Bejeweled Minecraft 2 - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Descriere Joc
Bejeweled Minecraft 2 Descriere Joc: V-am obisnuit sa va oferim cate un joc nou cu personaje minecraft pe care sa le jucati si sa va distrati cat mai mult alaturi de noi cu jocurile voastre preferate. Iata ca va aducem astazi a doua varianta a jocului cu bejeweled pe care sa il jucati si sa adunati cat mai multe puncte. Tot ce aveti de facut este sa asezati piesele in asa fel ca sa le puteti elimina si anume sa le grupati minim trei sau mai multe de acelasi fel ca ele sa dispara si voi sa adunati cat mai multe puncte. Piesele din joc sunt imagini cu personajele minecraftle atat din cele pozitive cat si din cele negative pe care sa le grupati pentru a elimina cat mai multe dintre ele. Jocul nu este impartit pe nivele insa puteti incerca sa adunati cel mai bun record de pana acum la acest joc de bejeweled. Veti finaliza jocul in momentul in care nu veti mai ave posibilitati de grupare si eliminare. Credem ca o sa va distrati de minune cu noul nostru joc de astazi ca sa fiti cei mai buni la adunat puncte. Distrati-va alaturi de noi cu noul joc bejeweled!
Jocul Bejeweled Minecraft 2 a fost adaugat in data de 23.10.2014 21:24, fost jucat pana acum de un numar de 613 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Bejeweled Minecraft 2

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bejeweeld 2 cu minecraft, bejeweled, jocuri 2014 bejeweled, jocuri 3d minecraft, jocuri bejeweled, jocuri bejeweled minecraft, jocuri bejeweled pentru copii, jocuri distractive minecraft, jocuri gratis minecraft, jocuri kids minecraft, jocuri minecraft 2014, jocuri minecraft 3d, jocuri minecraft bejeweled 2, jocuri minecraft pentru copii, jocuri noi bejeweled, jocuri noi bejeweled 2 minecraft, jocuri noi bejeweled minecraft, jocuri noi minecraft, jocuri online bejeweled, jocuri online minecraft, jocuri online minecraft bejeweled, minecraft, minecraft bejeweled, minecraft bejeweled 2014, minecraft online

Bejeweled Minecraft 2
Jocuri Asemanatoare Bejeweled Minecraft 2

Candy Match

Candy Match

Oua de Dinozaur Bej...

Oua de Dinozaur Bejeweled

Sonic Bejeweled

Sonic Bejeweled

Jules Verne si diam...

Jules Verne si diamantele

Capsunica Prajituri...

Capsunica Prajiturica Bejeweled cu Fructe

Halloween Bejeweled...

Halloween Bejeweled

Diamante speciale

Diamante speciale

Bejeweled Dragon Ba...

Bejeweled Dragon Ball

Shimmer si Shine si...

Shimmer si Shine si Cursa cu Diamante

Mina de nestemate

Mina de nestemate

Bejeweled cu Vietat...

Bejeweled cu Vietati Marine 3

Violeta si Fructele...

Violeta si Fructele Bejeweled

Bejeweled Noua Fron...

Bejeweled Noua Frontiera Galactica

Timmy Colecteaza Di...

Timmy Colecteaza Diamante

Sina Mortii din Min...

Sina Mortii din Mina

Bejeweled de Spart ...

Bejeweled de Spart Diamante

Supereroii Bejewele...

Supereroii Bejeweled

Violeta Sparge Diam...

Violeta Sparge Diamante

Spongebob Bejeweled...

Spongebob Bejeweled

Bejeweled cu Flori...

Bejeweled cu Flori


Mai multe despre jocul Bejeweled Minecraft 2
Jocul Bejeweled Minecraft 2 face parte din categoria de Jocuri cu Diamante si a fost jucat ultima oara in data de 12.04.2024 07:32.
Jocul Bejeweled Minecraft 2 a fost adaugat in data de 23.10.2014 21:24 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 613 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?