Transformers Batalia Pentru Matrix - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Transformers Batalia Pentru Matrix Descriere Joc: Va invitam astazi alaturi de echipa transformerilor unde veti participa la cele mai palpitamnte lupte intre roboti pe care trebuie sa ii infrangeti. Jocul nostru de astazi este un joc de lupte cu impuscaturi in care trebuie sa intrati alaturi de unul dintre roboti transformers Optimus Prime sau Bubblebee ca sa intrati in actiune si sa eliminati toti inamicii. Jocul nostru are mai multe nivele si in fiecare nivel aveti de strabatut un traseu unde va veti intalni cu inamicii pe care sa ii eliminati tragand in ei, sa colectati bonusurile si sa ajungeti cu bine la final. Tot ce aveti de facut este sa va tintiti dusmanii care se indreapta spre voi ca sa nu va ia din viata si sa treceti cu bine de fiecare nivel. Cu fiecare nivel trecut cu bine veti primi un anumit numar de puncte care vi se va adauga la scorul final. Intrati in noua actiune robotica si faceti fata cu bine fiecarui atac in parte!
Jocul Transformers Batalia Pentru Matrix a fost adaugat in data de 11.07.2014 11:34, fost jucat pana acum de un numar de 1793 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 8 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul si tastele sageti ca sa jucati jocul Transformers Batalia Pentru Matrix

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jcouri frumoase transformers, jocuri aventura, jocuri aventura cu optimus prime, jocuri aventura cu transformers, jocuri cu masini, jocuri cu masini transformers, jocuri cu megatron, jocuri cu optimus prime, jocuri cu tranformers desene, jocuri de aventura, jocuri de aventura 2014, jocuri distractive transformers, jocuri gratis, jocuri gratis aventura, jocuri gratis transformers, jocuri kids, jocuri kids transformers, jocuri lupta bumblebee, jocuri lupta cu bublebee, jocuri lupta cu decepticoni transformers, jocuri lupta cu optimus prime, jocuri noi, jocuri noi aventura, jocuri noi transformers, jocuri online, jocuri online aventura, jocuri online lupta transformers, jocuri online transformers, jocuri optimus prime lupta, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii transformers, jocuri transformers, jocuri transformers 2014, jocuri transformers actiune, jocuri transformers film, jocuri transformers impotriva decepticonilor, jocuri transformers si decepticonii, noi jocuri cu optimus prime de aventura, noi jocuri lupta cu optimus prime, transformers

Transformers Batalia Pentru Matrix

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Transformers Batalia Pentru Matrix

Transformers Curse...

Transformers Curse

Transformers Autobo...

Transformers Autobotul Cetatii

Optimus Prime in cu...

Optimus Prime in cursa

Transformers 6 Dife...

Transformers 6 Diferente

Lupte Transformers...

Lupte Transformers

Transformers lucrur...

Transformers lucruri ascunse

Repara Robotul Opti...

Repara Robotul Optimus Prime

Masinile Robot Tran...

Masinile Robot Transformers

Transformers Puzzle...

Transformers Puzzle Jigsaw

Evadarea lui Optimu...

Evadarea lui Optimus

Transformers - Salv...

Transformers - Salvare cu Bumblebee

Construieste roboti...

Construieste roboti Transformers

Repara Autobotul Tr...

Repara Autobotul Transformers

Imbraca-l pe Optimu...

Imbraca-l pe Optimus Prime

Robot vs roboti

Robot vs roboti

Transformers Batali...

Transformers Batalia Pentru Matrix

Creeaza Transformer...

Creeaza Transformerul

Batalia pentru Matr...

Batalia pentru Matrix

Lupta robotilor

Lupta robotilor

Transformers Prime ...

Transformers Prime Apara Terrorcon


Mai multe despre jocul Transformers Batalia Pentru Matrix
Jocul Transformers Batalia Pentru Matrix face parte din categoria de Jocuri cu Transformers si a fost jucat ultima oara in data de 09.12.2018 04:18.
Jocul Transformers Batalia Pentru Matrix a fost adaugat in data de 11.07.2014 11:34 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1793 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?