Tiruri Litere Ascunse - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Tiruri Litere Ascunse Descriere Joc: Iti plac jocurile cu litere ascunse? Daca da, alege-l acum pe fascinantul nostru joc Tiruri litere ascunse. Doar acum vei avea la dispozitie trei imagini din care sa iti alegi ceea ce iti va placea mai mult. In imaginea numarul unu vor fi doua tiruri, in stanga unul mic verde iar in dreapta unul rosu. In cea de-a doua imagine ai un mare tir negru, cu foarte multe lumini albe si cu un bec verde in dreapta lui. In ultima imagine insa ai un tir de doua ori mai mare decat cele de acum, este format din doua remorci ce pot duce foarta multa marfa. Toate aceste tiruri din imagini se vor afla in parcari diferite. Alege-o pe cea mai frumoasa, care te atrage cel mai mult si incepe de indata jocul. Dupa aceasta vei observa ca vva trebui sa cauti absolut toate literele din alfabet, de la A la Z. Aduna-le pe toate, iar daca nu gasesti o litera uita-te din nou la imagine dar cu mai multa atentie, si cu rapiditate deoarece esti si cronometrat pe tot parcursul jocului.
Jocul Tiruri Litere Ascunse a fost adaugat in data de 08.04.2014 22:18, fost jucat pana acum de un numar de 8205 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 7 ori, iar media rezultata este de 3.42857 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Tiruri Litere Ascunse

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cauta literele ascunse, jocuri cu litere ascunse, jocuri cu obiecte ascunse, jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri 2013, jocuri cu tiruri 2013, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu tiruri cu marfa, jocuri cu tiruri de transport, jocuri cu tiruri gratis, jocuri cu tiruri man, jocuri cu tiruri mari, jocuri cu tiruri monstru, jocuri cu tiruri noi, jocuri gaseste literele ascunse, jocuri truck hidden letters

Tiruri Litere Ascunse

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Tiruri Litere Ascunse

Jocul parcarea tiru...

Jocul parcarea tirurilor mari

Tirul Pompierilor

Tirul Pompierilor

Livrari cu Tiruri 3...

Livrari cu Tiruri 3D

Mad Truckers

Mad Truckers

Tirul transformer

Tirul transformer

Tirul cu Lemne

Tirul cu Lemne

Tiruri de Jucarie d...

Tiruri de Jucarie de Parcat

Car transporter

Car transporter

Tiruri Litere Ascun...

Tiruri Litere Ascunse

Sofer de Tir

Sofer de Tir

Tiruri de Tunat

Tiruri de Tunat

Soferul de Tir 2

Soferul de Tir 2

Parcheaza Tirul pri...

Parcheaza Tirul prin Trafic

Tirul in desert

Tirul in desert

Parcheaza tirul cor...

Parcheaza tirul corect

Misiunea Tirurilor...

Misiunea Tirurilor

Tuning cu Tiruri

Tuning cu Tiruri

Parcari cu tirul

Parcari cu tirul

Tiruri Puzzle

Tiruri Puzzle

Curse pe 18 Roti

Curse pe 18 Roti


Mai multe despre jocul Tiruri Litere Ascunse
Jocul Tiruri Litere Ascunse face parte din categoria de Jocuri cu Tiruri si a fost jucat ultima oara in data de 25.09.2018 20:45.
Jocul Tiruri Litere Ascunse a fost adaugat in data de 08.04.2014 22:18 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 8205 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?