Zuma Celor 8 Planete - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Zuma Celor 8 Planete Descriere Joc: Ce ati zice de un nou joc zuma? Este un joc zuma cu planete care vor fi vizitate de racheta noastra, din cand in cand veti face popasuri unde veti avea de eliminat bile colorate. In acest joc veti avea de calatorit de pe o planeta pe alta pana la soare, insa drumul pana acolo este destul de anevoios si necesita putin efort din partea voastra. Efortul pe care il aveti de depus este unul distractiv si anume sa eliminati bilele colorate tragand in ele pentru a alcatui un grup de minim trei sau mai multe bile de aceeasi culoare pentru a le elimina. Tot ce aveti de facut este sa observati cat mai repede unde aveti de eliminat bile si apoi sa trageti. Jocul nostru are mai multe nivele si in fiecare nivel aveti de eliminat toate bilutele colorate ca sa puteti trece mai departe in nivelele superioare si ca sa adunati cat mai multe puncte. Intrati in joc si colindati planetele pe rand pana la soare cu noul joc zuma!
Jocul Zuma Celor 8 Planete a fost adaugat in data de 19.07.2014 12:17, fost jucat pana acum de un numar de 1461 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 2 ori, iar media rezultata este de 1 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Zuma Celor 8 Planete

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu bile, jocuri cu bile colorate, jocuri cu bile online, jocuri deluxe zuma, jocuri noi zuma, jocuri zuma, jocuri zuma 2014, jocuri zuma cu bile, jocuri zuma cu bile colorate, jocuri zuma cu bile deluxe, jocuri zuma deluxe, jocuri zuma deluxe cu bile, jocuri zuma frumoase, jocuri zuma noi, jocuri zuma online, zuma, zuma 2014, zuma cu bile, zuma cu bile colorate, zuma cu bile deluxe, zuma deluxe, zuma deluxe cu bile, zuma frumoase, zuma noi, zuma online

Zuma Celor 8 Planete

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Zuma Celor 8 Planete

Zuma Vozz

Zuma Vozz

Zuma India

Zuma India

Zuma cu bile

Zuma cu bile

Zuma Magic

Zuma Magic

Zuma cu furnici

Zuma cu furnici

Zuma Tiger Maze

Zuma Tiger Maze

Zuma Marcha

Zuma Marcha

Zuma cu perle

Zuma cu perle

Zuma Luxor

Zuma Luxor

Zuma cu Timon si Pu...

Zuma cu Timon si Pumba

Fructe Zuma

Fructe Zuma

Zuma pinball cu bil...

Zuma pinball cu bile

Zuma in Templul lui...

Zuma in Templul lui Anubis

Zuma Puzzle

Zuma Puzzle

Zuma cu Tigri

Zuma cu Tigri

Zuma Atlantis

Zuma Atlantis

Suma Ultima Comoara...

Suma Ultima Comoara

Cannon Zuma

Cannon Zuma

Football Zuma

Football Zuma

Zuma Deluxe

Zuma Deluxe


Mai multe despre jocul Zuma Celor 8 Planete
Jocul Zuma Celor 8 Planete face parte din categoria de Jocuri Zuma si a fost jucat ultima oara in data de 20.07.2019 04:52.
Jocul Zuma Celor 8 Planete a fost adaugat in data de 19.07.2014 12:17 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1461 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?