Vehicule de Parcat - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Vehicule de Parcat Descriere Joc: Pentru ca va place foarte mult sa jucati jocuri cu parcari in care aveti de ghidat masini in trafic, astazi aveti aceasta ocazie ca sa va distrati cat veti dori incercand nu doar sa le ghidati ci sa le si parcati corespunzator. Jocul de astazi va testeaza spiritul de observatie ca sa parcati cat mai corect vehiculele la locul lor ca sa adunati cat mai multe puncte si sa puteti trece mai departe in joc. Jocul este foarte complex pentru ca nu aveti doar de parcat vehiculele ci trebuie sa le si ghidati cat mai bine ca sa nu produceti accidente in trafic. Cand doriti sa parcati cate un vehicul trebuie sa trasati o linie dinspre el spre locul de parcare potribvit ca el sa se indrepte intr-acolo pentru a fi parcat. In joc aveti de parcat masini, autobuze, microbuze, biciclete si tot felul de alte vehicule cu care sa va descurcati foarte bine in trafic ca sa mentineti ordinea in circulatie. In joc aveti mai multe nivele in care trebuie sa va descurcati foarte bine ca sa reusiti sa treceti de fiecare nivel in parte parcand fiecare vehicul la locul lui adunand cat mai multe puncte.
Jocul Vehicule de Parcat a fost adaugat in data de 21.01.2015 12:41, fost jucat pana acum de un numar de 208 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 1 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Vehicule de Parcat

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015, joc 2015 cu autobuze, joc 2015 cu masini, joc 2015 de parcat, joc cu autobuze, joc gratis, joc gratis cu autobuze, joc gratis cu masini, joc gratis de parcat, joc nou, joc nou cu autobuze, joc nou cu masini, joc nou de parcat, joc online, joc online cu autobzue, joc online cu masini, joc online de parcat, joc pentru copii, joc pentru copii cu autobuze, joc pentru copii cu masini, joc pentru copii de parcat, jocuri 2015, jocuri gratis, jocuri noi, jocuri online, jocuri pentru copii

Vehicule de Parcat

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Vehicule de Parcat

Parcheaza la mall

Parcheaza la mall

Parcheaza Tancul

Parcheaza Tancul

Parcheaza salupa

Parcheaza salupa

Parcati Masini in L...

Parcati Masini in Los Angeles

Parcari masini de l...

Parcari masini de lux

Parcheaza Cisterna ...

Parcheaza Cisterna 2

Super Parcari cu Ma...

Super Parcari cu Masini

Parcheaza Masina De...

Parcheaza Masina De Pompieri

Parcheaza Jeep-ul 2...

Parcheaza Jeep-ul 2

Masinile Nostime de...

Masinile Nostime de Parcat

Parcari la Aeroport...

Parcari la Aeroport 3

Parcari aeronave

Parcari aeronave

Parcheaza Masina lu...

Parcheaza Masina lui Mos Craciun

Parcari Dificile

Parcari Dificile

Suv-ul de Parcat

Suv-ul de Parcat

Parcari prin Lume

Parcari prin Lume

Parcari pe apa

Parcari pe apa

Parcheaza autobuze...

Parcheaza autobuze

Masina de Pompieri ...

Masina de Pompieri de Parcat

Parcheaza Camioane ...

Parcheaza Camioane Mari


Mai multe despre jocul Vehicule de Parcat
Jocul Vehicule de Parcat face parte din categoria de Jocuri cu Parcari si a fost jucat ultima oara in data de 23.06.2018 18:26.
Jocul Vehicule de Parcat a fost adaugat in data de 21.01.2015 12:41 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 208 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?