Zuma Mania Extraterestra - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Zuma Mania Extraterestra Descriere Joc: Va oferim astazi un nou joc cu zuma ca sa intregim colectia de jocuri din aceasta categorie ca sa va jucati si sa va distrati alaturi de noi cat mai mult timp. Jocul nostru de astazi este un joc zuma in care aveti de eliminat cat mai multe bilute extraterestre ca sa adunati cat mai multe puncte si sa fiti transferati intr-un nou nivel. Tot ce aveti de facut este sa eliminati bilutele extraterestre alcatuind siruri de minim trei sau mai multe bilute de acelasi fel ca sa le puteti elimina ca sa finalizati cu bine nivelul si sa adunati cat mai multe puncte. Jocul nostru are mai multe nivele si in fiecare nivel aveti de eliminat toate bilutele ca sa fiti transferati in nivelele superioare unde veti avea din ce in ce mai multe bilute de eliminat. Dati tot ce puteti si eliminati bilutele extraterestre de la fiecare nivel al jocului ca sa adunati cat mai multe puncte numarandu-va printre cei mai buni!
Jocul Zuma Mania Extraterestra a fost adaugat in data de 08.07.2014 13:51, fost jucat pana acum de un numar de 774 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 1 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Zuma Mania Extraterestra

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu bile, jocuri cu bile colorate, jocuri cu bile online, jocuri cu bile zuma, jocuri frumoase zuma, jocuri gratis zuma, jocuri noi zuma, jocuri zuma, jocuri zuma cu bile, jocuri zuma cu bile colorate, jocuri zuma deluxe, jocuri zuma deluxe online, jocuri zuma mania, jocuri zuma online, zuma, zuma deluxe, zuma deluxe online, zuma mania, zuma online

Zuma Mania Extraterestra

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Zuma Mania Extraterestra

Zuma cu Caracatita...

Zuma cu Caracatita

Zuma Ball 2

Zuma Ball 2

Jocul Zuma Crabs

Jocul Zuma Crabs

Zuma in Templul lui...

Zuma in Templul lui Anubis

Zuma Cosmica

Zuma Cosmica

Zuma cu Buburuze

Zuma cu Buburuze

Zuma Bubbles

Zuma Bubbles

Zuma cu alimente

Zuma cu alimente

Zuma Tiger Maze

Zuma Tiger Maze

Zuma cu tunul

Zuma cu tunul

Fructe Zuma

Fructe Zuma

Zuma Numere de Calc...

Zuma Numere de Calculat

Zuma cu furnici

Zuma cu furnici

Zuma Crab

Zuma Crab

Zuma Egipt

Zuma Egipt

Zuma cu Animalele W...

Zuma cu Animalele Winx

Zuma cu Dulciuri

Zuma cu Dulciuri

Pokemon Zuma

Pokemon Zuma

Zuma Pokemon

Zuma Pokemon

Zuma Kangaroo

Zuma Kangaroo


Mai multe despre jocul Zuma Mania Extraterestra
Jocul Zuma Mania Extraterestra face parte din categoria de Jocuri Zuma si a fost jucat ultima oara in data de 17.07.2019 11:25.
Jocul Zuma Mania Extraterestra a fost adaugat in data de 08.07.2014 13:51 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 774 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?