Bakugan Puzzle Jigsaw - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Descriere Joc
Bakugan Puzzle Jigsaw Descriere Joc: Cu totii cunoasteti deja seria animata Bakugan de la Cartoon Network si nu de putine ori ati jucat macar un joc de pe site-ul nostru unde l-ati avut alaturi pe eroul Dan cu dragonul sau cel puternic cu care a infrant foarte multi bakugani inamici. Iata ca astazi Bakugan vrea sa va relaxati putin din actiune si sa incercati noul joc de observatie pe care vi-l oferim astazi realizand cat mai rapid imaginea puzzle oferita. Personajele voastre va ofera o imagine foarte frumoasa unde ele se afla in plin atac cu dusmanii lor si v-o aduce sub forma unui puzzle unde veti amesteca piesele ca apoi sa le asezati corect la locul lor ca imaginea sa prinda contur. Jocul este impartit pe patru nivele de dificultate ce constau in numarul pieselor de puzzle din care sa alegeti nivelul potrivit pentru voi ca sa il finalizati cu bine. Fiecare nivel are un anumit numar de piese pentru care aveti un timp determinat in care sa il rezolvati. Daca timpul expira inainte ca voi sa finalizati de asezat toate piesele veti pierde fiind nevoiti sa o luati de la capat. Nivelele sunt potrivite pentru fiecare jucator fie incepator sau avansat. Veniti alaturi de noi si distrati-va cu noul joc de puzzle de astazi!
Jocul Bakugan Puzzle Jigsaw a fost adaugat in data de 09.08.2014 15:50, fost jucat pana acum de un numar de 721 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Bakugan Puzzle Jigsaw

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bakugan, bakugan puzzle, joaca jocuri pazal, joaca jocuri puzzle, jocuri bakugan, jocuri bakugan 2014, jocuri bakugan 3d, jocuri cu bakugan, jocuri cu bakugan online, jocuri cu dan si prietenii sai, jocuri dan bakugan, jocuri dan bakugan puzzle, jocuri dan puzzle jigsaw , jocuri distractive bakugan, jocuri frumoase, jocuri frumoase bakugan, jocuri frumoase bakugan puzzle, jocuri gratis bakugan, jocuri lupte bakugan, jocuri noi bakugan, jocuri online bakugan, jocuri pentru copii bakugan, jocuri puzzle, jocuri puzzle 2014, jocuri puzzle bakugan, jocuri puzzle bakugan online, jocuri puzzle jigsaw bakugan, jocuri tip puzzle, jocuri tip puzzle 2014, jocuri tip puzzle online, noi jocuri de puzzle, puzzle, puzzle online 2014

Bakugan Puzzle Jigsaw
Jocuri Asemanatoare Bakugan Puzzle Jigsaw

Bakugan Solitaire

Bakugan Solitaire

Bakugan pe partie

Bakugan pe partie

Arena Bakugan

Arena Bakugan

Boxeaza cu Bakugan...

Boxeaza cu Bakugan

Bakugan in jungla

Bakugan in jungla

Bakugan Puzzle 4

Bakugan Puzzle 4

Bakugan Puzzle Jigs...

Bakugan Puzzle Jigsaw

Bakugan Aventura pe...

Bakugan Aventura pe Motocicleta

Bakugan Motocross

Bakugan Motocross

Carti cu Bakugan

Carti cu Bakugan

Bakugan pe motocicl...

Bakugan pe motocicleta

Jeep-ul lui Bakugan...

Jeep-ul lui Bakugan

Bakugan Cursa in De...

Bakugan Cursa in Desert

Puzzle cu Bile

Puzzle cu Bile

Memory Bakugan

Memory Bakugan

Enduro Bakugan

Enduro Bakugan

Baschet cu Bakugan...

Baschet cu Bakugan

Sarituri Bakugan

Sarituri Bakugan

Descopera perechi

Descopera perechi

Bakugan de colorat...

Bakugan de colorat


Mai multe despre jocul Bakugan Puzzle Jigsaw
Jocul Bakugan Puzzle Jigsaw face parte din categoria de Jocuri cu Bakugan si a fost jucat ultima oara in data de 28.09.2023 10:53.
Jocul Bakugan Puzzle Jigsaw a fost adaugat in data de 09.08.2014 15:50 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 721 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?