cat mai mult cu un biliard cu bombe!
Jocul Biliard Blaster Contratimp a fost adaugat in data de 12.10.2014 14:51, fost jucat pana acum de un numar de 746 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Biliard Blaster Contratimp

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: biliard, biliard blast, biliard cu bile, biliard joc, biliard jocuri, blast biliard, joc cu bile, joc cu biliard, jocuri 2014, jocuri 2014 cu bile, jocuri 2014 cu biliard, jocuri biliard, jocuri biliard real, jocuri cu bile, jocuri cu bile biliard, jocuri cu biliard, jocuri cu biliard blast, jocuri cu biliard cu bile, jocuri cu blast biliard, jocuri de biliard realistic, jocuri distractive cu bile, jocuri distractive cu biliard, jocuri gratis, jocuri gratis cu bile, jocuri gratis cu biliard, jocuri noi, jocuri noi cu bile, jocuri noi cu biliard, jocuri online, jocuri online cu bile, jocuri online cu biliard, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu bile, jocuri pentru copii cu biliard

Biliard Blaster Contratimp
Jocuri Asemanatoare Biliard Blaster Contratimp

Pockits Biliard

Pockits Biliard

Biliard cu Buzunar ...

Biliard cu Buzunar de Centru

Biliard 2in1

Biliard 2in1

Biliard in 2

Biliard in 2

Biliard Jack Blake...

Biliard Jack Blake

Biliard Golf

Biliard Golf

Biliard real

Biliard real

Impact Biliard

Impact Biliard

Biliard Intre Peret...

Biliard Intre Pereti

Biliard la club

Biliard la club

Blast billiard

Blast billiard

Biliard cu 9 Bile

Biliard cu 9 Bile

Biliard Hexagonal B...

Biliard Hexagonal Bejeweled

Biliard Fulgerator...

Biliard Fulgerator

Biliard Realist

Biliard Realist

Super Biliard

Super Biliard

Biliard Cronometrat...

Biliard Cronometrat

Cele mai Bune Lovit...

Cele mai Bune Lovituri la Biliard

Biliard cu Impuscat...

Biliard cu Impuscaturi

Sheep Pool biliard...

Sheep Pool biliard


Mai multe despre jocul Biliard Blaster Contratimp
Jocul Biliard Blaster Contratimp face parte din categoria de Jocuri de Biliard si a fost jucat ultima oara in data de 24.05.2024 06:26.
Jocul Biliard Blaster Contratimp a fost adaugat in data de 12.10.2014 14:51 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 746 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?