Trenul marfar expres - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Trenul marfar expres Descriere Joc: Va aducem astazi un joc cu un trenulet de marfa pe care sa-l incarcati cu diferite lazi pe care sa le transportati la destinatie in siguranta. Jocul nostru de astazi Trenul de Marfa este un joc cu trenuri in care trebuie sa luati dintr-un camion lazile cu ajutorul unei macarale si apoi sa le asezati cat mai bine in tren, dupa ce ati terminat de asezat marfa in tren urmeaza sa va deplasati cu el pe traseu cu ajutorul tastelor sageti si sa incercati sa duceti la destinatie macar numarul de lazi care va este cerut la fiecare nivel. Jocul nostru are mai multe niveluri si in fiecare nivel aveti de transportat marfa la destinatie ca sa adunati cat mai multe puncte si sa fiti avansati in noi niveluri. Trebuie sa conduceti trenul cu mare atentie ca sa nu scapati prea multa incarcatura ca sa nu pierdeti nivelul si sa fiti nevoiti sa-l reluati. Veniti alaturi de noi si transportati marfa la destinatie in siguranta!
Jocul Trenul marfar expres a fost adaugat in data de 09.05.2014 08:48, fost jucat pana acum de un numar de 7084 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 17 ori, iar media rezultata este de 3.52941 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul si tastele sageti ca sa jucati jocul Trenul marfar

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: coal express, coal express online, jocuri coal express, jocuri coal express 2, jocuri coal express 2014, jocuri coal express online, jocuri cu trenuri, jocuri cu trenuri 2, jocuri cu trenuri 2014, jocuri cu trenuri cu marfa, jocuri cu trenuri cu vagoane, jocuri cu trenuri cu vagoane cu marfa, jocuri cu trenuri de marfa, jocuri cu trenuri frumoase, jocuri cu trenuri gratis, jocuri cu trenuri noi, jocuri cu trenuri online, jocuri cu trenuri pentru copii, jocuri de baieti, jocuri de baieti 2014, jocuri de baieti online, jocuri noi, jocuri noi cu trenuri, jocuri noi cu trenuri de marfa, trenul de marfa

Trenul marfar expres

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Trenul marfar expres

Coloreaza Trenurile...

Coloreaza Trenurile Chugginton

Trenul marfar expre...

Trenul marfar expres 2

Trenul marfar

Trenul marfar

Trenul electric

Trenul electric

Locomotiva cu Carbu...

Locomotiva cu Carbuni

Trenul polar expres...

Trenul polar express

Trenul de Pasti

Trenul de Pasti

Trenurile Chuggingt...

Trenurile Chuggington Arunca cu Ziare

Dora in tren

Dora in tren

Controlor trafic tr...

Controlor trafic trenuri

Trenuri de condus

Trenuri de condus

Train Mania

Train Mania

Trenul supersonic

Trenul supersonic

Epic Rail

Epic Rail

Coloreaza Trenurile...

Coloreaza Trenurile

Trenul Colecteaza S...

Trenul Colecteaza Sacii cu Bani

Trenul marfar expre...

Trenul marfar expres

Thomas Carti de Mem...

Thomas Carti de Memorie

Trenuri cu carbuni...

Trenuri cu carbuni

Thomas in Cursa cu ...

Thomas in Cursa cu Locomotive


Mai multe despre jocul Trenul marfar expres
Jocul Trenul marfar expres face parte din categoria de Jocuri cu Trenuri si a fost jucat ultima oara in data de 15.11.2017 20:27.
Jocul Trenul marfar expres a fost adaugat in data de 09.05.2014 08:48 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 7084 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?