Tiruri Litere Ascunse - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Tiruri Litere Ascunse Descriere Joc: Iti plac jocurile cu litere ascunse? Daca da, alege-l acum pe fascinantul nostru joc Tiruri litere ascunse. Doar acum vei avea la dispozitie trei imagini din care sa iti alegi ceea ce iti va placea mai mult. In imaginea numarul unu vor fi doua tiruri, in stanga unul mic verde iar in dreapta unul rosu. In cea de-a doua imagine ai un mare tir negru, cu foarte multe lumini albe si cu un bec verde in dreapta lui. In ultima imagine insa ai un tir de doua ori mai mare decat cele de acum, este format din doua remorci ce pot duce foarta multa marfa. Toate aceste tiruri din imagini se vor afla in parcari diferite. Alege-o pe cea mai frumoasa, care te atrage cel mai mult si incepe de indata jocul. Dupa aceasta vei observa ca vva trebui sa cauti absolut toate literele din alfabet, de la A la Z. Aduna-le pe toate, iar daca nu gasesti o litera uita-te din nou la imagine dar cu mai multa atentie, si cu rapiditate deoarece esti si cronometrat pe tot parcursul jocului.
Jocul Tiruri Litere Ascunse a fost adaugat in data de 08.04.2014 22:18, fost jucat pana acum de un numar de 7817 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 6 ori, iar media rezultata este de 3.33333 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Tiruri Litere Ascunse

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cauta literele ascunse, jocuri cu litere ascunse, jocuri cu obiecte ascunse, jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri 2013, jocuri cu tiruri 2013, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu tiruri cu marfa, jocuri cu tiruri de transport, jocuri cu tiruri gratis, jocuri cu tiruri man, jocuri cu tiruri mari, jocuri cu tiruri monstru, jocuri cu tiruri noi, jocuri gaseste literele ascunse, jocuri truck hidden letters

Tiruri Litere Ascunse

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Tiruri Litere Ascunse

Cauta diferentele

Cauta diferentele

Car transporter

Car transporter

Tirul de Tractat

Tirul de Tractat

Coloreaza Tirul

Coloreaza Tirul

Sofer de Tir

Sofer de Tir

Tiruri Puzzle

Tiruri Puzzle

Cursa cu tirul

Cursa cu tirul

Blocaj in Trafic

Blocaj in Trafic

Destructo Truck

Destructo Truck

Tir incarcat

Tir incarcat

Tiruri obiecte ascu...

Tiruri obiecte ascunse

Tiruri de Tunat

Tiruri de Tunat

Puzzle cu Tiruri Ma...

Puzzle cu Tiruri Mari

Tirul american

Tirul american

Joc puzzle tiruri

Joc puzzle tiruri

Tirul de transport...

Tirul de transport

Challenger

Challenger

Camionul Pompierilo...

Camionul Pompierilor

Livrari cu Tiruri 3...

Livrari cu Tiruri 3D

Tirul de Coca Cola...

Tirul de Coca Cola


Mai multe despre jocul Tiruri Litere Ascunse
Jocul Tiruri Litere Ascunse face parte din categoria de Jocuri cu Tiruri si a fost jucat ultima oara in data de 23.11.2017 21:06.
Jocul Tiruri Litere Ascunse a fost adaugat in data de 08.04.2014 22:18 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 7817 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?