Zuma cu Luptatori - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Zuma cu Luptatori Descriere Joc: Jocurile Zuma sunt din ce in ce mai cautate de voi si incercam sa va aducem cele mai noi jocuri din aceasta categorie ca sa va distrati cat mai mult alaturi de noi. Jocul nostru de astazi Zuma cu Luptatori este un joc cu bile in care trebuie sa aruncati cu bile colorate ca sa faceti ca bilele de pe traseu sa dispara. Bilutele noastre sunt cu luptatori iar tot ce aveti de facut este sa eliminati toate bilutele care va sunt date in fiecare nivel. Jocul nostru are mai multe niveluri si in fiecare nivel aveti bilute de eliminat ca sa puteti avansa si sa adunati cat mai multe puncte. In mijloc aveti un luptator care va arunca bilutele colorate in locul in care va doriti. Porniti in noul nostru joc cu Zuma si terminati fiecare nivel cu bine!
Jocul Zuma cu Luptatori a fost adaugat in data de 14.04.2014 12:13, fost jucat pana acum de un numar de 1977 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 4 ori, iar media rezultata este de 2.5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Zuma cu Luptatori

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu 9 dragoni, jocuri cu 9 dragons, jocuri cu bile, jocuri cu bile 2014, jocuri cu bile colorate, jocuri cu bile de distrus, jocuri cu bile de spart, jocuri cu bile zuma, jocuri cu bilute, jocuri cu luptatori, jocuri cu tunuri, jocuri cu tunuri si bile, jocuri cu zuma, jocuri zuma 2014, jocuri zuma noi, jocuri zuma speciale

Zuma cu Luptatori

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Zuma cu Luptatori

Zuma Tiger Maze

Zuma Tiger Maze

Zuma Crab

Zuma Crab

Zuma cu Tigri

Zuma cu Tigri

Zuma India

Zuma India

Zuma in Templul lui...

Zuma in Templul lui Anubis

Zuma Puzzle

Zuma Puzzle

Zuma cu Luptatori

Zuma cu Luptatori

Zuma Kazoo Ball

Zuma Kazoo Ball

Zuma Atlantis 2

Zuma Atlantis 2

Zuma Luxor

Zuma Luxor

Ben 10 Helix Zuma

Ben 10 Helix Zuma

Zuma Bawling

Zuma Bawling

Jocul Zuma Snake

Jocul Zuma Snake

Dolphin Pop Zuma

Dolphin Pop Zuma

Zuma Egipt

Zuma Egipt

Zuma cu furnici

Zuma cu furnici

Zuma Ball 2

Zuma Ball 2

Zuma cu Caracatita...

Zuma cu Caracatita

Zuma Deluxe

Zuma Deluxe

Zuma Magic

Zuma Magic


Mai multe despre jocul Zuma cu Luptatori
Jocul Zuma cu Luptatori face parte din categoria de Jocuri Zuma si a fost jucat ultima oara in data de 06.07.2020 16:52.
Jocul Zuma cu Luptatori a fost adaugat in data de 14.04.2014 12:13 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1977 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?