Transformers Planeta Mortii - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Transformers Planeta Mortii Descriere Joc: Transformerii nu au clipe de ragaz si adeseori sunt chemati in misiuni dificile de salvare din care sa iasa cu bine luptand cu curaj iar fortele raului nu le vor putea sta in cale. Jocul nostru de astazi Transformers Planeta Mortii este un joc de lupta in care trebuie sa mergeti alaturi de Optimus Prime ca sa va luptati cu extraterestri salvand planeta de sub ocupatia acestora ca sa restaurati pacea si linistea. Tot ce aveti de facut este sa impuscati cat mai multi extraterestri si sa va feriti pe cat puteti de atacurile acestora. Jocul nostru are mai multe nivele si in fiecare nivel aveti de luptat cu din ce in ce mai multi extraterestri pe care sa-i eliminati si sa adunati cat mai multe puncte. Veniti in ajutorul eroului vostru robotic si ajutati-l sa tina piept atacurilor si sa ii poata elimina folosint tehnicile de lupta si armele din dotare!
Jocul Transformers Planeta Mortii a fost adaugat in data de 05.06.2014 12:05, fost jucat pana acum de un numar de 1190 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Foloseste tastele sageti, tasta SPACE si tastele x,b pentru a juca jocul Transformers Planeta Mortii.

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jcouri frumoase transformers, jocuri aventura, jocuri aventura cu optimus prime, jocuri aventura cu transformers, jocuri cu masini, jocuri cu masini transformers, jocuri cu megatron, jocuri cu optimus prime, jocuri cu tranformers desene, jocuri de aventura, jocuri de aventura 2014, jocuri distractive transformers, jocuri gratis, jocuri gratis aventura, jocuri gratis transformers, jocuri kids, jocuri kids transformers, jocuri lupta, jocuri lupta cu optimus prime, jocuri noi, jocuri noi aventura, jocuri noi transformers, jocuri online, jocuri online aventura, jocuri online lupta transformers, jocuri online transformers, jocuri optimus prime lupta, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii transformers, jocuri transformers, jocuri transformers 2014, jocuri transformers actiune, jocuri transformers film, noi jocuri cu optimus prime de aventura, noi jocuri lupta cu optimus prime, transformers

Transformers Planeta Mortii

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Transformers Planeta Mortii

Lupta robotilor

Lupta robotilor

Transformers in Cur...

Transformers in Cursa de Craciun

Transformers Prime ...

Transformers Prime vanatorul de extraterestri

Curse Transformers...

Curse Transformers

Dress-up Megatron

Dress-up Megatron

Optimus Prime pe mo...

Optimus Prime pe motor

Lupte Transformers...

Lupte Transformers

Transformers Batali...

Transformers Batalia Pentru Matrix

Transformers si Cur...

Transformers si Cursa in Desert

Optimus Prime Batal...

Optimus Prime Batalia Energon

Optimus Prime vs Me...

Optimus Prime vs Megatron

Puzzle Transformers...

Puzzle Transformers

Imbraca-l pe Optimu...

Imbraca-l pe Optimus Prime

Repara Robotul Opti...

Repara Robotul Optimus Prime

Transformers Curse...

Transformers Curse

Intoarcerea lui Opt...

Intoarcerea lui Optimus Prime

Evadarea lui Optimu...

Evadarea lui Optimus

Imaginea lui Optimu...

Imaginea lui Optimus Prime

Batalia pentru Matr...

Batalia pentru Matrix

Transformers Planet...

Transformers Planeta Mortii


Mai multe despre jocul Transformers Planeta Mortii
Jocul Transformers Planeta Mortii face parte din categoria de Jocuri cu Transformers si a fost jucat ultima oara in data de 16.03.2018 20:34.
Jocul Transformers Planeta Mortii a fost adaugat in data de 05.06.2014 12:05 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1190 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?