Zuma Revenge 2 - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Zuma Revenge 2 Descriere Joc: Noi si noi jocuri zuma adaugam pe site-ul nostru cu jocuri online ca sa va distrati alaturi de noi cu jocurile voastre preferate. Inca un joc din categoria zuma este gata sa fie jucat de voi, un joc care este asemanator jocului clasic atat ca are anumite bonusuri pe care le veti aduna intr-un mod diferit. Asemanarea consta in modalitatea cu care trebuie sa eliminati bilele de la fiecare nivel, va trebui sa aruncati cu bile colorate ca sa alcatuiti grupuri de minim trei sau mai multe bile de aceeasi culoare ca sa le puteti elimina. Va trebui sa elimninati toate bilele de la fiecare nivel inainte ca acestea sa ajunga in gaura ca sa puteti trece mai departe intr-un nou nivel. Jocul este impartit pe nivele ca si jocul clasic de zuma, fiecare nivel are o noua harta pe care se deplaseaza bilele ca voi sa le puteti elimina pe toate si sa adunati toate bonusurile care cad in urma eliminarilor. Daca va plac jocurile zuma nu ezitati sa incercati si acest nou joc pe care l-am adaugat special pentru voi pe site-ul nostru cu jocuri online!
Jocul Zuma Revenge 2 a fost adaugat in data de 01.08.2014 17:00, fost jucat pana acum de un numar de 745 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Zuma Revenge 2

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu bile, jocuri cu bile colorate, jocuri cu bile zuma, jocuri cu zuma, jocuri noi zuma, jocuri noi zuma deluxe, jocuri revenge, jocuri zuma, jocuri zuma deluxe, jocuri zuma deluxe revenge, jocuri zuma online, jocuri zuma revenge, jocuri zuma revenge 2, zuma, zuma deluxe, zuma deluxe revenge, zuma online, zuma revenge, zuma revenge 2

Zuma Revenge 2

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Zuma Revenge 2

Biliard de Maestru...

Biliard de Maestru

Zuma Sushi

Zuma Sushi

Tunul Bubbles cu Em...

Tunul Bubbles cu Emotii

Bubble Oceanic

Bubble Oceanic

Bila magica

Bila magica

Samurai Exploziv Bu...

Samurai Exploziv Bubble

Zuma Fotbal

Zuma Fotbal

Bila de Argint

Bila de Argint

Bile Colorate

Bile Colorate

Fluttershy si Bilel...

Fluttershy si Bilele

Explorer Bubble

Explorer Bubble

Bile Marble Mat

Bile Marble Mat

Jolls bile de rosto...

Jolls bile de rostogolit

Biliard Crazy

Biliard Crazy

Broscoiul Bubble

Broscoiul Bubble

Arcade Lines

Arcade Lines

Bila Rosie in Avent...

Bila Rosie in Aventura 2

Bile Controlate

Bile Controlate

Regatul de Gheata B...

Regatul de Gheata Bubble

Biliard cu Fete

Biliard cu Fete


Mai multe despre jocul Zuma Revenge 2
Jocul Zuma Revenge 2 face parte din categoria de Jocuri cu Bile si a fost jucat ultima oara in data de 20.10.2017 03:02.
Jocul Zuma Revenge 2 a fost adaugat in data de 01.08.2014 17:00 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 745 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?