Transformers 6 Diferente - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Transformers 6 Diferente Descriere Joc: Puternicele masini roboti revin la voi intr-un nou joc de observatie in care aveti de descoperit diferentele in imaginile aproape identice din joc. Jocul nostru de astazi Transformers 6 Diferente este un joc nou de observatie in care aveti de descoperit diferentele ca sa le bifati si sa adunati cat mai multe puncte. Jocul nostru are mai multe nivele si in fiecare nivel aveti noi diferente de descoperiti in imagini frumoase cu motorobotii luptatori. Tot ce aveti de facut este sa studiati imaginile cu mare atentie si sa distingeti diferentele care le fac deosebite ca sa dati click pe ele ca sa le punctati. Fiti foarte atenti ca jocul nostru este cronometrat si aveti la dispozitie doar 2 minute ca sa descoperiti cele sase diferente asa ca miscati-va cat mai repede ca sa nu expire timpul inainte ca voi sa le descoperiti. Veniti alaturi de noi si descoperiti diferentele in cel mai scurt timp adunand un punctaj cat mai mare!
Jocul Transformers 6 Diferente a fost adaugat in data de 01.06.2014 14:33, fost jucat pana acum de un numar de 1901 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Transformers 6 Diferente

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: gaseste diferentele, gaseste diferentele transformers, gaseste diferentele transformers, jcouri frumoase transformers, joc gaseste diferentele, jocuri cu diferente, jocuri cu diferente 2014, jocuri cu diferente online, jocuri cu masini, jocuri cu masini transformers, jocuri cu megatron, jocuri cu optimus prime, jocuri cu tranformers desene, jocuri cu tranformers gaseste diferentele, jocuri de gasit diferente, jocuri diferente, jocuri diferente cu transformers, jocuri diferente tranformers, jocuri distractive transformers, jocuri gratis, jocuri gratis transformers, jocuri kids transformers, jocuri noi, jocuri noi transformers, jocuri online, jocuri online transformers, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii transformers, jocuri transformers, jocuri transformers 2014, jocuri transformers 3, jocuri transformers actiune, jocuri transformers film, noi jocuri cu transformers, transformers

Transformers 6 Diferente

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Transformers 6 Diferente

Puzzle cu Transform...

Puzzle cu Transformers

Transformers Prime ...

Transformers Prime Apara Terrorcon

Transformers Descop...

Transformers Descopera Cuvintele

Baza Transformers

Baza Transformers

Super cursa Transfo...

Super cursa Transformers

Optimus Prime vs Me...

Optimus Prime vs Megatron

Actiunea Transforme...

Actiunea Transformers

Puzzle cu Autobotul...

Puzzle cu Autobotul Optimus Prime

Transformers Batali...

Transformers Batalia Pentru Matrix

Transformers - Salv...

Transformers - Salvare cu Bumblebee

Transformers Gasest...

Transformers Gaseste Stelele

Transformers si Cur...

Transformers si Cursa in Desert

Imagini cu Transfor...

Imagini cu Transformers

Optimus Prime Batal...

Optimus Prime Batalia Energon

Transformers in act...

Transformers in actiune

Repara Robotul Opti...

Repara Robotul Optimus Prime

Creeaza un Nou Tran...

Creeaza un Nou Transformers

Optimus Prime in ac...

Optimus Prime in actiune

Transformers Puzzle...

Transformers Puzzle Jigsaw

Transformer Bumbleb...

Transformer Bumblebee


Mai multe despre jocul Transformers 6 Diferente
Jocul Transformers 6 Diferente face parte din categoria de Jocuri cu Transformers si a fost jucat ultima oara in data de 23.03.2019 17:37.
Jocul Transformers 6 Diferente a fost adaugat in data de 01.06.2014 14:33 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1901 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?