Barca cu Motor de Parcat - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Descriere Joc
Barca cu Motor de Parcat Descriere Joc: Sunt printre voi copii care sunt pasionati de barci de orice fel cu motor sau fara pentru ca ele va ajuta sa plutiti pe apa bucurandu-va de priveliste. In jocul de astazi veti avea din nou misiunea de a parca cat mai corect barca cu motor ca sa va impliniti cat mai bine misiunea data. Voi trebuie sa fiti foarte atenti cum o faceti pentru ca aveti si multe obstacole in calea ei de care sa o feriti sa se loveasca pentru ca atunci veti pierde din viata fiind nevoiti sa o luati de la inceput. Jocul de parcat barca cu motor de astazi este foarte asemanator cu jocurile cu parcat masini doar ca singura diferenta este ca aveti o barca si sunteti pe apa. Insa si aici misiunea voastra este sa adunati cat mai multe puncte incercand sa adunati si lazile cu aur si apoi sa va indreptati pe locul de parcare in pozitia corecta pentru a putea trece mai departe in joc. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de parcat barca cat mai corect mereu intr-un alt loc ca sa puteti trece mai departe la un nou nivel. Fiti cat mai buni la condus barci si parcati bine de fiecare data!
Jocul Barca cu Motor de Parcat a fost adaugat in data de 26.01.2015 10:07, fost jucat pana acum de un numar de 499 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti sau tastele w,a,s,d ca sa jucati jocul Barca cu Motor de Parcat

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015, joc 2015 cu barci, joc 2015 de parcat, joc cu barci, joc gratis, joc gratis cu barci, joc gratis de parcat, joc nou, joc online, joc online cu barci, joc online de parcat, joc pentru copii, joc pentru copii cu barci, joc pentru copii de parcat, jocuri 2015, jocuri 2015 de parcat, jocuri cu barci, jocuri gratis, jocuri gratis cu barci, jocuri gratis de parcat, jocuri noi, jocuri online, jocuri online cu barci, jocuri online de parcat, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu barci, jocuri pentru copii de parcat

Barca cu Motor de Parcat
Jocuri Asemanatoare Barca cu Motor de Parcat

Parcheaza Iahtul pe...

Parcheaza Iahtul pe Apa

Cursa 3D cu Barci

Cursa 3D cu Barci

Cursa 3D cu Barci P...

Cursa 3D cu Barci Puternice

Batai cu pirati

Batai cu pirati

Curse pe Apa 3D

Curse pe Apa 3D

Fregata si Rechinii...

Fregata si Rechinii

Lupta Navelor de Ra...

Lupta Navelor de Razboi

Parcheaza vapoare

Parcheaza vapoare

Barci Mici in Cursa...

Barci Mici in Cursa

Taxiul de pe Apa in...

Taxiul de pe Apa in Venetia

Barca de Salvare

Barca de Salvare

Vapoare de parcat

Vapoare de parcat

Maimuta cu Barca pe...

Maimuta cu Barca pe Rau

Caiacul pe Apa

Caiacul pe Apa

Curse Marine cu Bar...

Curse Marine cu Barci

Supravietuieste cu ...

Supravietuieste cu Barca pe Apa

Barci pe Apa in Cur...

Barci pe Apa in Cursa

Vapoare de lupta

Vapoare de lupta

Ancoreaza Barcile C...

Ancoreaza Barcile Clasice

Cursa de Viteza cu ...

Cursa de Viteza cu Barci 3D


Mai multe despre jocul Barca cu Motor de Parcat
Jocul Barca cu Motor de Parcat face parte din categoria de Jocuri cu Vapoare si a fost jucat ultima oara in data de 13.04.2024 19:04.
Jocul Barca cu Motor de Parcat a fost adaugat in data de 26.01.2015 10:07 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 499 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?