Turneul de Tenis pe Zgura - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Turneul de Tenis pe Zgura Descriere Joc: Jocurile de tenis continuam sa vi le oferim in fiecare zi ca sa va jucati si distrati alatrui de noi cat mai mult timp. Aveti ocazia de fiecare data sa invatati ce aveti de facut ca sa castigati meci dupa meci ca sa fiti din ce in ce mai buni. In jocul de astazi va trebui sa participati la un turneu de tenis in care aveti de castigat fiecare competitie adunand cat mai multe puncte. Fiti foarte atenti ca si de aceasta data va veti juca cu cei mai buni jucatori de tenis pe care voi sa ii infrangeti in acest joc si sa inaintati cat mai mult pentru a castiga acest turneu. Noi suntem siguri ca sunteti foarte buni la jocurile noastre cu tenis si veti reusi sa dovediti acest lucru in jocul de astazi. Iata ca de aceasta data jocul va avea loc pe un teren acoperit cu zgura care este de regula de culoare rosie ca jucatorii sa se poata misca pe teren cat mai bine pentru a lovi mingea cu racheta de tenis. Regulile din acest joc sunt aceleasi ca si in celelalte jocuri pe care le-am adaugat pe site-ul nostru mai devreme. Dati tot ce puteti si fiti cei mai buni jucatori de tenis din joc!
Jocul Turneul de Tenis pe Zgura a fost adaugat in data de 15.11.2014 00:53, fost jucat pana acum de un numar de 484 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tasta space si tastele sageti ca sa jucati jocul Turneul de Tenis pe Zgura

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc tenis pe zgura, jocuri cu sport, jocuri cu tenis, jocuri cu tenis pe zgura, jocuri cu turneu de tenis, jocuri distractive cu tenis, jocuri gratis cu tenis, jocuri noi cu tenis, jocuri online cu tenis, jocuri pentru copii cu tenis, jocuri sportive, sporturi, tenis online, tenis pe zgura, tenis pe zgura joc, tenis pe zgura online, tenis pentru copii, tenis turneu

Turneul de Tenis pe Zgura

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Turneul de Tenis pe Zgura

Tenis cu Papusi de ...

Tenis cu Papusi de Carpa

Tenis de Masa Regal...

Tenis de Masa Regal

Tenis de Masa cu Pe...

Tenis de Masa cu Personalitati

Tenis 3d

Tenis 3d

Tenis de masa

Tenis de masa

Dragon Ball Tenis c...

Dragon Ball Tenis cu Foc

Tenis Snazzy

Tenis Snazzy

Loglod Tenis

Loglod Tenis

Legenda Ping Pongul...

Legenda Ping Pongului

Tenis Squash

Tenis Squash

Tenis Gamezaster

Tenis Gamezaster

Antrenamente de Ten...

Antrenamente de Tenis

Box brothers tennis...

Box brothers tennis

Fete la Clubul de T...

Fete la Clubul de Tenis

Tenis cu Echipa de ...

Tenis cu Echipa de Fete

Tenis master

Tenis master

Rex Tenis de Masa

Rex Tenis de Masa

Tenis cu Ninja

Tenis cu Ninja

Grandslam la Tenis...

Grandslam la Tenis

Tenis la Clubul lui...

Tenis la Clubul lui Mickey Mouse


Mai multe despre jocul Turneul de Tenis pe Zgura
Jocul Turneul de Tenis pe Zgura face parte din categoria de Jocuri Tenis si a fost jucat ultima oara in data de 16.01.2019 19:10.
Jocul Turneul de Tenis pe Zgura a fost adaugat in data de 15.11.2014 00:53 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 484 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?