Bila Portocalie la Adapost 3 - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Descriere Joc
Bila Portocalie la Adapost 3 Descriere Joc: Bila Portocalie revine la voi intr-o noua varianta in care trebuie sa o ajutati sa scape din nou de norul buclucas care ii da masi batai de cap. Jocul nostru de astazi Bila Portocalie la Adapost 3 este un joc cu bile in care trebuie sa ajutati bila sa se adaposteasca de furia norului negru care cauta sa o distruga. TOt ce aveti de facut este sa ii construiti un adapost cat mai rezistent si cat mai bun ca furia aruncata asupra ei sa nu o ajunga. Jocul nostru are mai multe niveluri si in fiecare nivel aveti de construit adapostul din obiectele care va sunt date. Cu fiecare nivel trecut cu bine veti primi un anumit numar de puncte si veti fi avansati intr-un nou nivel. Ca sa puteti avansa trebuie sa terminati cu bine nivelul curent. Ajutati bila portocalie sa scape de fiecare data cu bine de furia norului ca voi sa adunati cat mai multe puncte!
Jocul Bila Portocalie la Adapost 3 a fost adaugat in data de 11.05.2014 22:25, fost jucat pana acum de un numar de 887 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Bila Portocalie la Adapost 3

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bila portocalie 3, bila portocalie 3 online, friv, friv 2014, friv cu bila portocalie, friv cu bile, friv cu bile colorate, friv frumoase, friv noi, friv online, jocuri bila portocalie 3, jocuri bila portocalie 3 online, jocuri cu bile, jocuri cu bile colorate, jocuri cu bile friv, jocuri cu bile online, jocuri friv, jocuri friv 2014, jocuri friv cu bila portocalie, jocuri friv cu bile, jocuri friv cu bile colorate, jocuri friv frumoase, jocuri friv noi, jocuri friv online, jocuri noi, jocuri noi friv

Bila Portocalie la Adapost 3
Jocuri Asemanatoare Bila Portocalie la Adapost 3

Fluttershy si Bilel...

Fluttershy si Bilele

Biliard de Maestru...

Biliard de Maestru

Pestele Balon Bubbl...

Pestele Balon Bubble

Zuma Fotbal

Zuma Fotbal

O noua aventura cu ...

O noua aventura cu Zuma

Biliard Exploziv Ex...

Biliard Exploziv Extrem 6

Zuma cu Mancare Chi...

Zuma cu Mancare Chinezeasca

Redakai Bubble

Redakai Bubble

Colorful Zuma

Colorful Zuma

Sonic Bubble

Sonic Bubble

Jocul bilelor color...

Jocul bilelor colorate

Bile Marble Mat

Bile Marble Mat

Bilele Ballery

Bilele Ballery

Bila Maya

Bila Maya

Sofia Bubble

Sofia Bubble

Broscoiul Bubble

Broscoiul Bubble

Bile de sapun

Bile de sapun

Bile Bubble cu Elsa...

Bile Bubble cu Elsa

Zuma Revenge 2

Zuma Revenge 2

Clasic Zuma Revenge...

Clasic Zuma Revenge


Mai multe despre jocul Bila Portocalie la Adapost 3
Jocul Bila Portocalie la Adapost 3 face parte din categoria de Jocuri cu Bile si a fost jucat ultima oara in data de 15.05.2024 19:03.
Jocul Bila Portocalie la Adapost 3 a fost adaugat in data de 11.05.2014 22:25 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 887 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?