Vaneaza Carne cu Dinozaurii - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Vaneaza Carne cu Dinozaurii Descriere Joc: Vrem sa va ducem astazi in lumea pierduta a dinozaurilor unde veti cunoaste pe doi dintre ei care sunt foarte flamanzi si gata sa goneasca dupa hrana lor preferata, carnea. Ca in fiecare joc voi sunteti cei care le veti da o mana de ajutor ca ei sa ajunga la carne pentru a se satura. Drumul lor nu este lipsit de primejdii pentru ca peste tot sunt multi oameni preistorici care le vor sta in cale si vor trage in ei cu sageti pentru a-i impiedica sa inainteze si sa le manance proviziile. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de parcurs cate un traseu primejdios unde pe langa oamenii preistorici va trebui sa treceti si peste obstacolele din cale ca sa ajungeti la capatul nivelului pentru a trece mai departe in joc. Dinozaurii sunt foarte flamanzi pentru ca nu au mai mancat de ceva vreme si trebuie neaparat sa ajunga la carne. Acest joc il puteti juca in doi jucatori si fiecare dintre voi isi va alege dinozaurul pe care sa il insoteasca in joc pentru a-l hrani cu carne din belsug. Fiti foarte atenti ca ei sa nu fie raniti pentru ca veti pierde si veti fi nevoiti sa o luati de la capat. Intrati in joc si ajutati dinozaurii sa se sature cu carne!
Jocul Vaneaza Carne cu Dinozaurii a fost adaugat in data de 15.11.2014 00:39, fost jucat pana acum de un numar de 765 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Vaneaza Carne cu Dinozaurii

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu dinozauri, jocuri cu dinozauri 2015, jocuri cu dinozauri friv, jocuri cu dinozauri frumoase, jocuri cu dinozauri in 2, jocuri cu dinozauri in 2 persoane, jocuri cu dinozauri noi, jocuri cu dinozauri online, jocuri friv, jocuri friv 2015, jocuri friv gratis, jocuri friv in 2, jocuri friv in 2 persoane, jocuri friv online, jocuri in 2, jocuri in 2 persoane, jocuri in 2 persoane friv, jocuri noi friv, jocuri noi in 2 persoane

Vaneaza Carne cu Dinozaurii

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Vaneaza Carne cu Dinozaurii

Dinozauri Roboti

Dinozauri Roboti

Baby Dino

Baby Dino

Gaseste Ouale

Gaseste Ouale

Dinozaurul pe bicil...

Dinozaurul pe bicileta

Gogosile Dinozaurul...

Gogosile Dinozaurului

BM REX

BM REX

Puzzle cu Dinozauri...

Puzzle cu Dinozauri 3

Oua pentru Dinozaur...

Oua pentru Dinozaur

Diego si dinozaurii...

Diego si dinozaurii

Distruge Dinozaurii...

Distruge Dinozaurii

Dinozaurul Robot

Dinozaurul Robot

Dinozaurul si Minio...

Dinozaurul si Minionii Diferente

Dinozaurul amuzant...

Dinozaurul amuzant

Dinozauri vs extrat...

Dinozauri vs extraterestri

Vanatoare de Dinoza...

Vanatoare de Dinozauri

Diego in Aventura D...

Diego in Aventura Dinozaurilor

Dinozaurul distruga...

Dinozaurul distrugator

Dinozaurul Mananca ...

Dinozaurul Mananca Carne

Umangozaur X

Umangozaur X

Dinozauri de colora...

Dinozauri de colorat


Mai multe despre jocul Vaneaza Carne cu Dinozaurii
Jocul Vaneaza Carne cu Dinozaurii face parte din categoria de Jocuri cu Dinozauri si a fost jucat ultima oara in data de 20.04.2019 21:35.
Jocul Vaneaza Carne cu Dinozaurii a fost adaugat in data de 15.11.2014 00:39 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 765 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?