Vehicule de Parcat - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Vehicule de Parcat Descriere Joc: Pentru ca va place foarte mult sa jucati jocuri cu parcari in care aveti de ghidat masini in trafic, astazi aveti aceasta ocazie ca sa va distrati cat veti dori incercand nu doar sa le ghidati ci sa le si parcati corespunzator. Jocul de astazi va testeaza spiritul de observatie ca sa parcati cat mai corect vehiculele la locul lor ca sa adunati cat mai multe puncte si sa puteti trece mai departe in joc. Jocul este foarte complex pentru ca nu aveti doar de parcat vehiculele ci trebuie sa le si ghidati cat mai bine ca sa nu produceti accidente in trafic. Cand doriti sa parcati cate un vehicul trebuie sa trasati o linie dinspre el spre locul de parcare potribvit ca el sa se indrepte intr-acolo pentru a fi parcat. In joc aveti de parcat masini, autobuze, microbuze, biciclete si tot felul de alte vehicule cu care sa va descurcati foarte bine in trafic ca sa mentineti ordinea in circulatie. In joc aveti mai multe nivele in care trebuie sa va descurcati foarte bine ca sa reusiti sa treceti de fiecare nivel in parte parcand fiecare vehicul la locul lui adunand cat mai multe puncte.
Jocul Vehicule de Parcat a fost adaugat in data de 21.01.2015 12:41, fost jucat pana acum de un numar de 240 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 1 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Vehicule de Parcat

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015, joc 2015 cu autobuze, joc 2015 cu masini, joc 2015 de parcat, joc cu autobuze, joc gratis, joc gratis cu autobuze, joc gratis cu masini, joc gratis de parcat, joc nou, joc nou cu autobuze, joc nou cu masini, joc nou de parcat, joc online, joc online cu autobzue, joc online cu masini, joc online de parcat, joc pentru copii, joc pentru copii cu autobuze, joc pentru copii cu masini, joc pentru copii de parcat, jocuri 2015, jocuri gratis, jocuri noi, jocuri online, jocuri pentru copii

Vehicule de Parcat

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Vehicule de Parcat

Parcheaza Trailerul...

Parcheaza Trailerul

Parcheaza masina mo...

Parcheaza masina monstru

Parcheaza Cisterna ...

Parcheaza Cisterna 6

Parcheaza Autobuzul...

Parcheaza Autobuzul din American

Parcari cu Dora

Parcari cu Dora

Scobby si Shaggy Pa...

Scobby si Shaggy Parcheaza Masina

Simpson Parcheaza

Simpson Parcheaza

Parcheaza pe zapada...

Parcheaza pe zapada

Parcheaza Barca cu ...

Parcheaza Barca cu Spongebob

Parcheaza Masini in...

Parcheaza Masini in Tokyo

Parcari cu Masini N...

Parcari cu Masini Nebune

Parcheaza Masina lu...

Parcheaza Masina lui Mos Craciun

Parcari la Sectia d...

Parcari la Sectia de Politie 2

Parcheaza Macaraua...

Parcheaza Macaraua

Masini Mafiote de P...

Masini Mafiote de Parcat

Fire Truck Parking...

Fire Truck Parking

Just Park It 5

Just Park It 5

Vehicule de Parcat...

Vehicule de Parcat

Parcari cu Masini L...

Parcari cu Masini Lamborghini

Elicoptere de Parca...

Elicoptere de Parcat


Mai multe despre jocul Vehicule de Parcat
Jocul Vehicule de Parcat face parte din categoria de Jocuri cu Parcari si a fost jucat ultima oara in data de 21.10.2018 01:16.
Jocul Vehicule de Parcat a fost adaugat in data de 21.01.2015 12:41 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 240 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?