Tractorul la Cariera de Piatra 2 - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Tractorul la Cariera de Piatra 2 Descriere Joc: Noi am mai adaugat, cu ceva timp in urma, un joc nou cu tractoare cu remorca care aveau misiunea de a cara bolovani grei de la cariera de piatra. Astazi aceasta actiune continua si vrem sa va distrati din nou cu jocurile voastre indragite. In acest joc voi veti fi cei care veti ghida cat mai bine tractorul ca sa transporte in siguranta bolovanii la destinatie pentru a va implini cat mai bine aceasta misiune. Traseul pe care va circula tractorul nu este deloc simplu, este plin de denivelari peste care sa treceti cu grija ca sa nu pierdeti din incarcatura pentru ca nu veti putea avansa in nivelele superioare pana ce misiunea nu este implinita cu succes. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel trebuie sa transportati marfa cat mai bine ca sa ajungeti cu intreaga cantitate la finalul nivelului. Cu fiecare transport finalizat cu succes veti primi un anumit numar de puncte. Intrati in joc si fiti cel mai bun sofer pe tractoare ca sa transportati incarcatura cat mai bine adunand cat mai multe puncte!
Jocul Tractorul la Cariera de Piatra 2 a fost adaugat in data de 25.07.2014 10:16, fost jucat pana acum de un numar de 889 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Tractorul la Cariera de Piatra 2

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu tractoare, jocuri cu tractoare 2014, jocuri cu tractoare cu remorca, jocuri cu tractoare cu remorca peste obstacole, jocuri cu tractoare frumoase, jocuri cu tractoare gratis, jocuri cu tractoare noi, jocuri cu tractoare online, jocuri cu tractoare peste obstacole, jocuri de baieti, jocuri de baieti cu tractoare, jocuri frumoase, jocuri frumoase cu tractoare, jocuri gratis, jocuri gratis cu tractoare, jocuri noi, jocuri noi cu tractoare, jocuri online, tractoare 2014, tractoare noi, tractoare online

Tractorul la Cariera de Piatra 2

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Tractorul la Cariera de Piatra 2

Tractorul cu remorc...

Tractorul cu remorca

Curse cu Tractoare ...

Curse cu Tractoare in Desert

Provocare cu Tracto...

Provocare cu Tractoare 4x4

Tractorul din Mina ...

Tractorul din Mina Castorilor 2

Super tractorul

Super tractorul

Remorcari cu Tracto...

Remorcari cu Tractorul

Tractor mania

Tractor mania

Fermierul cu Tracto...

Fermierul cu Tractorul

Tractorul de Ferma ...

Tractorul de Ferma 2

Tractorul Zombilor...

Tractorul Zombilor

Tractorul de zapada...

Tractorul de zapada

Tractorul pe sine

Tractorul pe sine

Tractorul de Iarna...

Tractorul de Iarna

Tractor Safari

Tractor Safari

Scoate Tractorul di...

Scoate Tractorul din Mina

Tractorul de la fer...

Tractorul de la ferma 2

Tractorul de Ferma ...

Tractorul de Ferma 3

Tractorul Meu

Tractorul Meu

Tractorul lui Super...

Tractorul lui Super Mario

Tractorul Tren pe S...

Tractorul Tren pe Sine


Mai multe despre jocul Tractorul la Cariera de Piatra 2
Jocul Tractorul la Cariera de Piatra 2 face parte din categoria de Jocuri cu Tractoare si a fost jucat ultima oara in data de 22.03.2018 09:56.
Jocul Tractorul la Cariera de Piatra 2 a fost adaugat in data de 25.07.2014 10:16 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 889 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?