Transformers Descopera Cuvintele - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Transformers Descopera Cuvintele Descriere Joc: Masinile roboti Transformers revin la voi cu un joc educativ care va dezvolta spiritul de observatie ca sa puteti descoperi intr-un tabel plin cu litere cuvintele care va sunt cerute in joc. Jocul nostru de astazi Transformers Descopera Cuvintele este un joc de observatie in care trebuie sa aveti un ochi foarte ager ca sa distingeti cat mai repede in tabel cuvintele care va sunt afisate in partea stanga a jocului ca sa le bifati si sa primiti cat mai multe puncte. Cand descoperiti cate un cuvant trebuie sa va duceti cu mouse-ul pe el si sa-l bifati de la prima pana la ultima litera. Cuvintele pe care trebuie sa le gasiti sunt nume ale personajelor din seria animata. Puteti descoperi cuvinte atat pe orizontala, pe verticala sau pe diagonala asa ca trebuie sa le cautati cu mare atentie ca sa le gasiti in cel mai scurt timp. La final vi se va arata scorul pe care ati reusit sa-l adunati pe parcursul jocului. Veniti alaturi de noi si jucati noul nostru joc de gasit cuvinte!
Jocul Transformers Descopera Cuvintele a fost adaugat in data de 22.05.2014 23:27, fost jucat pana acum de un numar de 752 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Foloseste mouse-ul pentru a juca jocul Transformers Descopera Cuvintele.

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: cauta cuvintele cu tranformes, gaseste cuvintele transformers, jcouri frumoase transformers, jocuri cauta cuvintele 2014, jocuri cu masini, jocuri cu masini transformers, jocuri cu megatron, jocuri cu optimus prime, jocuri cu tranformers desene, jocuri cuvinte, jocuri de cautat cuvinte, jocuri de cautat cuvinte gratis, jocuri de cautat transformers, jocuri distractive transformers, jocuri gratis, jocuri gratis transformers, jocuri kids, jocuri kids transformers, jocuri logice transformers, jocuri noi, jocuri noi de cautat cuvinte, jocuri noi transformers, jocuri online, jocuri online cauta cuvintele, jocuri online transformers, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii transformers, jocuri transformers, jocuri transformers 2014, jocuri transformers actiune, jocuri transformers film, noi jocuri transformers si cuvintele , transformers

Transformers Descopera Cuvintele

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Transformers Descopera Cuvintele

Dress-up Megatron

Dress-up Megatron

Optimus Prime in cu...

Optimus Prime in cursa

In Cautarea Energon...

In Cautarea Energon-urilor

Repara Autobotul Tr...

Repara Autobotul Transformers

Puzzle cu Transform...

Puzzle cu Transformers

Optimus Prime pe mo...

Optimus Prime pe motor

Transformers Gasest...

Transformers Gaseste Numere Ascunse

Optimus Prime in ac...

Optimus Prime in actiune

Intoarcerea lui Opt...

Intoarcerea lui Optimus Prime

Lupte Transformers...

Lupte Transformers

Repara Robotul Opti...

Repara Robotul Optimus Prime

Transformers Puzzle...

Transformers Puzzle Jigsaw

Transformers si mot...

Transformers si motocicleta

Misiunea Transforme...

Misiunea Transformers

Transformers Gasest...

Transformers Gaseste Stelele

Transformers Descop...

Transformers Descopera Cuvintele

Transformers lucrur...

Transformers lucruri ascunse

Transformers in Cur...

Transformers in Cursa de Craciun

Transformers Exploz...

Transformers Explozia Bondarului

Transformers Numere...

Transformers Numere Ascunse


Mai multe despre jocul Transformers Descopera Cuvintele
Jocul Transformers Descopera Cuvintele face parte din categoria de Jocuri cu Transformers si a fost jucat ultima oara in data de 08.12.2018 04:17.
Jocul Transformers Descopera Cuvintele a fost adaugat in data de 22.05.2014 23:27 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 752 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?