Tractorul de Ferma 3 - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Tractorul de Ferma 3 Descriere Joc: Jocurile noastre cu tractoare sunt din ce in ce mai frumoase si mai interesante. Noul nostru joc de astazi Tractorul de Ferma 3 este un joc palpitant de indemanare in care trebuie sa conduceti tractorul incarcat cu alimente de la ferma petru a distribui altor fabricute materia prima. Drumul nu e deloc usor de parcurs de aceea va trebuie multa indemanare in conducerea tractorului ca sa ajungeti cu marfa toata la destinatie. Drumul este plin de denivelari care pot rasturna marfa din remorca. Aveti mare grija la condus ca totul sa fie in regula. Jocul nostru are mai multe nivele trebuie sa treceti cu bine de un nivel ca sa fiti trecut la un altul. Cu fiecare nivel trecut drumul si sarcinile sunt din ce in ce mai grele. Jocul va da si un timp determinat pentru a va indeplini sarcinile, incadrati-va in timp ca sa treceti nivelul cu bine si sa primiti banutii de la comercianti. Daca v-a placut noul nostru joc puteti sa-l votati!
Jocul Tractorul de Ferma 3 a fost adaugat in data de 11.03.2014 22:19, fost jucat pana acum de un numar de 839 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Tractorul de Ferma 3

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu fermieri, jocuri cu fermieri cu tractorul, jocuri cu fermieri online, jocuri cu fermieri online, jocuri cu tractoare, jocuri cu tractoare 2014, jocuri cu tractoare cu remorca, jocuri cu tractoare cu remorca 2014, jocuri cu tractoare cu remorca online, jocuri cu tractoare de ferma, jocuri cu tractoare de ferma 2014, jocuri cu tractoare de ferma online, jocuri cu tractoare de transportat marfa, jocuri cu tractoare frumoase, jocuri cu tractoare gratuite, jocuri cu tractoare noi, jocuri cu tractoare online, jocuri de ferma, jocuri de ferma 2014, jocuri de ferma online, jocuri de transportat marfa, jocuri de transportat marfa cu tractorul, tractoare 2014, tractoare frumoase, tractoare gratuite, tractoare noi, tractoare online

Tractorul de Ferma 3

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Tractorul de Ferma 3

Tractorul pe sine

Tractorul pe sine

Parcheaza Tractorul...

Parcheaza Tractorul

Tractorul Nebun

Tractorul Nebun

Tractorul buldozer...

Tractorul buldozer

Zombie Tractor

Zombie Tractor

Tractorul lui Dino...

Tractorul lui Dino

Tractorul la ferma...

Tractorul la ferma

Tractoare pt demola...

Tractoare pt demolat

Tractoare de teren...

Tractoare de teren

Curse cu Tractoare ...

Curse cu Tractoare in Desert

Tractoare pe Munte...

Tractoare pe Munte

Tractoare cu remorc...

Tractoare cu remorca

Tractoare de Marfa ...

Tractoare de Marfa la Ferma

Tractorul de curse...

Tractorul de curse

Tractoare si Mario...

Tractoare si Mario

Diego cu Tractorul...

Diego cu Tractorul

Tractorul de la fer...

Tractorul de la ferma

Tractorul de zapada...

Tractorul de zapada

Tractorul Raliu

Tractorul Raliu

Tractorul cu remorc...

Tractorul cu remorca


Mai multe despre jocul Tractorul de Ferma 3
Jocul Tractorul de Ferma 3 face parte din categoria de Jocuri cu Tractoare si a fost jucat ultima oara in data de 15.08.2017 17:39.
Jocul Tractorul de Ferma 3 a fost adaugat in data de 11.03.2014 22:19 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 839 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?