Zuma Revenge 2 - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Zuma Revenge 2 Descriere Joc: Noi si noi jocuri zuma adaugam pe site-ul nostru cu jocuri online ca sa va distrati alaturi de noi cu jocurile voastre preferate. Inca un joc din categoria zuma este gata sa fie jucat de voi, un joc care este asemanator jocului clasic atat ca are anumite bonusuri pe care le veti aduna intr-un mod diferit. Asemanarea consta in modalitatea cu care trebuie sa eliminati bilele de la fiecare nivel, va trebui sa aruncati cu bile colorate ca sa alcatuiti grupuri de minim trei sau mai multe bile de aceeasi culoare ca sa le puteti elimina. Va trebui sa elimninati toate bilele de la fiecare nivel inainte ca acestea sa ajunga in gaura ca sa puteti trece mai departe intr-un nou nivel. Jocul este impartit pe nivele ca si jocul clasic de zuma, fiecare nivel are o noua harta pe care se deplaseaza bilele ca voi sa le puteti elimina pe toate si sa adunati toate bonusurile care cad in urma eliminarilor. Daca va plac jocurile zuma nu ezitati sa incercati si acest nou joc pe care l-am adaugat special pentru voi pe site-ul nostru cu jocuri online!
Jocul Zuma Revenge 2 a fost adaugat in data de 01.08.2014 17:00, fost jucat pana acum de un numar de 864 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Zuma Revenge 2

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu bile, jocuri cu bile colorate, jocuri cu bile zuma, jocuri cu zuma, jocuri noi zuma, jocuri noi zuma deluxe, jocuri revenge, jocuri zuma, jocuri zuma deluxe, jocuri zuma deluxe revenge, jocuri zuma online, jocuri zuma revenge, jocuri zuma revenge 2, zuma, zuma deluxe, zuma deluxe revenge, zuma online, zuma revenge, zuma revenge 2

Zuma Revenge 2

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Zuma Revenge 2

O noua aventura cu ...

O noua aventura cu Zuma

Explorer Bubble

Explorer Bubble

Bubble cu Bile Loon...

Bubble cu Bile Looney Tunes

Biliard Snipe

Biliard Snipe

Biliard Crazy

Biliard Crazy

Distractia Bubble

Distractia Bubble

Biliard Contratimp...

Biliard Contratimp

Biliard Adevarat

Biliard Adevarat

Strumfi 2 Bubbles

Strumfi 2 Bubbles

Mayan Bubble

Mayan Bubble

Bubble Oceanic

Bubble Oceanic

Strumfi cu Bile

Strumfi cu Bile

Zuma Kangaroo

Zuma Kangaroo

Lovituri cu Bile

Lovituri cu Bile

Zuma Bonny

Zuma Bonny

Frenezia Oualor Bub...

Frenezia Oualor Bubble

Aquarium Lines

Aquarium Lines

Antreneaza-te la Bi...

Antreneaza-te la Biliard

Leila si Bila Magic...

Leila si Bila Magica

Pimball cu Ratatoui...

Pimball cu Ratatouille


Mai multe despre jocul Zuma Revenge 2
Jocul Zuma Revenge 2 face parte din categoria de Jocuri cu Bile si a fost jucat ultima oara in data de 16.12.2017 12:05.
Jocul Zuma Revenge 2 a fost adaugat in data de 01.08.2014 17:00 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 864 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?