Autobuzul Englez in Cursa - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Descriere Joc
Autobuzul Englez in Cursa Descriere Joc: Vrem sa va aducem astazi un joc nou potrivit pentru cei care iubesc jocurile noastre de curse in care veti avea niste masini mai putin potrivite pentru asa ceva si anume veti conduce autobuze londoneze. Jocurile de curse sunt foarte distractive si palpitante in care trebuie sa va dati silinta ca sa reusiti sa finalizati cu succes fiecare cursa in parte. Jocul va ofera mai multe variante de joc pe care voi le veti putea selecta inca de la inceputul jocului ca sa va distrati asa cum veti dori. Indiferent de varianta de joc aleasa de voi tot ce aveti de facut este sa conduceti cat mai bine autobuzul ca sa puteti fi castigatori. Daca va alegeti o singura cursa atunci va veti putea familiariza cu jocul si veti sti exact ce aveti de facut ca sa va feriti de petele de ulei de pe pista ca sa nu scapati autobuzul de sub control pentru ca veti pierde din viteza si atunci dati sanse mari adversarilor sa va intreaca. Pe traseu aveti si portiuni cu sageti albastre pe care sa treceti ca sa capatati viteza. Suntem siguri ca veti fi foarte incantati de noul joc si veti face cele mai frumoase curse cu autobuzul supraetajat!
Jocul Autobuzul Englez in Cursa a fost adaugat in data de 26.01.2015 09:31, fost jucat pana acum de un numar de 576 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 1 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti si tasta space ca sa jucati jocul Autobuzul Englez in Cursa

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015, joc 2015 3d, joc 2015 cu autobuze, joc 2015 cu masini, joc 2015 de curse, joc 3d, joc cu autobuze, joc cu masini, joc de curse, joc gratis 3d, joc gratis cu autobuze, joc gratis cu masini, joc gratis de curse, joc online, joc online 3d, joc online cu autobuze, joc online cu masini, joc online de curse, joc pentru copii, joc pentru copii 2015, joc pentru copii 3d, joc pentru copii cu autobuze, joc pentru copii cu masini, joc pentru copii de curse, jocuri online, jocuri online gratis, jocuri pentru copii

Autobuzul Englez in Cursa
Jocuri Asemanatoare Autobuzul Englez in Cursa

Autobuzul de la Aer...

Autobuzul de la Aeroport 2

Dezastru cu Autobuz...

Dezastru cu Autobuzul

Autobuzul de Oras

Autobuzul de Oras

Parcari Iarna cu Au...

Parcari Iarna cu Autobuzul

Autobuzul scolii

Autobuzul scolii

Asambleaza Autobuzu...

Asambleaza Autobuzul

Autobuz din Londra...

Autobuz din Londra

Autobuze de Scoala ...

Autobuze de Scoala in Cursa

Sofer pe Autobuzul ...

Sofer pe Autobuzul Scolii

Autobuzul Scolii pe...

Autobuzul Scolii pe Traseu

Speed Autobus

Speed Autobus

City bus drive

City bus drive

Urca Copii in Autob...

Urca Copii in Autobuz

Autobus scolar

Autobus scolar

Frozen si Autobuzul...

Frozen si Autobuzul Scolii

Repara Autobuzul

Repara Autobuzul

Sofer de autobuz

Sofer de autobuz

Autobuzul Monstru

Autobuzul Monstru

Strumfii Curse cu A...

Strumfii Curse cu Autobuzul Scolii

Curse cu Autobuzul ...

Curse cu Autobuzul Rock


Mai multe despre jocul Autobuzul Englez in Cursa
Jocul Autobuzul Englez in Cursa face parte din categoria de Jocuri cu Autobuze si a fost jucat ultima oara in data de 15.04.2024 04:24.
Jocul Autobuzul Englez in Cursa a fost adaugat in data de 26.01.2015 09:31 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 576 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?