Zuma Mania Extraterestra - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Zuma Mania Extraterestra Descriere Joc: Va oferim astazi un nou joc cu zuma ca sa intregim colectia de jocuri din aceasta categorie ca sa va jucati si sa va distrati alaturi de noi cat mai mult timp. Jocul nostru de astazi este un joc zuma in care aveti de eliminat cat mai multe bilute extraterestre ca sa adunati cat mai multe puncte si sa fiti transferati intr-un nou nivel. Tot ce aveti de facut este sa eliminati bilutele extraterestre alcatuind siruri de minim trei sau mai multe bilute de acelasi fel ca sa le puteti elimina ca sa finalizati cu bine nivelul si sa adunati cat mai multe puncte. Jocul nostru are mai multe nivele si in fiecare nivel aveti de eliminat toate bilutele ca sa fiti transferati in nivelele superioare unde veti avea din ce in ce mai multe bilute de eliminat. Dati tot ce puteti si eliminati bilutele extraterestre de la fiecare nivel al jocului ca sa adunati cat mai multe puncte numarandu-va printre cei mai buni!
Jocul Zuma Mania Extraterestra a fost adaugat in data de 08.07.2014 13:51, fost jucat pana acum de un numar de 726 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 1 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Zuma Mania Extraterestra

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu bile, jocuri cu bile colorate, jocuri cu bile online, jocuri cu bile zuma, jocuri frumoase zuma, jocuri gratis zuma, jocuri noi zuma, jocuri zuma, jocuri zuma cu bile, jocuri zuma cu bile colorate, jocuri zuma deluxe, jocuri zuma deluxe online, jocuri zuma mania, jocuri zuma online, zuma, zuma deluxe, zuma deluxe online, zuma mania, zuma online

Zuma Mania Extraterestra

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Zuma Mania Extraterestra

Zuma cu bomboane

Zuma cu bomboane

Zuma Wrong Block

Zuma Wrong Block

Ben 10 Helix Zuma

Ben 10 Helix Zuma

Zuma Magic

Zuma Magic

Joc Zuma Pin Balls...

Joc Zuma Pin Balls

Zuma Tiger Maze

Zuma Tiger Maze

Atacul Bilelor Zuma...

Atacul Bilelor Zuma

Zuma cu lumini

Zuma  cu lumini

Jocul Zuma Crabs

Jocul Zuma Crabs

Zuma Ball 2

Zuma Ball 2

Zuma cu Timon si Pu...

Zuma cu Timon si Pumba

Zuma cu Animalele W...

Zuma cu Animalele Winx

Zuma Atlantis

Zuma Atlantis

Football Zuma

Football Zuma

Dolphin Pop Zuma

Dolphin Pop Zuma

Jocul Zuma Snake

Jocul Zuma Snake

Zuma pinball cu bil...

Zuma pinball cu bile

Ursul Zuma

Ursul Zuma

Zen Blaster Zuma

Zen Blaster Zuma

Zuma Fara Sfarsit

Zuma Fara Sfarsit


Mai multe despre jocul Zuma Mania Extraterestra
Jocul Zuma Mania Extraterestra face parte din categoria de Jocuri Zuma si a fost jucat ultima oara in data de 18.04.2019 00:37.
Jocul Zuma Mania Extraterestra a fost adaugat in data de 08.07.2014 13:51 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 726 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?