Zeii Olimpului - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Zeii Olimpului Descriere Joc: Incearca acum noul joc Zeii Olimpului. Dupa cum ii este numele, acest joc este despre anumiti zei, cei mai importanti din lume. Acest joc nu este unul simplu, ci este un joc foarte dificil dar pe care il vei indragi imediat si iti vei dori sa il fi gasit de mai mult timp. Incepe jocul alegandu-ti ce personaj crezi ca ti se potriveste sau pe care ti-l doresti tu mai mult. Il poti alege pe Hercule, eroul copilariei, pe Ahile, care se joaca cu copiii dar este foarte puternic sau chiar pe Perseus, care se lupta cu orice monstru urat. Orice erou vei alege, vei avea aceeasi misiune. Trebuie sa iei o piatra foarte mare si grea pe care doar unul din cei trei o va putea ridica si sa o arunci astel incat sa cada in locul plasat de tine. Vei primi bonusuri daca il vei lovi primul pe inamicul tau, daca vei termina nivelul fara sa distrugi templu si daca previi inamicii cu un steag. Ai grija pentru ca templul tau va incepe cu 100 de puncte, iar daca vor scadea si vor ajunge la zero vei pierde.
Jocul Zeii Olimpului a fost adaugat in data de 07.04.2014 10:02, fost jucat pana acum de un numar de 800 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Zeii Olimpului

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: clash of the olympians, jocuri arunca bolovani, jocuri arunca pietre, jocuri cu achilles, jocuri cu batai, jocuri cu cavaleri, jocuri cu eroi, jocuri cu eroii olimpului, jocuri cu heracles, jocuri cu hercule, jocuri cu hercules, jocuri cu lupte, jocuri cu oameni puternici, jocuri cu perseus, jocuri cu razboinici, jocuri cu super eroi, jocuri de demult, jocuri de mult, jocuri istorice, jocuri istorie, jocuri olympus, jocuri vechi

Zeii Olimpului

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Zeii Olimpului

Arme de Anarhie

Arme de Anarhie

Aventura Periculoas...

Aventura Periculoasa a Razboinicilor

Razboi total 2

Razboi total 2

Razboi cu vapoare

Razboi cu vapoare

Razboi Medieval

Razboi Medieval

Tiny Combat 2

Tiny Combat 2

Razboi cu Submarine...

Razboi cu Submarine

Razboi mafioti

Razboi mafioti

Soldati in razboi

Soldati in razboi

Piratii din Caraibe...

Piratii din Caraibe

Tancuri Vs Avioane...

Tancuri Vs Avioane

Yan Loong Legend 3...

Yan Loong Legend 3

Lumea Tancurilor

Lumea Tancurilor

Zona de razboi

Zona de razboi

Lupte comando

Lupte comando

Razboaie cu Indieni...

Razboaie cu Indieni

Corabii de Pirati

Corabii de Pirati

Masini de Razboi

Masini de Razboi

Tancuri de Lupta 3D...

Tancuri de Lupta 3D

Distruge Podurile

Distruge Podurile


Mai multe despre jocul Zeii Olimpului
Jocul Zeii Olimpului face parte din categoria de Jocuri cu Razboi si a fost jucat ultima oara in data de 17.12.2017 05:55.
Jocul Zeii Olimpului a fost adaugat in data de 07.04.2014 10:02 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 800 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?