Bila Portocalie la Adapost 6 - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Descriere Joc
Bila Portocalie la Adapost 6 Descriere Joc: Revenim din nou la voi cu faimoasa bila portocalie care mereu are probleme cu norul furios care nu vrea sa o lase in pace. Jocul nostru de astazi Bila Portocalie la Adapost 6 este a sasea varianta a jocului cu bile in care trebuie sa va ajutati bila sa se adaposteasca cat mai bine ca norul cel negru sa nu o raneasca. Jocul nostru are mai multe niveluri si in fiecare nivel trebuie sa construiti un adapost cat mai bun pentru bila voastra ca ea sa nu fie atinsa de ploia cu bombe arucata asupra ei. Cu fiecare nivel trecut cu bine veti primi un anumit numar de puncte. In joc va sunt date mai multe obiecte cu care sa puteti construi cel mai bun adapost pentru bila portocalie. Dati tot ce puteti si ajutati biluta portocalie sa treaca cu bine de fiecare nivel in parte ca sa nu fie atinsa de de nor si voi sa adunati cel mai mare scor de pana acum!
Jocul Bila Portocalie la Adapost 6 a fost adaugat in data de 12.05.2014 15:49, fost jucat pana acum de un numar de 841 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 1 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Bila Portocalie la Adapost 6

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: friv, friv 2014, friv cu bila portocalie, friv cu bile, friv cu bile colorate, friv frumoase, friv noi, friv online, jocuri cu bile, jocuri cu bile friv, jocuri cu bile online, jocuri friv, jocuri friv 2014, jocuri friv cu bila portocalie, jocuri friv cu bile, jocuri friv cu bile colorate, jocuri friv frumoase, jocuri friv noi, jocuri friv online

Bila Portocalie la Adapost 6
Jocuri Asemanatoare Bila Portocalie la Adapost 6

Bubble Big Fish

Bubble Big Fish

Bile Colorate

Bile Colorate

Zuma revenge

Zuma revenge

Fluttershy si Bilel...

Fluttershy si Bilele

Sonic Bubble

Sonic Bubble

Zuma Pinball

Zuma Pinball

Bile Bonny Zuma

Bile Bonny Zuma

Bilele Ballery

Bilele Ballery

Bila de Argint

Bila de Argint

Strumfi 2 Bubbles

Strumfi 2 Bubbles

Bila Rosie in Avent...

Bila Rosie in Aventura 2

Valentine Day Bubbl...

Valentine Day Bubble

Candy Shooter 3

Candy Shooter 3

Zuma Sushi

Zuma Sushi

Bila Rosie in Avent...

Bila Rosie in Aventura 3

Antreneaza-te la Bi...

Antreneaza-te la Biliard

Bubble cu Spioanele...

Bubble cu Spioanele

Aquarium Lines

Aquarium Lines

Zuma Revenge 2

Zuma Revenge 2

Bubble

Bubble


Mai multe despre jocul Bila Portocalie la Adapost 6
Jocul Bila Portocalie la Adapost 6 face parte din categoria de Jocuri cu Bile si a fost jucat ultima oara in data de 14.06.2024 21:03.
Jocul Bila Portocalie la Adapost 6 a fost adaugat in data de 12.05.2014 15:49 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 841 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?