Vehicule de Parcat - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Vehicule de Parcat Descriere Joc: Pentru ca va place foarte mult sa jucati jocuri cu parcari in care aveti de ghidat masini in trafic, astazi aveti aceasta ocazie ca sa va distrati cat veti dori incercand nu doar sa le ghidati ci sa le si parcati corespunzator. Jocul de astazi va testeaza spiritul de observatie ca sa parcati cat mai corect vehiculele la locul lor ca sa adunati cat mai multe puncte si sa puteti trece mai departe in joc. Jocul este foarte complex pentru ca nu aveti doar de parcat vehiculele ci trebuie sa le si ghidati cat mai bine ca sa nu produceti accidente in trafic. Cand doriti sa parcati cate un vehicul trebuie sa trasati o linie dinspre el spre locul de parcare potribvit ca el sa se indrepte intr-acolo pentru a fi parcat. In joc aveti de parcat masini, autobuze, microbuze, biciclete si tot felul de alte vehicule cu care sa va descurcati foarte bine in trafic ca sa mentineti ordinea in circulatie. In joc aveti mai multe nivele in care trebuie sa va descurcati foarte bine ca sa reusiti sa treceti de fiecare nivel in parte parcand fiecare vehicul la locul lui adunand cat mai multe puncte.
Jocul Vehicule de Parcat a fost adaugat in data de 21.01.2015 12:41, fost jucat pana acum de un numar de 369 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 1 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Vehicule de Parcat

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015, joc 2015 cu autobuze, joc 2015 cu masini, joc 2015 de parcat, joc cu autobuze, joc gratis, joc gratis cu autobuze, joc gratis cu masini, joc gratis de parcat, joc nou, joc nou cu autobuze, joc nou cu masini, joc nou de parcat, joc online, joc online cu autobzue, joc online cu masini, joc online de parcat, joc pentru copii, joc pentru copii cu autobuze, joc pentru copii cu masini, joc pentru copii de parcat, jocuri 2015, jocuri gratis, jocuri noi, jocuri online, jocuri pentru copii

Vehicule de Parcat

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Vehicule de Parcat

Masinile Nostime de...

Masinile Nostime de Parcat

Parcheaza Masini la...

Parcheaza Masini la Hollywood

Parcheaza Masinile ...

Parcheaza Masinile Vitorului

Masina cu Rulota de...

Masina cu Rulota de Parcat

Elicoptere de Parca...

Elicoptere de Parcat

Parcari cu Masini N...

Parcari cu Masini Nebune

Parcari Trenuri

Parcari Trenuri

Simpson Parcheaza

Simpson Parcheaza

Parcheaza Feribotul...

Parcheaza Feribotul

Parcheaza Jeep-ul 2...

Parcheaza Jeep-ul 2

Parcacari cu Masina...

Parcacari cu Masina de Pompieri

Parcheaza BMW

Parcheaza BMW

Parcari Masini de P...

Parcari Masini de Politie LAPD

Parcari in Parc

Parcari in Parc

Masini de Politie d...

Masini de Politie de Parcat

Parcari in Chicago...

Parcari in Chicago

Parcheaza Tractorul...

Parcheaza Tractorul

Parcheaza taxiul in...

Parcheaza taxiul in excursie

Curse 3d in Rusia

Curse 3d in Rusia

Parcari cu Camionul...

Parcari cu Camionul


Mai multe despre jocul Vehicule de Parcat
Jocul Vehicule de Parcat face parte din categoria de Jocuri cu Parcari si a fost jucat ultima oara in data de 16.06.2019 03:27.
Jocul Vehicule de Parcat a fost adaugat in data de 21.01.2015 12:41 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 369 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?