Trenul Thomas Calatorie in Mexic - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Trenul Thomas Calatorie in Mexic Descriere Joc: Locomotiva simpatica Thomas a fost trimis intr-o misiune in indepartatul si canicularul Mexic ca sa isi implineasca anumite treburi cu care a fost insarcinat. Thomas este o locomotiva tare muncitoare si nu se da la o parte cand e vorba sa faca cate un transport sau sa rezolve anumite treburi importante. In Mexic Thomas este foarte surprins de caldura mare de acolo cu care nu este obisnuit deloc comparativ cu vremea din Anglia. Insa nu renunta si va implini fiecare misiune pe care o are de rezolvat. In acest joc aveti mai multe curse de parcurs cu Thomas unde va trebui sa-l ajutati ca sa treaca cu bine de fiecare obstacol din calea lui, sa poata sari fara probleme peste prapastii si sa adune toate monedele de pe traseu pentru un scor final cat mai mare. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti cate un traseu destul de dificil la care daca nu sunteti atenti sa puteti prabusi in prapastie. Jocul va pune la dispozitie trei vieti pe care sa le folositi atat cat aveti nevoie ca sa finalizati cu bine fiecare traseu. Calatoriti impreuna cu Thomas si faceti cele mai frumoase trasee prin Mexic!
Jocul Trenul Thomas Calatorie in Mexic a fost adaugat in data de 25.07.2014 12:17, fost jucat pana acum de un numar de 8713 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 19 ori, iar media rezultata este de 3.42105 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Trenul Thomas Calatorie in Mexic

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jociuri cu locomotiva thomas in mexic, jociuri cu locomotiva thomas online, jocuri cu locomotiva thomas, jocuri cu locomotiva thomas 2014, jocuri cu locomotiva thomas peste obstacole, jocuri cu trenuri, jocuri frumoase, jocuri frumoase cu locomotiva thomas, jocuri noi, jocuri noi cu locomotiva thomas, jocuri noi cu locomotiva thomas, jocuri online, jocuri online cu locomotiva thomas, locomotiva thomas, locomotiva thomas 2014, locomotiva thomas in mexic, locomotiva thomas online, locomotiva thomas peste obstacole

Trenul Thomas Calatorie in Mexic

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Trenul Thomas Calatorie in Mexic

Trenul electric

Trenul electric

Locomotivele Chuggi...

Locomotivele Chuggington si Numerele Ascunse

Controlor trenuri d...

Controlor trenuri de pasageri

Locomotivele Chuggi...

Locomotivele Chuggington de Memorie

Thomas si Prietenii...

Thomas si Prietenii Puzzle Set

Thomas si Prietenii...

Thomas si Prietenii Expresii Faciale

Trenul cu Marfa

Trenul cu Marfa

Provocarea Locomoti...

Provocarea Locomotivelor Chuggington

Mini Trenul pe Sine...

Mini Trenul pe Sine

Coloreaza Trenurile...

Coloreaza Trenurile

Trenul marfar expre...

Trenul marfar expres 3

Trenul cu vagoane

Trenul cu vagoane

Trenul de Pasti

Trenul de Pasti

Controlor trafic tr...

Controlor trafic trenuri

Trenul supersonic

Trenul supersonic

Fereste Trenul de H...

Fereste Trenul de Hoti

Trenul marfar expre...

Trenul marfar expres 2

Diego cu Trenul

Diego cu Trenul

Locomotivele Chuggi...

Locomotivele Chuggington la Verificari

Trenul Express de M...

Trenul Express de Marfa 6


Mai multe despre jocul Trenul Thomas Calatorie in Mexic
Jocul Trenul Thomas Calatorie in Mexic face parte din categoria de Jocuri cu Trenuri si a fost jucat ultima oara in data de 19.07.2018 10:53.
Jocul Trenul Thomas Calatorie in Mexic a fost adaugat in data de 25.07.2014 12:17 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 8713 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?