Wall-e Bejeweled cu Roboti - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Wall-e Bejeweled cu Roboti Descriere Joc: Jocurile de tip bejeweled sunt foarte apreciate de voi de aceea va aducem astazi un joc nou de acest fel ca sa il jucati si sa va distrati alaturi de noi cat mai mult timp. In jocul de astazi va veti intalni cu simpaticul robot Wall-e care isi doreste sa petreaca alaturi de voi cat mai mult ca sa va bucurati impreuna de jocuri frumoase si interesante. In jocul de astazi nu veti avea diamante de eliminat ci tot felul de roboti cunoscuti si necunoscuti pe care sa ii potriviti cat mai bine ca sa adunati cat mai multe puncte. Tot ce aveti de facut in noul joc este sa alcatuiti grupuri de minim trei sau mai multi roboti de acelasi fel ca sa ii puteti elimina. In acest joc trebuie sa va miscati foarte repede ca sa faceti cat mai multe eliminari cu putinta deoarece jocul este cronometrat si voi trebuie sa faceti eliminarile in acest interval de timp ca sa aveti adunat punctajul cel mai mare. Daca nu sunteti multumiti de punctele adunate puteti relua jocul ca sa incercati din nou. Veniti alaturi de Wall-e si faceti cat mai multe eliminari de roboti!
Jocul Wall-e Bejeweled cu Roboti a fost adaugat in data de 07.02.2015 10:42, fost jucat pana acum de un numar de 47 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Wall-e Bejeweled cu Roboti

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015, joc 2015 bejeweled, joc 2015 cu wall e, joc bejeweled, joc gratis, joc gratis bejeweled, joc gratis cu wall e, joc nou, joc nou bejeweled, joc online, joc online bejeweled, joc online cu wall e, joc pentru copii, joc pentru copii bejeweled, joc pentru copii cu wall e, jocuri 2015, jocuri 2015 bejeweled, jocuri 2015 cu wall e, jocuri bejeweled, jocuri gratis, jocuri gratis bejeweled, jocuri gratis cu wall e, jocuri noi, jocuri noi bejeweled, jocuri online, jocuri online bejeweled, jocuri online cu wall e, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii bejeweled, jocuri pentru copii cu wall e

Wall-e Bejeweled cu Roboti

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Wall-e Bejeweled cu Roboti

Candy Crush

Candy Crush

Galactic Bejeweled...

Galactic Bejeweled

Coctail de Fructe B...

Coctail de Fructe Bejeweled

Piticul si Drumul c...

Piticul si Drumul cu Diamante

Diego Comoara cu Di...

Diego Comoara cu Diamante

Bejeweled cu Vietat...

Bejeweled cu Vietati Marine

Bejeweled cu Bomboa...

Bejeweled cu Bomboane

Diamante superbe

Diamante superbe

Bejeweled in Jungla...

Bejeweled in Jungla

Printesa Yasmin Bej...

Printesa Yasmin Bejeweled

Bejeweled Cleopatra...

Bejeweled Cleopatra

Cautatorul de diama...

Cautatorul de diamante

Printesa Cenusareas...

Printesa Cenusareasa Bejeweled

Peppa Bejeweled

Peppa Bejeweled

Diamante si Bombe

Diamante si Bombe

Cautatorul de comor...

Cautatorul de comori

Benjeweled Minecraf...

Benjeweled Minecraft

Aduna Diamantele cu...

Aduna Diamantele cu Shine si Shimmer

Gold miner

Gold miner

Galactic Gems 2 Del...

Galactic Gems 2 Deluxe


Mai multe despre jocul Wall-e Bejeweled cu Roboti
Jocul Wall-e Bejeweled cu Roboti face parte din categoria de Jocuri cu Diamante si a fost jucat ultima oara in data de 15.08.2017 00:58.
Jocul Wall-e Bejeweled cu Roboti a fost adaugat in data de 07.02.2015 10:42 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 47 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?