Zuma Celor 8 Planete - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Zuma Celor 8 Planete Descriere Joc: Ce ati zice de un nou joc zuma? Este un joc zuma cu planete care vor fi vizitate de racheta noastra, din cand in cand veti face popasuri unde veti avea de eliminat bile colorate. In acest joc veti avea de calatorit de pe o planeta pe alta pana la soare, insa drumul pana acolo este destul de anevoios si necesita putin efort din partea voastra. Efortul pe care il aveti de depus este unul distractiv si anume sa eliminati bilele colorate tragand in ele pentru a alcatui un grup de minim trei sau mai multe bile de aceeasi culoare pentru a le elimina. Tot ce aveti de facut este sa observati cat mai repede unde aveti de eliminat bile si apoi sa trageti. Jocul nostru are mai multe nivele si in fiecare nivel aveti de eliminat toate bilutele colorate ca sa puteti trece mai departe in nivelele superioare si ca sa adunati cat mai multe puncte. Intrati in joc si colindati planetele pe rand pana la soare cu noul joc zuma!
Jocul Zuma Celor 8 Planete a fost adaugat in data de 19.07.2014 12:17, fost jucat pana acum de un numar de 1143 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 1 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Zuma Celor 8 Planete

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu bile, jocuri cu bile colorate, jocuri cu bile online, jocuri deluxe zuma, jocuri noi zuma, jocuri zuma, jocuri zuma 2014, jocuri zuma cu bile, jocuri zuma cu bile colorate, jocuri zuma cu bile deluxe, jocuri zuma deluxe, jocuri zuma deluxe cu bile, jocuri zuma frumoase, jocuri zuma noi, jocuri zuma online, zuma, zuma 2014, zuma cu bile, zuma cu bile colorate, zuma cu bile deluxe, zuma deluxe, zuma deluxe cu bile, zuma frumoase, zuma noi, zuma online

Zuma Celor 8 Planete

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Zuma Celor 8 Planete

Fructe Zuma

Fructe Zuma

Zuma Crab

Zuma Crab

Zuma Honey Trouble...

Zuma Honey Trouble

Zuma cu bile Quest...

Zuma cu bile Quest

Zuma cu Caracatita...

Zuma cu Caracatita

Zuma Luxor

Zuma Luxor

Cangurul Zuma

Cangurul Zuma

Pokemon Zuma

Pokemon Zuma

Zuma in Templul lui...

Zuma in Templul lui Anubis

Zuma Cosmica

Zuma Cosmica

Zuma Revenge

Zuma Revenge

Zuma Puzzle

Zuma Puzzle

Zuma cu furnici

Zuma cu furnici

Zuma Bubbles

Zuma Bubbles

Zuma Gold

Zuma Gold

Zuma Wrong Block

Zuma Wrong Block

Joc Zuma Pin Balls...

Joc Zuma Pin Balls

Dolphin Pop Zuma

Dolphin Pop Zuma

Zuma cu Luptatori

Zuma cu Luptatori

Inca Ball Zuma

Inca Ball Zuma


Mai multe despre jocul Zuma Celor 8 Planete
Jocul Zuma Celor 8 Planete face parte din categoria de Jocuri Zuma si a fost jucat ultima oara in data de 17.02.2019 09:39.
Jocul Zuma Celor 8 Planete a fost adaugat in data de 19.07.2014 12:17 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1143 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?