Trenul de Razboi - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Trenul de Razboi Descriere Joc: Trenul de razboi este un joc minunat care iti va pune la incercare imaginatia. Pntru inceput tu va trebui sa iti alegi trenul, alegand vagoanele si armele cu care vei dori sa lupti. Trenul tau se numeste Saddle Tank, un tren foarte frumos dar nu atat de puternic si rapid, deci tu vei fi putin limitat in lupta ta. Vagoanele le vei putea controla cu ajutorul mouse-ului, dar cu mare grija sa nu strici totul. Vei avea mai multe rute pe care poti alege sa mergi, unele mai aproape de sfarsitul cursei, unele foarte resistente iar unele cu multe bonusuri care iti vor oferi puncte in plus. Poti apasa pe o harta mica pentru a vedea care sunt obiectivele jocului. Ai grija pentru ca unele misiuni vor trebui terminate mai rapid decat celelalte, dar iti vor oferi si mai multe puncte. Daca iti lovesti unul din vagoane, poti sa te opresti si sa il repari, iar daca vrei sa adaugi un vagon, poti sa faci oricand lucrul acesta. Ai grija la misiuni si la semnele care iti vor aparea, pentru a castiga jocul si a nu pierde in fata inamicilor.
Jocul Trenul de Razboi a fost adaugat in data de 07.04.2014 10:03, fost jucat pana acum de un numar de 799 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Trenul de Razboi

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu armata, jocuri cu arme, jocuri cu impuscaturi, jocuri cu razboaie, jocuri cu trenuri 2013, jocuri cu trenuri cu marfa, jocuri cu trenuri cu vagoane, jocuri cu trenuri de armata, jocuri cu trenuri de razboi, jocuri cu trenuri gratis, jocuri cu trenuri gratuite, jocuri cu trenuri noi, jocuri cu trenuri pc, jocuri cu trenuri pentru copii, jocuri cu trenuri vechi

Trenul de Razboi

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Trenul de Razboi

Trenul de Razboi

Trenul de Razboi

Razboiul din Troia...

Razboiul din Troia

Razboi cu elicopter...

Razboi cu elicoptere

Tank Attack 3D

Tank Attack 3D

Razboi in Aer 2

Razboi in Aer 2

Aria de razboi

Aria de razboi

Razboaie cu orci

Razboaie cu orci

Command Grid

Command Grid

Razboi cu Barca in ...

Razboi cu Barca in Vietnam

Razboi contra teror...

Razboi contra terorism

Razboi cu Submarine...

Razboi cu Submarine

Razboi in Irak

Razboi in Irak

Razboi pe Lac

Razboi pe Lac

Razboi la castel

Razboi la castel

Armata Ruseasca

Armata Ruseasca

Razboi pe Planeta M...

Razboi pe Planeta Marte

Soldati in razboi

Soldati in razboi

Marea Cruciada 2

Marea Cruciada 2

Lumea Tancurilor

Lumea Tancurilor

Deeds of War

Deeds of War


Mai multe despre jocul Trenul de Razboi
Jocul Trenul de Razboi face parte din categoria de Jocuri cu Razboi si a fost jucat ultima oara in data de 19.09.2017 13:30.
Jocul Trenul de Razboi a fost adaugat in data de 07.04.2014 10:03 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 799 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?