Wrestling cu Ciudati - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Wrestling cu Ciudati Descriere Joc: Va invitam sa incercati cel mai nou joc de actiune Wrestling cu Ciudati care va va testa abilitatea si talentul in luptele corp la corp. Scopul acestui joc este de a castiga cat mai multe meciuri cu putinta. Pentru inceput trebuie sa iti alegi unul din cei cinci luptatori profesionisti de wrestling care de asemenea ii poti combina intre ei, de exemplu luptatorul tau poate avea capul lui Snowman bratele si corpul Bananei atomice si picioarele taurului Bunga. Dupa ce ai ales sau ai creat luptatorul preferat intri in arena pentru ati infrunta adversari si desi pare usor ei sunt luptatori de temut ce stapanesc bine tehnicile de wrestling dar cu multa concentrare ii poti invinge folosind sagetile de pe tastatura pentru a te misca si tastele "I" pentru lovitura cu pumnul, "O" pentru lovitura de picior si "P" pentru a-i tine la podea trei secunde devenind castigatorul meciului. Iti urez succes in lupta pentru titlul de campion in Wrestling cu Ciudati.
Jocul Wrestling cu Ciudati a fost adaugat in data de 01.04.2014 14:14, fost jucat pana acum de un numar de 1110 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti pentru deplasare, i,o,p pentru atac

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri amuzante, jocuri cu batai, jocuri cu ciudati, jocuri cu mexicani, jocuri cu nacho libre, jocuri cu wrestling 2013, jocuri cu wrestling adevarate, jocuri cu wrestling agresiv, jocuri cu wrestling cu batai, jocuri cu wrestling cu oameni, jocuri cu wrestling encore, jocuri cu wrestling gratis, jocuri cu wrestling in cusca, jocuri cu wrestling in doi, jocuri cu wrestling in ring, jocuri cu wrestling john cena, jocuri cu wrestling lupte, jocuri cu wrestling mania, jocuri cu wrestling master, jocuri cu wrestling mexican, jocuri cu wrestling multiplayer, jocuri cu wrestling noi, jocuri cu wrestling pentru calculator, jocuri cu wrestling pentru centura, jocuri cu wrestling pentru copii, jocuri cu wrestling raw, jocuri cu wrestling raw 2013, jocuri cu wrestling raw 3d, jocuri cu wrestling smackdown, jocuri cu wrestling tna, jocuri cu wrestling wrestlemania, jocuri cu wrestling wwe, jocuri cu wrestling wwe raw, jocuri cu wrestling wwe superstars, jocuri cu wrestling y7, jocuri de actiune, jocuri de actiune cu ciudati, jocuri lupte, jocuri wack wrestling challange, jocuri wrestling 2001, jocuri wrestling nacho libre, jocuri wrestling pc, john cena

Wrestling cu Ciudati

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Wrestling cu Ciudati

Batai Bugs Bunny

Batai Bugs Bunny

Batai in 1

Batai in 1

Wrestling Nacho Lib...

Wrestling Nacho Libre

Testoasele Ninja An...

Testoasele Ninja Antrenament

Testoasele Ninja in...

Testoasele Ninja in Lupta cu Inamicii

12 Luptatori

12 Luptatori

Gladiatorii

Gladiatorii

Robotii TKO

Robotii TKO

Batai kung fu

Batai kung fu

Imobilizeaza Advers...

Imobilizeaza Adversarul

Testoasele ninja

Testoasele ninja

Batai de strada

Batai de strada

Lupte cu Shino

Lupte cu Shino

Bataie cu Riahanna...

Bataie cu Riahanna

Batai cu cocosi

Batai cu cocosi

Ironman in New York...

Ironman in New York

Regele Ringului

Regele Ringului

Lupte Kung Fu Panda...

Lupte Kung Fu Panda

Lupta cu Batausi

Lupta cu Batausi

Box dhishoom

Box dhishoom


Mai multe despre jocul Wrestling cu Ciudati
Jocul Wrestling cu Ciudati face parte din categoria de Jocuri cu Bataie si a fost jucat ultima oara in data de 22.09.2018 16:40.
Jocul Wrestling cu Ciudati a fost adaugat in data de 01.04.2014 14:14 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1110 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?