Vaneaza Carne cu Dinozaurii - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Vaneaza Carne cu Dinozaurii Descriere Joc: Vrem sa va ducem astazi in lumea pierduta a dinozaurilor unde veti cunoaste pe doi dintre ei care sunt foarte flamanzi si gata sa goneasca dupa hrana lor preferata, carnea. Ca in fiecare joc voi sunteti cei care le veti da o mana de ajutor ca ei sa ajunga la carne pentru a se satura. Drumul lor nu este lipsit de primejdii pentru ca peste tot sunt multi oameni preistorici care le vor sta in cale si vor trage in ei cu sageti pentru a-i impiedica sa inainteze si sa le manance proviziile. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de parcurs cate un traseu primejdios unde pe langa oamenii preistorici va trebui sa treceti si peste obstacolele din cale ca sa ajungeti la capatul nivelului pentru a trece mai departe in joc. Dinozaurii sunt foarte flamanzi pentru ca nu au mai mancat de ceva vreme si trebuie neaparat sa ajunga la carne. Acest joc il puteti juca in doi jucatori si fiecare dintre voi isi va alege dinozaurul pe care sa il insoteasca in joc pentru a-l hrani cu carne din belsug. Fiti foarte atenti ca ei sa nu fie raniti pentru ca veti pierde si veti fi nevoiti sa o luati de la capat. Intrati in joc si ajutati dinozaurii sa se sature cu carne!
Jocul Vaneaza Carne cu Dinozaurii a fost adaugat in data de 15.11.2014 00:39, fost jucat pana acum de un numar de 515 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Vaneaza Carne cu Dinozaurii

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu dinozauri, jocuri cu dinozauri 2015, jocuri cu dinozauri friv, jocuri cu dinozauri frumoase, jocuri cu dinozauri in 2, jocuri cu dinozauri in 2 persoane, jocuri cu dinozauri noi, jocuri cu dinozauri online, jocuri friv, jocuri friv 2015, jocuri friv gratis, jocuri friv in 2, jocuri friv in 2 persoane, jocuri friv online, jocuri in 2, jocuri in 2 persoane, jocuri in 2 persoane friv, jocuri noi friv, jocuri noi in 2 persoane

Vaneaza Carne cu Dinozaurii

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Vaneaza Carne cu Dinozaurii

Dinozauri Roboti

Dinozauri Roboti

Dinozaurul Hopy in ...

Dinozaurul Hopy in Aventura

Dinozauri vs extrat...

Dinozauri vs extraterestri

BM REX

BM REX

Eu si Dinozaurii

Eu si Dinozaurii

Age of war

Age of war

Vaneaza Carne cu Di...

Vaneaza Carne cu Dinozaurii

Micul Dino

Micul Dino

Dinozaurii Mananca ...

Dinozaurii Mananca Carne

Dinozaurul distruga...

Dinozaurul distrugator

Dinozauri fiorosi

Dinozauri fiorosi

Dinozauri pe atv

Dinozauri pe atv

Carte de Colorat cu...

Carte de Colorat cu Dinozauri

Cursa lui Dino

Cursa lui Dino

Micul Dinozaur

Micul Dinozaur

Aventura Dinozauril...

Aventura Dinozaurilor

Dinozaurul Hopy

Dinozaurul Hopy

Dinozaurul meu

Dinozaurul meu

Aventura Dinozauril...

Aventura Dinozaurilor 2

Puzzle cu Dinozauri...

Puzzle cu Dinozauri 2


Mai multe despre jocul Vaneaza Carne cu Dinozaurii
Jocul Vaneaza Carne cu Dinozaurii face parte din categoria de Jocuri cu Dinozauri si a fost jucat ultima oara in data de 16.08.2018 11:42.
Jocul Vaneaza Carne cu Dinozaurii a fost adaugat in data de 15.11.2014 00:39 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 515 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?