Zuma pe Conducte - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Zuma pe Conducte Descriere Joc: Nu putem spune ca jocurile din categoria zuma se vor termina aici pentru ca de fiecare data mai apare cate un joc nou cu un cadru diferit pe care vi-l oferim ca sa va jucati si distrati alaturi de noi. Jocul de astazi este un joc cu bile colorate zuma care le veti gasi rostogolindu-se pe tiava iar voi cu dibacie sa le eliminati pe toate. Jocul de astazi se joaca asemanator jocurilor de zuma clasice cu care ati fost obisnuiti si trebuie sa aruncati cu bile colorate pentru a alacatui siruri de minim trei sau mai multe bile de aceeasi culoare pentru a le elimina. Jocul nostru are mai multe nivele si in fiecare nivel aveti de eliminat un anumit numar de bile colorate ca sa adunati cat mai multe puncte si sa fiti avansati in nivelele superioare. Fiecare nivel al acestui nou joc este cronometrat asa ca veti face eliminarile incercand sa va incadrati in timp. Miscati-va cat mai repede si dati dovada de un spirit de observatie foarte bun ca sa descoperiti bilele de aceeasi culoare pentru a le elimina cat mai rapid. Intrati in noul nostru joc zuma de astazi si faceti eliminarile care va vor aduce cat mai multe puncte!
Jocul Zuma pe Conducte a fost adaugat in data de 25.07.2014 13:13, fost jucat pana acum de un numar de 833 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 2 ori, iar media rezultata este de 3 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Zuma pe Conducte

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu bile, jocuri cu bile 2014, jocuri cu bile colorate, jocuri cu bile online, jocuri frumoase, jocuri frumoase zuma, jocuri gratis, jocuri gratis zuma, jocuri noi, jocuri noi zuma, jocuri online, jocuri online cu bile, jocuri zuma, jocuri zuma 2014, jocuri zuma cu bile, jocuri zuma cu bile colorate, jocuri zuma frumoase, jocuri zuma noi, jocuri zuma online, jocuri zuma pipeline, zuma, zuma 2014, zuma cu bile, zuma cu bile colorate, zuma deluxe, zuma deluxe cu bile colorate, zuma frumoase, zuma noi, zuma online, zuma pipeline

Zuma pe Conducte

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Zuma pe Conducte

Zuma Vozz

Zuma Vozz

Zuma Numere de Calc...

Zuma Numere de Calculat

Dolphin Pop Zuma

Dolphin Pop Zuma

Jocul Zuma Incas

Jocul Zuma Incas

Zuma cu lumini

Zuma  cu lumini

Zuma Crab

Zuma Crab

Zuma Puzzle

Zuma Puzzle

Zuma Atlantis

Zuma Atlantis

Zuma Atlantis 2

Zuma Atlantis 2

Football Zuma

Football Zuma

Zuma Ball

Zuma Ball

Zuma Pokemon

Zuma Pokemon

Zuma Ferma cu Gaini...

Zuma Ferma cu Gaini

Zuma Ball 2

Zuma Ball 2

Fructe Zuma

Fructe Zuma

Zuma Honey Trouble...

Zuma Honey Trouble

Pokemon Zuma

Pokemon Zuma

Zuma panda online

Zuma panda online

Zuma pinball cu bil...

Zuma pinball cu bile

Zuma cu Buburuze

Zuma cu Buburuze


Mai multe despre jocul Zuma pe Conducte
Jocul Zuma pe Conducte face parte din categoria de Jocuri Zuma si a fost jucat ultima oara in data de 19.07.2019 03:49.
Jocul Zuma pe Conducte a fost adaugat in data de 25.07.2014 13:13 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 833 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?