Trogloditi pe Tabla de Sah - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Trogloditi pe Tabla de Sah Descriere Joc: Pentru iubitorii de jocuri de sah avem pregatit pentru voi astazi un nou joc de logica care va va testa la maxim gandirea logica ca sa puteti castiga acest nou joc. Il adaugam la categoria de jocuri de sah pentru ca este un joc oarecum asemanator prin simplul fapt ca trebuie sa gaditi fiecare mutare pe care o faceti ca sa va puteti invinge adversarul. Jocul de astazi nu are piese de sah ci niste creaturi cam ciudate numite trogloditi care vor incerca sa se lupte intre ei pentru a castiga. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de luptat strans contra echipei adverse pentru a ajunge cu bine la capatul celalalt al echipei adverse pentru a-i infrange si pentru a putea trece mai departe intr-un nou nivel. In acest joc taberele sunt asezate in linie si voi trebuie sa inaintati in asa fel ca voi sa ajungeti foarte iute la capatul celalalt multiplicand piesele. Incercati sa fiti foarte buni in acest joc dar si rapizi ca sa o puteti lua inaintea adversarului prin mutarile pe care le veti face!
Jocul Trogloditi pe Tabla de Sah a fost adaugat in data de 13.02.2015 10:46, fost jucat pana acum de un numar de 351 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Trogloditi pe Tabla de Sah

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015, joc 2015 cu sah, joc 2015 de logica, joc cu sah de logica, joc cu sah online, joc cu sah online gratis, joc de logica online, joc gratis, joc gratis 2015, joc nou, joc nou cu sah, joc nou de logica, joc online, joc online 2015, joc pentru copii, joc pentru copii cu sah, joc pentru copii de logica, joc pentru copii online, jocuri online, jocuri online de logica

Trogloditi pe Tabla de Sah

Publicitate/Ads



Jocuri Asemanatoare Trogloditi pe Tabla de Sah

Evadeaza din Detent...

Evadeaza din Detentie cu Detentionaire

Carcassonne

Carcassonne

Evadeaza cu Prieten...

Evadeaza cu Prietenii

Epoca medievala

Epoca medievala

Asediul Turnului Mi...

Asediul Turnului Minecraft

Strategie clanuri

Strategie clanuri

Manager la Complexu...

Manager la Complexul Turistic

GemCraft Labyrinth...

GemCraft Labyrinth

Hand of war

Hand of war

Razboi la Sah

Razboi la Sah

Strategie cu corabi...

Strategie cu corabii

Atac la Castelul Re...

Atac la Castelul Regelui

Jacksmith

Jacksmith

Goodgame Empire

Goodgame Empire

Razboiul Elefantulu...

Razboiul Elefantului

Uncharted Skies

Uncharted Skies

Fujitsu defender

Fujitsu defender

Trogloditi pe Tabla...

Trogloditi pe Tabla de Sah

Ursii panda

Ursii panda

Apara castelul

Apara castelul


Mai multe despre jocul Trogloditi pe Tabla de Sah
Jocul Trogloditi pe Tabla de Sah face parte din categoria de Jocuri de Strategie si a fost jucat ultima oara in data de 13.12.2018 05:05.
Jocul Trogloditi pe Tabla de Sah a fost adaugat in data de 13.02.2015 10:46 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 351 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?