Zeii Olimpului - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Zeii Olimpului Descriere Joc: Incearca acum noul joc Zeii Olimpului. Dupa cum ii este numele, acest joc este despre anumiti zei, cei mai importanti din lume. Acest joc nu este unul simplu, ci este un joc foarte dificil dar pe care il vei indragi imediat si iti vei dori sa il fi gasit de mai mult timp. Incepe jocul alegandu-ti ce personaj crezi ca ti se potriveste sau pe care ti-l doresti tu mai mult. Il poti alege pe Hercule, eroul copilariei, pe Ahile, care se joaca cu copiii dar este foarte puternic sau chiar pe Perseus, care se lupta cu orice monstru urat. Orice erou vei alege, vei avea aceeasi misiune. Trebuie sa iei o piatra foarte mare si grea pe care doar unul din cei trei o va putea ridica si sa o arunci astel incat sa cada in locul plasat de tine. Vei primi bonusuri daca il vei lovi primul pe inamicul tau, daca vei termina nivelul fara sa distrugi templu si daca previi inamicii cu un steag. Ai grija pentru ca templul tau va incepe cu 100 de puncte, iar daca vor scadea si vor ajunge la zero vei pierde.
Jocul Zeii Olimpului a fost adaugat in data de 07.04.2014 07:02, fost jucat pana acum de un numar de 712 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Zeii Olimpului

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: clash of the olympians, jocuri arunca bolovani, jocuri arunca pietre, jocuri cu achilles, jocuri cu batai, jocuri cu cavaleri, jocuri cu eroi, jocuri cu eroii olimpului, jocuri cu heracles, jocuri cu hercule, jocuri cu hercules, jocuri cu lupte, jocuri cu oameni puternici, jocuri cu perseus, jocuri cu razboinici, jocuri cu super eroi, jocuri de demult, jocuri de mult, jocuri istorice, jocuri istorie, jocuri olympus, jocuri vechi

Zeii Olimpului

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Zeii Olimpului

Regii Cerului

Regii Cerului

Regatul cu datorii...

Regatul cu datorii

Piratii din Caraibe...

Piratii din Caraibe

Zona de razboi

Zona de razboi

Marea Cruciada

Marea Cruciada

Aria de razboi

Aria de razboi

Razboi mafioti

Razboi mafioti

Masini de Razboi

Masini de Razboi

Avioane Militare

Avioane Militare

Misiune pe Ocean

Misiune pe Ocean

Tancuri in razboi

Tancuri in razboi

Regele razboaielor...

Regele razboaielor

Corabii de Pirati

Corabii de Pirati

Razboiul Dwarf

Razboiul Dwarf

Armata Ruseasca

Armata Ruseasca

Insectele in Razboi...

Insectele in Razboi

Avioane de Lupta 2...

Avioane de Lupta 2

Tiny Combat 2

Tiny Combat 2

Trenul de Razboi

Trenul de Razboi

Razboi cu tancuri

Razboi cu tancuri


Mai multe despre jocul Zeii Olimpului
Jocul Zeii Olimpului face parte din categoria de Jocuri cu Razboi si a fost jucat ultima oara in data de 20.08.2017 06:24.
Jocul Zeii Olimpului a fost adaugat in data de 07.04.2014 07:02 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 712 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?