Tiruri de Tunat - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Tiruri de Tunat Descriere Joc: Pentru iubitorii de masini de mare tonaj am pregatit un joc nou in care sa dati tot ce aveti mai bun ca sa le tunati pentru a arata asa cum clientul isi doreste. Se pare ca veti avea rolul celui care se ocupa cu aranjarea tirurilor pentru a le tuna ca sa arate cat mai frumoase. Inca de la inceputul jocului veti avea o comanda in care un client isi doreste ca tirul sau sa arate intr-un anumit fel. Voi va trebui sa analizati imaginea ca sa tineti minte tot ce veti avea de facut. Insa inainte sa va apucati de tunat va trebui sa curatati masina cat mai bine ca sa fie curata si pregatita pentru modificare. Jocul va ofera instructiunile de care aveti nevoie ca sa stiti ce aveti de facut si cand sa treceti la pasul urmator. Dupa ce masina este curatata veti trece la tunat de unde veti selecta atat rotile, carcasa masinii si multe alte dotari pe care sa le alegeti pe cele care sunt cerute de client ca misiunea voastra sa fie implinita cu succes si la final sa adunati cat mai multe puncte pentru a trece la pasul urmator. Jocul va ofera doar cinci minute, timp in care sa spalati tirul si sa il tunati. Fiti cei mai buni la astfel de jocuri si descurcati-va de minune tunand tirurile pentru un scor final cat mai mare!
Jocul Tiruri de Tunat a fost adaugat in data de 25.11.2014 20:17, fost jucat pana acum de un numar de 450 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Tiruri de Tunat

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu camioane, jocuri cu camioane 2015, jocuri cu masini, jocuri cu masini 2015, jocuri cu masini de tunat, jocuri cu masini frumoase, jocuri cu masini gratuite, jocuri cu masini online, jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri 2015, jocuri cu tiruri de tunat, jocuri cu tiruri online, jocuri de tunat, jocuri de tunat camioane, jocuri de tunat masini, jocuri noi cu masini

Tiruri de Tunat

Publicitate/Ads



Jocuri Asemanatoare Tiruri de Tunat

Tirul in desert

Tirul in desert

Tirul cu Lemne

Tirul cu Lemne

Blocaj in Trafic

Blocaj in Trafic

Asul Tirurilor

Asul Tirurilor

Tirul de transport...

Tirul de transport

Camionul Pompierilo...

Camionul Pompierilor

Livrari cu Tiruri 3...

Livrari cu Tiruri 3D

Actiune cu Tirul

Actiune cu Tirul

Coloreaza Tirul

Coloreaza Tirul

Challenger

Challenger

Parcari cu tirul

Parcari cu tirul

Jocul parcarea tiru...

Jocul parcarea tirurilor mari

Cauta diferentele

Cauta diferentele

Transport container...

Transport container

Sofer de Tir

Sofer de Tir

Puzzle cu Tiruri Ma...

Puzzle cu Tiruri Mari

Tirul de Coca Cola...

Tirul de Coca Cola

Tirul Rosu in Misiu...

Tirul Rosu in Misiune

Tirul Pompierilor

Tirul Pompierilor

Detoneaza Tirurile...

Detoneaza Tirurile


Mai multe despre jocul Tiruri de Tunat
Jocul Tiruri de Tunat face parte din categoria de Jocuri cu Tiruri si a fost jucat ultima oara in data de 19.02.2018 21:25.
Jocul Tiruri de Tunat a fost adaugat in data de 25.11.2014 20:17 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 450 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?